Arayıp da Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar

Swat 4 baktım bu oyunda değil. Başka önerisi olan bilgi verebilir.

Operation Flashpoint: Red River olabilir mi?

image

Acaba ?

Merhaba, bu oyunda değil. Çünkü 4. bölümde termal kamera ile gözetim yapıyorduk.

Hocam düşük bir ihtimal ama “Battlefield: Bad Company 2” olabilir mi?

Hocam emin olmamakla beraber sanıyorum buldum :smiley: “Medal of Honor” (2010 yapımı olan) tarif ettiğiniz bölümler var; 4. bölümde termal kamera, 3. bölümde dağdan gelen yoğun düşman birlikleri falan… İnşallah budur :smiley: :smiley:

Allah ne muradın varsa versin çok sağol Razhoul arkadaş. Yaklaşık 5-6 yıldır bu oyunu düşünüyordum. Bir türlü bulamadım. Çok teşekkürler :smiley:

1 Beğeni

Herkese selamlar öncelikle benim de 2007-2008 zamanlarında oyun dergilerinin dvdleri olurdu böyle chip online yada pc world gibi elimde bir dvd vardı içinde 3000 tane oyun vardı. Hepsi de küçük oyunlar benim aradığım oyun pixel art tarzında rol yapma oyunu idi. Oyunda haritalar vardı ilerlerken altıgen basamaklara tıklayarak ilerliyorduk. Elimizde kılıç var yanımızda da süvari tarzında askerler oluyordu. Gittiğimiz bölgelere göre düşmanlar çıkıyordu; mesela ormana daldığımızda elfler çıkıyordu. Elfler kendi bölgelerinde bize daha fazla vuruyordu. Aynı şekil mağaralarda da goblinler, troller vs vardı. Saldırma animasyonları sıradandı yani düşmana tıkladığımızda üstüne gidiyor, düz vuruş yapıyordu. Oyunun hikayesinde dostumuz olan birinin kızını kurtarmak amaçlı düşmanları yara yara onu bulmaya çalışıyorduk. Hatta en sonunda mağarada goblinlerle kapıştıktan sonra bir hapishanede buluyorduk. Bazen yanımızda güçlü süvariler oluyordu bunlar daha çok kral dediğimiz adamlar oluyordu. Oyunun hatırlanması zor biliyorum ama şansımı deniyim belki biriniz bilir. Dediğim gibi oyun eski dergi dvd lerin içinden çıkmıştı.

İlk olarak herkese merhaba belki bi 3 4 yıl önce oynadığım bir oyun vardı. Oyun demeyelim de içinde 99 oyun vardı resmi ise dünya şeklindeydi. Bunu bilen biri var mı?

Cartton Craft olabilir mi?

Bir oyun vardı adamın elinde pençe vardı. Oyunda biraz büyü tarzı şeyler vardı mesela çukur gibi yerden elimizdeki pençeyi duvara sürterek atlıyorduk.

Prince of Persia 2008? Hiç var olmadığına inanmayı seçtiğim bir oyundu o ama sanırım tanımınıza uyuyor.

Aynen dediğim oyun hiç oynadın mı bilmiyorum ama tavsiye ederim sarıyor. :smiley:

Hocam ps2 üçlemesini (Sands of Time, Warrior Within, the Two Thrones) çok severim, ama sonrakiler maalesef beni sarmadı genel olarak. :frowning:

1 Beğeni

Merhabalar ben de yıllardır aradığım fakat Google’a ne yazarsam yazayım bulamadığım bir oyundan bahsedeceğim sizlere :grin: Oyunu yanlış hatırlamıyorsam 2007-2009 arası oynuyordum, yani o zamanlarda mevcut bir oyun. Oyunda ana karakterimiz sinek ve fare karışımı gibi bir şey sinek kanatları var küçük uçuyor efekti var. Kendisi bir baba ve yavruları kaçıyor küçük sinekcikler, anneden azar işitip onları aramaya koyuluyor. Her bölümde peynir mi desem sünger mi desem sarı delikli şeyler var onların arasında geze geze toplaya toplaya çocukları ve bir takım canavarlara ölmeden bölümleri tamamlamaya çalışıyoruz. Bazen boss gibi şeyler oluyor bölümlerde ama oyun 2d düzlemde oynanıyor efektler 3d ama oyunda sağ sol aşağı yukarı yapabiliyoruz yön tuşlarıyla. Oyunu gayet iyi hatırlıyorum en ufak görselini bile görsem anlarım ancak hiçbir yerde bulamadım :grinning_face_with_smiling_eyes: Umarım yardımcı olursunuz ve benim de umarım arayana yardımım dokunur şimdiden çook teşekkürler :slightly_smiling_face:.

Merhabalar, aylardır bir oyun arıyorum. o
Oyunu webden oynuyordum. Zombi veya alien temalı bir oyundu tam hatırkayamıyorum 2d shotter bir oyundu shoptan silah alabiliyorduk ve mağara gibi karanlık bir yerde geiçyordu oyun. Yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba. Bir oyun vardı fps türünden. Mermiye falso vermek oluyordu. Yere top gibi bomba bırakıb düşmanlar olan bölgeye gönderip orada patlatmak oluyordu. Sol kolunda saat vardı. Saatde özel gücler vardı. Hikayenin orta yerinde saate bir ekleme de yapılmıştı. Bir tür yaratıklarla savaşıyordun. İsmini hatırlayamıyorum

Fallout 3’ü kastediyor olabilir misiniz? Tam uymuyor ama üstünden zaman geçince anlattığınız şekilde hatırlanabilir gibi geldi.

Hayır o değil. Falso tüm silahlarla olmuyordu sadece sniperde oluyordu. Kamera mermiyli birlikte gidiyordu. Böylece düşmanı daha rahat görüp de falso vererek vurmak oluyordu. Kolundaki saatle de düşmanın hızını kesmek ve s. Özel haraketler oluyordu. Yılını tam bilmiyorum amma o sıralar mafia 2 ile aynı anda oynuyordum. O yıllardı

Düşmanların çoğu yaratıktı. İsmi “slinder” benzeri bi şeydi yanlış hatırlamıyorsan. Ama ismini bulamıyorum