Arayıp da Adını Hatırlayamadığımız Filmler

Bu benim izlediğim İspanyol Contratiempo filmi.

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim bu filmi tekrar izlemeyi gerçekten istiyordum tekrardan teşekkür ederim

1 Beğeni

Bir tane daha hatırlamak istediğim bi film vardı. Filmde bi itfaiyeci yanan binadan küçük bir kızı kurtariyordu sonra kendisinin öldüğünü fark ediyordu bi adam ve bı kadın onun öbür dünyasındaki yolculuğuna yardim etmek için orda olduklarini söylüyordu itfaiyecinin cennet gibi bir yere gitmesi için bazi tanrilarin onayını mi ne alması gerekiyordu yanindaki adam ve kadın avukat tanrılar hakim gibiydi ve birde savcı gibi kişiler vardı adamın cennete gitmemesini saglamak için tanrılardan birinin özelliği sanırım çalışkanlık gibi bir şeydi hayatlarını boşa geçirmiş kişilere ceza veriyorlardi ve sanırım adamı cennet yerine tekrar hayata döndürmek içinde tanrılardan izin alıyor olabilirler emin değilim. Sanırım bi asya filmiydi gözleri çekik gibiydi ve pirincin onlar için önemli olduğunu hatırlıyorum umarım doğru anlatmisimdir. Ayrıca film biraz fantastik gibiydi ahiret araf gibi konuları da işliyordu

1 Beğeni

Along With the Gods: The Two Worlds 2017

1 Beğeni

Noktalama işaretleri kullanırsanız yazılarınız daha anlaşılır olacaktır.

1 Beğeni

Afedersiniz iki gönderiyi de otobüste yazdığım için dikkat edememiştim. Birçok anlam hatası bile yapmışım yine de demek istediklerimi anlayıp yardımcı olanlara çok teşekkür ederim

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim bu filmi babamla izlemiştim kendisini uzun zamandır görmediğim için filmin adını sorma fırsatım bile olmadı .Sayenizde tekrar izleme şansım oldu

1 Beğeni

Çocukken muhtemelen 2000 öncesi bir vampir filmi izlemiştim. Vampirler çok cooldu, kendi ortamları vesaire vardı.

Büyükbabası ve kız kardeşiyle yaşayan bir genç çocuk bir şekilde bu vampirlerle yolu kesişmişti. Sonrasında çocuğuda vampir yaptılar. Bir şeyler oldu, çocuğu attılar mı çocuk mu bunları terk etti ne daha sonrasında büyükbabası çocuğu karavanlarına götürdü.

Çocuk ölmek üzereydi. Büyükbabası çocuğun elini yüzünü yıkıyor :slight_smile: iyileştirmeye çalışıyordu. Tam çocuk öldü derken bir sabah normal insana dönüşmüştü.

Sonra vampirler bu çocuğun kardeşini kaçırdı.

Bu filmi hatırlayan var mı? Birkaç gündür acaba hangi filmdi diye kafama takıldı.

1 Beğeni

Umarım bu filmi de diğer ikisi gibi bulursunuz .

• film bı adamın kapsül gibi birşeyin içinde uyanmasiyla başlıyordu. Etraf siyah ve karşısında bi ekran vardı
  • adamı bi tren yolculuğuna gonderiyorlardi . Tren her seferinde bir şekilde kaza yapıyor ya da patlıyordu
  • adamın görevi buna engel olmaktı . Her başarısızlığında o kapsül de geri uyanıyor ve sonra oraya tekrar gönderiliyordu
  • sanırım adam askerdi
    Burdan sonrası spoiler içerir
  • adam sonunda patlamaya engel olabiliyordu ve o trendeki bı kızla birlikte oluyordu
  • sanırım birde süre sınırı gibi birşey vardı çünkü kızla erkek öpüşürken zaman durmuş gibi duruyordu ama sonra zaman devam etti ve adam kızla büyük bi cıva damlasına benzeyen bir heykelin yanına gidiyorlardı
    Umarım bu bilgiler yardımcı olur
1 Beğeni

Source Code filmi. 20 20 20

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim ve iyi günler dilerim

1 Beğeni

bu olabilir mi [

Cirque du Freak: The Vampire’s Assistant (2009)

](Mitternachtszirkus - Willkommen in der Welt der Vampire (2009) - IMDb)

1 Beğeni

Harikasınız. Çünkü sizin verdiğiniz metodlarla kendi aradığım filmi buldum. Senelerdir uğraşıyordum :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

İlginize teşekkür ederim ama maalesef değil. :frowning:

2 Beğeni

Bu olabilir mi?

1 Beğeni

Muhtemelen bu da değil. Biraz serice sardım filmi göremedim aklımdaki sahneyi.

Şu bulamadığım filmin aklımda kalmasını sağlayan tek sahne “yaşlı adam, muhtemelen dedesi; vampire dönüştürülen genç çocuğu ölmek üzereyken, karavanında elini yüzünü yıkayıp, çocuk sanki vampir değilde üşütmüş gibi muamele yapmıştı. Çocuk normalde güneşe çıkamıyordu. Herkes öldü sanmıştı bir baktılar çocuk insana dönmüş. Sonra o vampirler çocuğun kız kardeşini kaçırdı.”

Bu filmi bulabileceğimi hiç sanmıyorum.

1 Beğeni

Bir film var ben de onu ariyorum zenci is adami capkin bir adam var kadinlari arzulayan basrol kiz da rihannaya benziyor kizi arzuluyor sonra asik oluyor kiz ayriliyor ve nisanli cikiyor ve ayriliyorlar dilmin adini bilen var mi

1 Beğeni

Merhabalar.Doksanlı yılların ortalarında Tv’de bi komedi filmi izlemiştim.Hatırladığım kadarıyla filmde,sürekli hırsızlıktan sabıkalı uzun boylu bi adam vardı.Hapisten çıktıktan sonra bigün yolda yürürken başka bi hırsız tarafından rehin alınmıştı polisler gelmişti ve hepside sabıkalı hırsızın diğer hırsızı rehin aldığını düşünüyordu ve onu ikaz etmekteydiler.(Yanlış hatırlamıyorsam)Aynı filmin diğer bi sahnesinde sabıkalı ve diğer hırsız arabayla kaçarken biri hamile rolü yapmıştı ve polis çevirmesine takılmışlardı polisler onları motorlarla eşlik ederek en yakın hastaneye ulaştırmıştı.Hatırladıklarım bu kadar.Bu filmi izleyen yada filmin ismini hatırlayan varsa lütfen bana bilgi verebilirmi?Yardımcı olursanız çok sevinirim.

1 Beğeni

merhabalar bir animasyondan bahsedeceğim 2003 doğumluyum. Fare animasyonuydu muhteşem fare dedektif değil bunu belrtmek istedim. küçükken izledim başrol değildi fakat fareler bir arabaya binip geziyorlardı sonrasında peşlerine polis motosikletli bir fare takılıyordu telsizle bildiriyordu. Sonra bir lağam vardı orda fareler vardı birsürü ve zorla şarkı söyletiyorlardı falan

1 Beğeni

Merhaba aradığın animasyon bu olabilir mi ? ( Fare Şehri )

1 Beğeni