Bu oyunda dedikleriniz yapılabiliyor.
Bu oyunda dedikleriniz yapılabiliyor.
2010 lu yılların oyunuydu. Belki de daha eski. Tek kişilik oyundu. Yanı arkadaş falan yoktu. Ancak yaratıklarla savaşıyorduk. Ara sahne falan da yok denilecek kadar azdı.
Sanki sallıyor gibi olabilirim ama şansımı deneyim dedim. Serious Sam olabilir mi?
2010’lu yıllar da hiç Serious Sam oyunu çıkmış mıydı ki? Bana daha çok Doom 2016 gibi geldi.
2010 kısmına bende takıldım ama arkadaş daha eski olabilir dediği için bir önereyim dedim. Ben çok oynamadım Serious ama yaratıklar filan denildiği için olabilir mi diye tahmin yürüttüm. 
Bu arada 2010-2011 yıllarında da çıkmış Serious’un bazı sürümleri.
Benim kardeşim de Bulletstorm dedi ama soran kişi bu mu değil mi belirtmemiş yukarda. Bulletstorm kaç yılında çıktı ki?
Bulletstorm 2011. Benim aklıma ilk o geldi ama Alper belirttikten sonra onay gelmediği için Serious diye tahmin yürüttüm.
2010’lu yıllarda çıktı oyun. 2-3 yıl öncede grafiklerde vs yeniden güncellendi. Soran arkadaşın anlattıklarına bu oyun çok uyuyor ama yok o değil dedi.
Acaba singularity’yi mi diyor? Yanlış hatırlamıyorsam 2010’da çıkmıştı, yaratıklarla ve insanlarla savaşıyordun, kolunda saat yoktu ama elindeki eldiven türü bir makineyle “özel güçlerin” oluyordu ve sanırım bir sniper tüfeğinde mermiye falso verebiliyordun. Çok olmuş onyayalı ama hayal meyal bunları hatırlıyorum oyundan.
Bu da o silah. Singularity: Seeker Rifle Montage - YouTube
Çok eskiden internet üzerinden oynadığım bir oyun vardı. Kontrol ettiğimiz şey resimdeki gibi üstünde helikopter pervanesi gibi bir şeyle uçan topaç veya kalkana benzeyen, gövdesinde de bir yakın dövüş silahı taşıyan bir cisimdi (yakın dövüş silahını ve sanırım görünüşümüzü değiştirebiliyorduk) Bu şeyi fare ile kontrol ediyorduk ve fareyi hareket ettirme şeklimizle yakın dövüş silahını kullanıyorduk. Yani fizik tabanlı bir oyun gibiydi. Tek kişilik bir oyundu, farklı mekanlarda farklı düşmanlarla karşılaşıyorduk ve yanlış hatırlamıyorsam oyunun bir hikayesi vardı ama çocukken İngilizce bilmediğimden (ya da okuma bilmediğimden) hatırlayamıyorum maalesef.
Zamanında çok arayıp bulamadığım bir oyundu yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
2009-2010 yılları falandı, kuzenimden CD’sini almıştım ve PC’ye kurmuştum oyunu. Bu sıralar tekrardan arayayım diyorum ama bulamıyorum. Belki daha önce oynayan olmuştur, adını bilen vardır diye konuyu açtım.
Oyun 2009’dan eski de olabilir. Böyle robottuk, başka robotları öldürüyorduk, onlardan dişli çarklar düşüyordu, renkleri de vardı galiba çarkların. O çarkları biriktirip yeni bölgedeki alanlara koyup oraları açıyorduk. Galiba sonra oralarda da savaşıyorduk. Böyle yine çarklar düşürüp bölgeleri açıyorduk, ilerlemeli tarz bir oyundu. Hatırlayan ya da oynayan var mı? (Lego benzeri de olabilirdi robotlar ama kesin değil)
Bu dediklerine uyan Bionicle Heroes diye bir oyun vardı. Lego benzeri deyince aklıma geldi.
Sen adamsın Allah razı olsun
bir oyun vardı aynı age of empires gibi çocukken oynardım (asker yapmak için önce işçi yapıp sonra işçileri kışlada askere dönüştürüyorduk) eğer bilen varsa lütfen söyleyebilirmi
bir oyun vardı aynı age of empires gibi çocukken oynardım (asker yapmak için önce işçi yapıp sonra işçileri kışlada askere dönüştürüyorduk) eğer bilen varsa lütfen söyleyebilirmi
Çok eski bir oyun arıyorum tarif etmem zor olacak. Commodore veya Amiga oyunuydu. Platform oyunu gibiydi ama yukarı çıkmak yerine sağdan sola solda sağa ekranı değiştiriyorduk. Beyaz bir fare sanki elektrik devreleri gibi bir şeyleri tamamlayarak veya bozarak bölümleri geçiyordu?
Aklıma iki oyun geldi Age of Empires gibi deyince.
Birincisi Warrior Kings. İşçileri her asker yapamıyordun ama Militia’ya çevirebiliyordun. Aynı şekilde Militia’ları da işçiye geri döndürebiliyordun.
İkincisi ise Battle Realms. Uzak doğu/Çin kültürüyle çok içli dışlı bir oyundu diye hatırlıyorum. Bu oyunda işçileri her askere dönüştürebiliyordun ama o asker sınıfı için gerekli binaların ya da upgrade’lerin varsa.
yok ya bunlar değil oyun hakkında hatırladığım başka birşeyde fantastik şeyler yok ve kılıçlı askerler tombik tombiklerdi
The Settlers serisinden olmasın bu senn aradığın oyun. Onda da işçilerden asker yapıyordun ve karakterler tombik tombikti diyee hatırlıyorum.