Arayıp da Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar

Maalesef hocam 2 si de değil

1 Beğeni

bilen varmı varsa acil yazsın ps de oynuyodum oyunu 2016 da fps oyunu onlıne

Oyunu tam bilmiyorum ağaç kesme demir bulma strateji oyunu gibi tek bildiğim kadın ve erkek eve girdiğinde kalpler çıkıyor bebekleri leylekler getiriyor

Oyunu tam bilmiyorum ağaç kesme demir bulma strateji oyunu gibi tek bildiğim kadın ve erkek eve girdiğinde kalpler çıkıyor bebekleri leylekler getiriyor

Cultures olabilir. Çok eski bir oyundur gerçi, emin olamadım.

Eyvallah hocam aradığım oyun buydu Türkçe dil desteği olsaydı iyi olurdu

1 Beğeni

merhaba benimde yıllardır aklıma takılan bir oyun var flash oyunu da olabilir bir evimiz vardı evin kırık yerlerini yapıyorduk mutfakta tezgahın altından su geliyordu onları puzzle gibi çözüyorduk borulari birbirine bagliyorduk bulmacalar vardı bu şekilde onlari çözüyorduk

Selamla benim de uzun süredir aradığım bir oyun var
Çok eskiden babamın iphonesinde oynamıştım böyle ninjalı bi oyundu kırmızı-siyah temalı bi oyun. Oyunda mesela parmağımla düz bi çizgi çektiğimde ninja o yöne doğru kesiodu hatta bosslar fln vardı oyunda bi tanesi fıçı atıyordu sen üstünden eğimli bi şey çiziodun ninjada zıplayarak ilerliyordu daha da hatırladıpım son final bossuda kendimiz gibi oda bi ninjaydı onunla savaşıoduk
Yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhabalar benim de arayıp bulamadığım bir oyun var. 11x11 oynanan 2d futbol kariyer oyunu. Herkes belli bir zaman dilimi içinde hareketini yapardı. Ben bir takımda defansif orta saha olarak oynuyordum. Günlük antrenman yapıyorduk ve maç saatini dört gözle beklerdim. Ev taşıma yüzünden koptuk. Defansif orta saha az bulunduğu için takım bulma sıkıntım olmuyordu. Foruma sırf bu oyun için kayıt yaptırdım. Umarım oyunum bulunur.

Ölünce tekrar dirilip ölümümüzü araştırdığımız oyun ölünce karakterimiz cinayeti çözüyodu ruh olarak açık tonlu mavi gibiydi karakter

1 Beğeni

beyler bi oyun vardı oyun başında maske takıyoduk sonra ilerlerde atlama zıplamalar vardı akrebe biniyoduk sarı siyah akrep vardı karakerimiz farklı bıçak silahalr veriliyodu onlarla akrebi felan öldürüyoduk baya eski bi oyun 9 sene önce felan aylardır oyunu araştırıyorum hala bulamadım hatta askerleri felan öldüroyduk

Niyeyse aklıma Castelvania Lords of Shadow geldi.

Merhabalar arkadaşlar iyi forumlar.
Benim bundan yıllar önce kuzenimle bir cd yi takıp oynadığım bir oyun vardı kuzenim VOT (veya wot) deyip duruyordu. Yıllardır arıyorum oyunun adını bulamadım.
Oyun şöyle; Ortaçağ temalı first person bakış açısıyla oynanan karanlık atmosferli bir korku oyunu diye nitelendirebilirim. Oyun grafik olarak tıpkı 1995-2000 tarihlerini anımsatıyor. Oyuna başlangıçta şato gibi bir yerde bir kütüphanenin içerisinde başlıyorduk tam karşımızda kütüphanenin çıkışı vardı kapı yoktu veya kapı açıktı. Kütüphane ufaktı her tarafında kitaplıklar vardı ve sanırım şöminede ateş yanıyordu. Sanırım sağımızda bir masa vardı masanın üstünde bir notu veya kitabı okuyorduk ardından oyuna başlıyorduk. Oyunda ekranımızın ortasında crosshair bulunuyordu. Karanlık atmosferli bir oyundu ve oyunda ilerledikçe yaratıklarla karşılaşıyorduk yaratıklar bizi kovalıyordu hatta, yaratıklar tıpatıp baphomet gibiydi hatta bir kısımda birinden kaçarken yıkılmış beton bir yerden karşıya atlıyorduk kaçabilmek için bizi yakaladıklarında oyun bitiyordu. Şatonun dışarısına falan çıkıp farklı farklı girişlere giriyorduk hatta oyunun bir kısmında bir sürü sütunların çember şeklinde dikili olduğu ortası boş büyük bir alana giriyorduk burada büyücü gibi varlıklar bize spell gibi bir şey fırlatıyorlardı onlarla savaşıyorduk, oyunun sonunda da yerlerde su olan üstü kapalı tünel gibi olan kanal gibi bir yere giriyoruz burada da dediğim yaratıktan vardı sanırım onu kovalıyorduk veya ondan kaçıyorduk. Oyun “The Morgue Fissure Between Worlds” isimli oyuna benziyordu atmosfer tür ve oynanış olarak. Texture kalitesi bundan daha daha eskiydi.

Wheel Of Time olabilir…

2 Beğeni

Dostum sana ne kadar teşekkür etsem az… Gerçekten bulabileceğime inanmıyordum ve sen tekte bildin. Aradığım oyun buydu sana çok çok teşekkür ederim benim için çok önemli anılara sahip bir oyunu bulmamı sağladın. Benim oynadığım anlattığım The Wheel Of Time demo versiyonuymuş. Tekrardan çok teşekkür ederim sana. :pray: :black_heart:

2 Beğeni

Merhaba arkadaşlar. Çok önceleri oynadığım bir oyun vardı, adını, hangi platformda oynadığımı ve arkadaşlarımla yerel mi yoksa online olarak mı oynadığımı hatırlamıyorum. Oyunda iki taraf var bir taraf sniper(polis), diğer taraf ise sniperdan kaçmaya çalışan suçlular. Oyun sahnesi, sniper bir binadan veya pencereden üzerinde bir çok araba konteyner olan bir caddeye bakıyor. Suçlu tarafındakiler ise caddede arabaların, kutuların arkasına saklana saklana kaçış minibüslerine ulaşıp kaçmaya çalışıyorlar. Suçlu tarafı bazı yetenekleri kullanabiliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Görünmez olma kutuya dönüşme gibi. Oyunun grafikleri biraz perfect heist ı andırıyordu.

Kırmızı saçlı astronot kıyafetli robot ve ata benzeyen robotlardan kaçıyor hangi oyundu bu

Daha ince detaylar var mı? Bu anlattıkların çoğu oyunda var.

Öncelikle merhaba, keyifler nasıl? Bir arıyorum ve neredeyse 7 ile 8 yıldır merak ederek arıyorum. Oyunu bulmak için ChatGPT ye sordum.yine bulamadım en son aklıma forumlara sormak geldi buraya denk geldim.burası fazlasıyla kalite kokuyor.oyuna geçelim:
Oyun macera 2D görünüşlü ama karakterler 3 boyutlu ana karakterimiz
Gri tüylü mavi şapkalı kıyafetgiymiş ve belinde kılıcı olan bir karakter amacı önüne çıkan düşmanları öldürüp ilerlemek oyun popiler olduğu dönemi bilmiyorum ama ben 2011 ile 2014 yılları arasında oynuyordum oyunda canımız azaldığında yerden can alabiliyorduk oyunda bölüm bölüm ilerliyorduk oyunda önümüze hep düşman çıkıyordu onları öldürüyorduk bize dost olan kimseye rastlamadım. ortamı maryo nun arkaplanı gibiydi çok değişiyordu belirli bir temada geçtiğini söyleyemem atmosferi normaldi can alıcı bir atmosferi yoktu dünyasını pek hatırlayamıyorum konusunu hatırlamıyorum ama oyun hikaye kısmının pek üstünde durmuyordu ama şu oyunlar olmadığını biliyorum Dust:an Elysian Tail,child of light,bastin,ori and the blind forest,castle crashers,shank,mark of the ninja. Bu oyunlar değil ona eminim ve oyunun grafikleri yeni nesil değil retro tarzı diyebilirim