Arayıp da Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar

Bulmuşken bu versiyona da göz atmak lazım :slight_smile:

1 Beğeni

Arkadaşlar merhaba bir gündür bu oyun kafama takıldı ve hala arıyorum. sanırım en son 10 yıl önce oynadım.
Oyun eski zamanda geçiyor bir savaş oyunu. Galiba amerika ve kore savaşıyor(çinde olabilir)
Her bölümde kendi birliğimizi askerlerimizi seçiyoruz( yaklaşık 5 tane sanırım)
Her askerimizin belli özellikleri var ( kimisi oto tüfeklerde iyi kimisi sniperda iyiydi )
Fps bir oyun, karakterleri oyun konum verebiliyorduk. Her bölümü farklı çok tatlı bir savaş oyunuydu.
Hatırlayabilen olursa çok güzel olur teşekkürler.

1 Beğeni

arkadaşlar aslında çok eski olmayan ama adını hatırlayamadığım bir oyun var benimde
sol elinde istediğin zaman atabildiğin frizby gibi birşey olan silah kullanan bir karakter
askerleri ve farklı varlıkları öldürüyorduk
elimizdekini fırlatınca zaman yavaşlıyordu hareket ve yön verebiliyorduk
(darksiders oynadım yakın zamanda onu oynayanlar da bilir bu hareketi)
son hatırladığım fırlattığımız frizby sonradan bize verilmiştir ama dünyadışı bir özellikti

Dark Sector sanırım :slight_smile:

Nasıl buluyorsunuz oyunları bu kadar az ipucuyla hayret ediyorum bazen.

5 Beğeni

Oynadıysam çağrışım yapıyor, kısa bir flashback yaşıyorum :smiley: Yoksa bulmak imkânsız.

5 Beğeni

teşekkürler dark sektor doğru
çok sağolun

2 Beğeni

Arkadaşlar bende bir oyun arıyorum lütfen yardımcı olun mavi kırmızı kaleler var sanıyeler ıcınde kaleler adam çıkarıyor hurra diye koşuyorlar bölüm bölüm bana yardım edin bulmak için

1 Beğeni

Benim aradıgım bir oyun vardı oyun tahminime gore 2008 de cikmis olması lazım ilk sahbesinde bir uzay gemisini baska bir uzay gemisine indirmeye calisiyorduk sonra macera basliyordu silah aliyorduk gemiyi turuncu kafali kasli uzaylilar basiyordu ve 30 dakika savastiktan sonra kurtardiklarimizla bir gezegende devam o uzaylilarla savasmaya devam ediyorduk bu arada muttefiklerimizde vardi yani ordu vardi asker ler bu oyun muttefikeates ettigimizde bize karsilik verecek kadar iyiydi bulursaniz sevinirim

1 Beğeni

Advent Rising :slight_smile:

Bir ara internet kafede canım sıkıldığı için isimlerine bile bakmadan bütün oyunları denemeye kalkmıştım orada bir fps savaş oyununa girmiştim. Oyun içerisinde belli noktalarda bulunan masa gibi yerlerde silahımıza istediğimiz gibi eklenti takıp çıkarabiliyor veya silah değiştirebiliyorduk. Oyunun en başında bir sinamatikte arabayla giderken mayın mı patlıyor birileri mi saldırıyor ne bizim araba uçurumun kenarında aşağı doğru sarkmış bir şekilde kalıyor arada arkadaşlarımızla aramızda geçen konuşmalardan sonra elimize bir revolver alıp arabanın ön camına sıkıyoruz ve sinamatik orada bitiyor. hatırlayabildiğim başka önemli bir nokta yok malesef yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

1 Beğeni

Tom Boy olabilir mi

image

Eveeet seneler sona ben de arayıcı tayfasına katıldım. Hemen anlatayım arkadaşlar; oyunda sanırım tek kişi var, dünyada buyuk bir yıkım olmuş ve çoğu canlı ölmüş. Hayatta kalan hayvanlar radyasyon etkisiyle evrim geçirmiş bize saldırıyordu ve biz de çevreden silah toplayıp savunma yapıyorduk. Karaya oturmuş bir gemi var eski püskü. Orada bulduğumuz itemleri satabiliyor ya da item alabiliyorduk. Hava çok değişken ve bazen radyasyon fırtınaları çıkar ve genelde kacaamzzzz ölürdüm. Sene 2013 ve öncesi galiba. Pc hayatta kalma oyunu tarzında ama baya zor bir oyundu. Bilen varsa çok sevinirim.

Stalker olabilir mi?

Arkadaşlar bayadır aradiğim bir oyun var 5-8 sene once falan oynuyodum galiba Arabayla bir karakola kadar gidiyorsunuz tabi yolda karsiniza cikan askerleri olduyorsunuz sonra karakoldaki butun askerleri olduruyosunuz 4 askeriniz var hepsini ayri ayri kontrol edebiliyorsunuz biri otomatik silahta iyi digeri sniper kullaniyor hatirladiklarim bunlar yardimci olusaniz sevinirim

Fallout 3 (20 Karekter)

Bu değil ben bunu biliyorum

Size demedim zaten :slight_smile:

Benimki hakkinda bir fikrin varmi

Operation Flashpoint olabilir mi, yanlış hatırlamıyorsam ekibin duracakları yeri vs. işaretleyerek yönlendirebiliyorduk