Psikopat Senaryolar serisinden bir oyun olsa gerek.
sağol senin sayende buldum GANGFORTmus oyun ama surumu geride kalmış guncelini indiremiyorum yinede teşekkürler
Logosunda kırmızı beyaz şapkalı biri vardı roblox karakterleri gibi marvel karakterleri vardı hatta seriside vardı oyunun 1 2 3 gibi helikopterten iniyoduk zombiler öldürüyoduk gorev bitince geri daireye gelip helikopter e biniyoduk Wolverine deadpool gibi karakterler vardı
Yanımıza da yardımcı karakterler alabiliyoduk hatırladıgıma göre
Bende bir oyun arıyorum oyun ww2 yada ww1 oyunuydu doğal olarak askeri bir oyundu eskiydi yıllar önce oynadım en son görevlerinden birinde malikane falan basıyorduk askerler ile başka bir görevde bir madende düşman askerler ile savaşırken bir yandanda madene dinamitler yerleştirip patlatıyorduk oyunun bende çok ayrı bir yeri vardı umarım biri bulabilir hatırladıklarım bu kadar
Bı oyun vardi walk master gibi onun basit düzeyli hali masa şeklinde karakterler var onları yürütmeye calisiyosun rekor oyunu gibi bulamıyorum adını
bahsettiğin oyunun ismi: Subway Surfers. iyi eğlenceler.
Hayır onunla pek bı alakası yok
Return to Castle Wolfenstein olabilir mi?
ya beyler bi oyun vardı böyle arı mı sinek bilmiyorum vızıldıyordu ama tünel gezip yavrularını topluyodu max 10 tane olabiliyodu arkasında engeller parkurlar fln vardı hatırlayan çıkar bulamadım 2 gündür arıyorum
Bu oyunu bir kaç ayda bir birileri arıyor . Bu yeni bir trolleme şekli mi, bu oyun belli bir döneme damgasını vurdu da benim mi haberim olmadı, “arının yavrularını topladığı oyun” falan diye google’layınca artık burası mı çıkıyor emin değilim valla
Bu arada geçmişte sorulduğunda beetle bug denmiş oyuna hocam, bir bakın isterseniz.
Yok hocam troll değildi oyun beetle bug 3 müş çok teşekkürler bi çocuğu sevindirdiniz
Herkese merhabalar oncelikle ilk defa bir forma uye olup yorum yapiyorum arayipta bulamadigim aklima takilan 2 adet oyun var yardimci olursaniz cok sevinirim ( yazi yazma yerinide zor buldum ins birinin yazisina yanit vermiyorumdur ) :)))
Ilk aradigim oyun bir roma oyunu total war serisi degil su sekilde detay vericek olursam bir strateji oyunu bina kurup asker uretebiliyorduk o urettigimiz askerler ise birbirleri ile dovuserek guclenebiliyordu muttefikinin askerlerini kontrol edebiliyordun bi turlu bulamadim bilen varsa help :))
2. Oyun ise yine cok eskilerden strateji oyunu irklar flan insan iskelet boyle farkli farkli seyler vardi haritanin ortasinda bagimsiz medeniyetler her irka saldiriyordu kahramanlar olunce sandiklardan item dusuyordu flan şu cok bilinen warcraft serisi degil simdiden tesekkurler ")
İkinci oyun seven kingdoms olabilir mi?
Heroes of might and magic de olabilir gerçi
yok ya o değil ama yinede teşekkürler
Malesef 2 side degil tesekkurler yanit icin
Oyunu 2010+ lı yıllarda oynadım. tps rpg olduğunu düşünüyorum ama emin değilim. Oyunun başında bir bir kafeste başlıyoruz. Karakterimiz biraz cüsseli kılıç kullanan bir erkek. Etrafımızda orc vari yaratıklar var insanları kafeslere atmışlar. Bir şekilde kurtuluyoruz ve onları öldürüyoruz. Sonra zindandan bi kadın kurtarıyoruz. Kadını LoL den katarina gibi hayal edebilirsiniz. Onunla oynuyoruz. O bölümün en sonunda da bir büyücü geliyo ve o büyücü ile de oyunu oyuyoruz. Oyunda ilerliyoruz sonra. Bu 3 karakterin olduğu bölümlerde karakterler arası geçiş yapabiliyoruz anlık olarak. Oyun sıra tabanlı değil gerçek zamanlı. Oyunda hatırladığım bir kısım var sadece. Bir bölümde bir mağarada kayıkla ilerliyoruz ve tavanda devasa bir örümcek var. Örümcek geçtiğim karaktere anında stun atıyo. Sadece menzilli hasar vurabileceğim mesafede o yüzden zorlanmıştım ve geçememiştim bölümü. Öbür karakterleri kontrol eden yapay zekan örümcek sadece uzakta menzilli hasar menzilinde olduğu için kendi kendisine vurmuyordu. Şimdiden teşekkürler. Oyunu umarım buluruz.
Oyun orta çağ temalı bu arada. Bazı bölümlerde etrafımızda şovalyeler falan da oluyordu.
Oyunda bölümler bittikten sonra bir ekran geliyo devam etmeden önce. O ekranda upgrade falan yapılabiliyor. Erkek karakterin kılıcını alevli falan yapabiliyoruz mesela ama detay bilmiyorum çünkü bu oyunu oynarken küçüktüm baya ve ingilizcem yoktu hiç rastgele şeylere basıyordum.
Trine serisinden bir oyun olabilir mi?