Merhbalar. Ben 82 doğumluyum ve trt de 6 7 yaşlarındayken izlediğim bi film vardı. Sanırım 50 ler 60 lar arası bir film. Baştol bir kız sanırım yetim büyük ve zengin bir aileye evlatlık veriliyor (tam emin değilim) hatırladığım tek şey dönemin ruhuna uygun olarak müzikale yakın bir film ve finalde kız dönme dolapta (vinç de olabilir) asılı kalıyor . Kısa bir gerilimden aonra kız kurtuluyor mutlu son vs. Çok uzun zamandır bu filmi bulamadım. Belki anılarım filmleri birbirine karıştırıyor olabilir.
Tam 3 yıl sonra arayışım şans eseri son buldu. Netflix te gördüm az önce. Aradıgım filmin adı Zulu.
Fantastik bir film vardı, eski çocukken izledim. Ana karakterin yarasası vardı bizdeki Tarkan gibi.
Villian sihirli bir kılıç taşıyordu. Kılıcı savurunca alan hasarı veriyordu.
Bir de yarasayı çocukken yaralı şekilde bulup onunlar birlikte büyümüştü. Mitoloji dokular da vardı.
Bu filmin üzerine Wilbur Smith okumak farzdır. ![]()
Bir türkçe epub verenimiz olsada okusak ![]()
![]()
Milleti yoldan çıkarıyosun diyip banlıcaklar
Akşam bi bakıyım. ![]()
ben yeni üye oldum sıf çok aradığım bir filim var yıllardır bulamadığım bir filim yalnız filim çok eskiden 1989 yada 1990 1991 de o yıllarda vhs kaset döneminde video salonunda izlemiştim babam getirmişti hatta orda izleyenler bu filim çok korkunç izletme demişti babama filimin yarısına daha yaklaşmamıştı filim insan ısırma yeme üzerine zombili filim değil sadece aklımda kalan dehşet sahneleri var çok etkilenmiştim filim şehirde geçiyor normal insanlar var ama virüs teması içeriyo olabilir bitane zenci oyuncu kötü rolde bitane beyaz oyuncu baş rolde bide bayan oyuncu var bi sahnede bu bayan bişeydenmi etkileniyor ne hastaneye yatırılıyor uyurken başını sağa sola çevirior kötü rüya görüyo olabilir sonra doktor kontrol ediyor uyanıyor ayağa kalkıp doktoru öpmeye çalışırken ısırıyor vede kaçıyor insanı ısırma sahneleri var