Rogue legacy olabilir mi?
Hayır dostum oyun biraz daha basit kalıyor senin dediğin oyuna göre. Oyun baskın bir hikaye sunmuyordu. Düşmanları öldürüp bölümleri bitirmeye odaklıydı
Cossacks mı dostum …
Arkadaşlar hepinize sesleniyorum çok uzun süredir oynadıĝım bir oyun vardı clup penguen tarzı fakat avatarlarımız tüylü canavarlardı yumurta elde edip küçük canavarlar çıkıyodu onları büyütüp pokemon gibi savaştırıyoduk hatta baya savaşları pokemon gibi sıratabanlı rpg idi sosyalmedya fln vardı oyunun içinde mesajlaşıp arkadaş oluyoduk ev fln alıp diziyoduk vs atıyoduk neydi adı bilen varmı lütfen söylesin
Miragine war olabilirmi?
Dragon city mi dostum.
hatırladıklarıım biz 4 veya 3 kişiyiz 1 şapkalı adam biz köprüdeyiz şapkalı adam bana 1 silah atıyorum ve ben de komutan ı öldürü yor dum bukadar
Şapka diyince aklıma direk Cpt. Price geldi. Call of Duty 4: Modern Warfare’in son sahnesiymiş. Dakika 14
Benimde arayıp bir türlü bulamadığım bir oyun var. Ben bu oyunu 2007 yılında oynuyordum ama çıkış tarihi daha eski 2000 ya da 2001 filan olması lazım.
Bu bir avcılık oyunu. Oyunda bizon ve kurt avladığımızı hatırlıyorum. Bir kulubemiz vardı içinden tüfek filan alıyorduk. Ne yazık ki hatırladıklarım bu kadar. Aynı bilgisayarda Mitdown Madnees 2, Thumblebugs, Headbeach gibi oyunlar oynuyordum. Belki bu oyunun çıkış tarihi hakkında bilgi verir.
Bakın yalvarıyorum.
Android oyunu. Play gecmisinde yok oyun.4 yıldır arıyorum.girmdigim anahtar kelime kalmadı.
İnternetsiz bir oyun.
Ekranda ufak bı kırmızı seytancik var.asasi yok.cizimleri cartoon gibi.
Kendi haline bıraktığınızda volta atıyor büyü yapıyor.ekrana dokunup yukarı aşağı sağa sola firlatabiliyorsunuz. Sakız gibi yapışıp düşüyor.size tepki veriyor kızıyor bağırıyor ağlıyor.ekrandan dışarı çıkmıyor ve ekranda ondan başka hiç bir şey yok.
Evet kick the buddy gibi bir şey ama silahlar ekipmanlar falan yok.karakter de ekranın 4te 1i büyüklüğünde. Lütfen beni bu çileden kurtarın.
Bir tane oyun vardı kitaplıktan kitap seçip her kitaba göre farklı bir bulmaca dedektiflik gibi ir şeyler buluyorduk. O kitaptaki gizli öğeleri bulup görevleri yapınca diğer kitaplar açılıyordu. Kitabı seçince masada açılıyordu kitap. 2 serisi vardı yanlış hatırlamıyorsam 2010 senesinde falan oynamıştım. Adımı bulamıyorum yardımcı olun lütfen
Çok yeni bir indie oyun var tam tarifine uyuyor. Gamepass’de de var.
Selamlar, türk yapımı bir çöp adam oyunu vardı ismi memolu birşeydi ilk bölümlerde birisinin kafasında şişe falan kırıyorduk web oyunuydu ve seçimli bir oyundu, stealing the diamond gibiydi ama çizimleri daha basitti ve dediğim gibi oyun Türkçe ve Türk yapımıydı. 2 aydır arıyorum lütfen bilen biri varsa söylesin…
Merhaba,
Çok eski bir oyun arıyorum. 3. şahıs bir oyun. Windows 98 de oynadığımı hatırlıyorum. tahminimce 1995 2005 arası bir oyundu. Karakter TOMB RAİDER 3 gibiydi ancak yaratıkların gözleri falan hareket ediyordu. Eski bir çağda geçiyor. Şovalye gibi birşeydik tutsağız, kale içindeyiz yaratıklar orc yada gobline benziyordu genelde yeşil renkliydiler. Elimizde hiçbir silah yada başka birşey yok yaratıklardan gizlenerek kaleden kaçmaya çalışıyorduk. sahne sahne idi oyun her ilerlediğimizde sahne değişiyordu. bir sahnesini iyi hatırlıyorum. Bİr tane siyah yada koyu renkli bir yaratık vardı troll gibi ellerinden zincir ile bağlı bir kapak yada kapı gibi birşeyi koruyordu. o yaratığı bayıltıp içeri girmemiz gerekiyordu. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Arkadaşlar oyunu chatgbt den buldum sonunda şimdi sıra windows 11 de yada sanal makinede çalıştırmaya geldi
oyun ismi Ecstatica II (1997)
Benim aradığım oyun 2000 - 10 yılları arasında çıkmış bir oyundu sanırım. Oyun dönemine göre gerçekçi bir tarz taşıyordu. Bazı karakterler çizgi filmden çıkmış gibi olsa da grafik olarak dönemine göre güzeldi. Ana karakterimizde mavi renkler geçtiğini hatırlıyorum. Bu ana karakterimiz başkalarına dönüşme gücü vardı. Hatta bu gücü kullandığında başlangıçta şirketteki dönüştüğümüz kişilerin yanına gidince drone’larla bizi gelip yakalıyorlardı. Patronun simpson’dan fırlamış gibi sarı ten renginde ve küçük bir yaratık olduğunu biliyorum. Bu patronun bir sekreteri vardı ve vücüt hatları çok iyiydi. Sanki bir robottu. Oyunun bir kısa sahnesinde ana karakterimiz bu sekreter yürürken kalçasına bakıyordu hatta. Oyuna başladığımız şirket dışında oyun sanki gelecekte geçiyor gibiydi. Uzayda değildik ama başlangıç mekanımız havalarda gibiydi. Çok aradım ama bulamadım maalesef :(.
Merhaba merhaba ben bitane oyun arıyorum da
Füze atma oyunu Küçük bişey insanların ustunde fuzeler var onu rakibe atıyor online oyunu 2012 falan olması lazım tam hatırlamıyorum bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
Mobil bi oyun vardi biraz eski bi oyundu oyunda şövalye oluyoduk karakterimiz yaşlı uzun saçlı bi adamdı ve yaratik öldürüp silahlari zehirli yapiyoduk onun gibi bisey sonra finalde ruhumuz bizi yenmeye çalışıyordu ama sonra biz ruh olup kendi karakterimizi koruyup oyunu kazanıyorduk bu oyunun ismini lutfen bulun