Anahtar kelimeyi bulmak çok önemli gerçekten de. Bazı zamanlar ben de bir oyun ya da uygulama hatırlamaya çalışıyorum ama bulamayınca anahtar kelime imdadıma yetişiyor.
Buldum oyunu, sağ olun yardımınız için… Oyun The House of the Dead 1. Japonya’da 96 13 Eylül’de Arcade için çıkmış. Pc’ye gelişi 3 Eylül 98…
Merhaba yeni üyeyim ve çok fazla bir bilgim yok sitenin yapısı ile ilgili. Sormak istediğim bir oyun var belki hatırlayan vardır tahminimce 2008 civarında çıkan bir oyun, bir adada sahile vurmuş bir şekilde gözlerini açıyorsun hatırladığım kadarıyla 1.şahış bir oyun bir kız var adada gidip ağaçtan hindistan cevizi falan topluyorsun küçüktüm çok hatırlarmıyorum açıkçası ama şey vardı maymunlar falan muz atıyodum onlara garip bir anlatım şekline sahibim biliyorum ama o oyunu hatırlamaya çalışıyorum bilen varsa yazarsa çok memnun olurum teşekkürler.
Return to Mysterious Island olabilir mi?
Bu başlığa bence “yeni üye kazandırma ödülü” verilmeli
Çok teşekkürler evet bu oyundu.
Rica ederim aradığınız oyunu sonunda bulduğunuza sevindim.
Turok olabilir mi? Gerçi ben 2008 versiyonunu oynamıştım. Ondan önceki oyunlar daha farklı.
Merhaba. Benim de hatırlayamadığım bir oyun var. 2 boyutlu bir oyundu, kuş bakışı gibi. Bir adada çoklu oyunculu şekilde oynanabiliyordu sanırım (ben bilgisayara karşı oynuyordum). Ada tıpkı satranç gibi karelere bölünmüştü ve sırayla her takım başladığı noktadan etrafındaki karelere adım atarak adayı keşfetmeye çalışıyordu. Adım atılmayan kareler (tıpkı Age of Empires tarzında) gölge şeklinde görülüyordu. Adada içerilere doğru gittikçe, bazen altın keseleri bulunuyordu (sanırım amaç da oydu) bazen ise su birikintisi çıkıyordu ve oyuncu o çukura düşüp ölüyordu. (Her takımın 1den fazla adamı olduğu için oyun hemen bitmiyordu.) Karakterlerin tipi ise klasik korsan, kıyafetler takımın rengi neyse o, kafalarında bandana var o da takımın rengine göre değişiyordu. Böyle bir oyun hatırlayan var mı?
İlk PC oyunu, Team Fortress Classic mi?
Bi oyun vardı kamera açısı gta gibi başta birtane uzay gemisi gibi bir yerden aşşağı bırakılıyoduk. Bizim karakterimiz böyle mavi siyah arası renkleri var kafası üçgen sivri bir şey. Bir de 2 karakter daha vardı biri köpek elinde çifte tabanca bir tane de bilim adamı profosör gibi bir adam. Bulursanız çok sevinirim 4 yıldır arıyorum.
Oyunun ismi MDK olabilir.
Sen varya adamsın. Oh be çocukluk travmam bitti sonunda eyvallah.
Artık Google’da hatırlayamadığız oyunlar denince ilk sırada bu site mi çıkıyor acaba.
Yüksek ihtimalle. Bazıları bulunuyor olsa da bazılarını bulmak çok zor gerçekten.
Kayıp oyunların kayıp rıhtımı.
Yeni üye kapanı gibi konu hakikaten.
Benim bulamadığım oyun hakkında hatırladığım tek şey American Danger ya da American Danger gibi bir şeydi. Irak, Afganistan gibi bir yerde geçiyordu. Birkaç tane Botplayer ekip arkadaşımızla bölge temizlediğimiz bir oyundu. Gayet dümdüz savaş oyunuydu ama hiç aklımdan çıkmıyor yıllardır. Bilgisayar oyunuydu ve 2000 ile 2008 arası çıkmış olmalı. Bir bölümde deniz altı gibi bir yeri temizliyorduk sanki onu hatırlıyorum. Bulursanız dünyalar benim olur gerçekten. Şimdiden teşekkürler.
Benim merak ettiğim konudan nasıl haberdar olunduğu? Googleye ne aratılıyor ki bu konu çıkıyor acep?