Arayıp da Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar

Kanka bu oyunda ilk insansın ve fps değil dinozora falan biniyorsun Ark oyununa benziyor ama grafikleri daha kötü.

Benim de aradığım bir oyun var. 2D kuş bakışı arabalar vardı. Arabadan silahla diğer arabalara ateş ediyorduk. Çöl gibi bir yerdeydik. Harita üzerinden farklı noktalara gidiyorduk.

Final Fantasy 10 demek istiyorum ama değil herhalde.

Topdown car combat game diye yazıp görsellerde ara.

Ne olduğunu bilmiyorum ama tactical shooter yazıp ara, olabileceği şeyler rainbow six serisinin oyunları, scoom serisi oyunları, commandos fps yaz onun sonucuna bak, deltaforce yaz resimlere bak. Hidden dengerious yaz resimlere bak.

King quest 9-10-11 falan olabilir mi? Sallıyorum ama bi ihtimal.

Swat 3 ya da 4 olabilir mi?

Selamlar öncelikle. Benim uzun zamandır aradığım bir oyun mevcut çocukken oynardım yaklaşık üstünden 17-18 sene geçti. Oyun 2002 gibi çıkmış olması lazım bir ihtimal 2002 de olabilir. Oyun fps oyunu ve yaratıklar var oyunda böyle bir malikane gibi bir şeyin içinde bir sağdan bir soldan sürekli çıkan yaratıklar var onları öldürüyorsunuz. Onun dışında oyunun başında hayal meyal hatırlıyorum bir arkadaşımız var onu kanatlı yaratıklar var yarasa insan karışımı gibi ama tam değil kanatlı gri renkte yanımızdaki kisiyi alıp uzaklaşıyorlar. Sanki böyle oyundaki yaratıklar bir deney sonucu öyle olmuş gibiler. Oyunu aramaktan bezdim ama bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Clive Barker’s Undying olabilir.

Alien Shooter ya da Serious Sam olabilir mi? Benim aklıma bunlar geldi.

Ne yazik ki hocam bu oyun degil helikopter oldugunu net hatirliyorum oyunun bir kisminda . Bu oyun biraz eski zamanda geciyor sanirim sizin attiginiz

1 Beğeni

İkisine de baktım hocam Alien Shooter gibi hiç değil açıkçası. Serious Sam de değil ne yazık ki.

Malikane ve deney deyince aklıma sadece Resident Evil geliyor. “Resident Evil Zero” olabilir. 2002 çıkışlı bir oyun. Bir süre sadece trende geçiyor. Bahsettiğiniz yaratık da mevcut. Ancak FPS değil. Özete tıklayarak görebilirsiniz. :slightly_smiling_face:

Özet

352888208

Ne yazik ki hocam. Bir de şöyle bir durum var, 2002’de oynarken okumam yazmam bile yoktu. O yüzden bu kadar komplike bir oyun da değildi, öldür geç tarzında.

Merhaba. Benim eskiden oynadığım bir uçak oyunu vardı uçağın içinde askerlerin görevleri vardı radar falan. Silahların başında adamlar vardı.Bunların yerlerini değiştirebiliyordun uçağın için. Basede asker alabiliyordun takımına. Takımını değiştirebiliyordun ve geliştirebiliyordun. Görevlere gidiyordun .Düşman gemilerini bombalıyordun. Valla bulana helal olsun. 30 dk aradım bulamadım

Eski atari salonlarında bir sokak basket oyunu vardı. Yanlış hatırlamıyorsam 2 ye 2 maç yapıyordunuz ama maç içerisinde filan kavga filan çıkartıp rakiple kavga edebiliyordunuz. Punkçı tipler filan vardı içinde. Smaça filan kalkarken bağırırdı karakterler bir türlü bulamadım o oyunu.

Punk Shot olabilir mi?

1 Beğeni

Budur yaaa süpersiniz çok teşekkür ederim. :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

1 Beğeni

Rica ederim. Arama motoruna Old Atari Streetball Punk yazınca bu çıktı ama bu olduğundan da emindim. :joy:

1 Beğeni

“Punk” hiç yazmadan çok aradım "old atari games streetbasket, old school streetball,street basketball gibi gibi çok arama yaptım çıkmadı demek ki “Punk” yazsam çıkacakmış :slight_smile:

1 Beğeni