Arayıp da Adını Hatırlayamadığımız Filmler

Türkçeye “İkimiz de Sevmiştik” olarak çevrilmiş bir yabancı filmin orjinal adını, veya dublajı varsa linkini aramaktayım.

Oldukça eski bir film. 70’li yıllardan olabilir.

Bu olabilir mi acaba?

Lütfen bana yardım edin senelerdir bi filmi arıyorum. Hatırladığım sahneler şunlar, bir kız bir erkek tıp öğrencisi var ve bunların hocaları hastanede bir yaratık ya da kötü ruhlu bir kız veya ceset saklıyor. En önemli hatırladığım kısım şu, saklanan korkunç şey su dolu bir kapta ve bu su dolu şey dikdörtgen şeklinde havuz gibi bir şey. Hatta kızla erkek gece gizlice orayı keşfetmek için o odaya girdiler hatta havuzun içindeki cesedi almaya uğraşırlarlen ceset canlandı filan hatta erkek o havuza düştü kız onu kurtardı. Bu filmi senelerdir arıyorum. Biri yardım etsin ! :')

1 Beğeni

korku seansi o dedigin.

2 Beğeni

5 yıl önceki mesaja cevap vermek için üye olup şu şekil cevabını verecek kadar cool olacaksın işte.

3 Beğeni

Benimde arayıp bulamadığım bir film var uzakdoğu filmi baya eski bir kadın babasınsavasta ölüyor sonra birileri bunu yakalamaya çalışıyor ormanda eski bir savasçı kızı kurtarıyor aşık oluyorlar sonra yerlerini buluyorlar adam zehirli okla ölüyor kadın sonra basa geçiyor planet sinamada izlemiştim