Sarı sarı dinozorumsu birkaç adam var farklı ve matrak haritalarda geçen rts oyunu. Mesela yerde dedektiflerin kullandığı yakınlaştırma merceği var, adamlarını ona gönderince dedektif oluyorlar özelliklerini hatırlamıyorum ama herkesin bi üssü vardı hatta net olarak hatırladığım tek harita büyük pembe bir pastanın orta taraflarda olduğu haritadır.
Commandos olabilir mi? Bir de Türkçe yazım kurallarına uyalım lütfen.
Gruntz Çok severim. Çok matrak oyundu.
Dostum Gruntz gibi gerçekten çok benziyor ama benimkisi bunun 3d hali hani şöyle anlatayım warcraft 3 ile 2 arasındaki fark gibi düşün çok sağolun bi garip oluyorum böyle eskiden oynadığım oyunları görünce .
2010 yıllarında oynadığım bir silah oyunu vardı single idi snrm. oyuna başlarken bir tane uçak getiriyodu bizi . 2 tane mad ı aklıma geliyo birisi dağda karlar içinde bir yerdi , diğeri ise tren garı gibi biyerdeydi . oyunun masa üstündeki logosu ise dürbün işaretiydi yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Merhabalar, yaklaşık 15 yıl önce oynadığım bir tank oyunu vardı. Tankla savaşıyordum, amaç düşman üssünü yok etmek. Kendi üssünü de kurabiliyordum ama haritada sadece belirli yerlere kurabiliyordum. Üs dediğim asker ve tank çıkarmak için bina kurabiliyordum sadece. Yanlış hatırlamıyorsam F5 tuşuna basınca nişan aldığın yere ile asker çıkarıyordum, F6 tuşu ile tank çıkarıyordum. Çıkardığım birimlerle birlikte savaşıyordum. Böyle bir oyun vardı bilen duyan var mı acaba?
İnsanlar bulunan oyunların yaydığı umut ışığını görüp oyun sormak için foruma kayıt oluyor artık.
Çok uzun zaman önce bilgisayar dergilerinin verdiği CD’lerden bir oyun oynamıştım. Oyun vampir zombi avlamak üzerine.
Karakterimiz erkek. İlk önce bir kasabada başlıyor, sağdan soldan vampirler zombiler canlanıp saldırıyor, cadılar çıkıyordu. Silahlarımız vardı çeşit çeşit. İlk silah kazık silahıydı. İkinci bölüm cami gibi bir yerde geçiyordu. Ve bir de bölüm sonu canavarı gibi yaratıklar çıkıyordu özel bölümde.
Dergi CD’si olduğu için demo oyunu olabilir.
Eyvallah, evet bu.
Teşekkürler.
Command & Conquer: Renegade sanırım.
hocam bu oyuna benziyordu ama tankı tankın içinden kontrol ediyorduk kamera tankın içinden bakıyordu
Arkadaşlar benim de aradığım iki oyun var.
Birincisi bir uzaylı oyunu. Yeşil, uzun bacaklı garip bir uzaylımız var. Bunun türü başka bir tür tarafından ele geçirilmiş. Biz de onları kurtarmaya çalışıyoruz. Bazı tuşlara basınca uzaylı ellerini kaldırıp bilmiyorum işareti yaparak garip ses çıkartıyordu. Savaştan ziyade olayları çözümleme üzerine (yani işte kapıyı aç, elektriği kapat, gardiyanı oyala falan gibi) kuruluydu. Sanki bir uzay gemisinin kesitini almışsınız gibiydi oyun ekranı.
İkincisi ise bir strateji oyunuydu. Mantık olarak Red Alert gibiydi ama bunda bir sürü uzaylı karakterimiz büyüklü küçüklü falan vardı. Binalar kurup bir şeyler üretiyorduk yine. Başka şehirleri yok ediyor ya da haritadaki düşman orduları temizliyorduk. Ha bir de en önemli detay. Yuvarlak içinden ışık çıkan platformlar vardı yerlerde bir modda. Ele geçirip oraya bayrak dikiyorduk. Tasarım karakterler falan çok kaliteliydi. Hatırladığım kadarıyla oyunun ikonu kurukafa gibi bir şeydi.
İlk oyun için bana bunu hatırlattı:
Oddworld
Bilmiyorum o zaman o dediğinizi. Üzgünüm.
Oddworld serisini andırıyor anlattıklarınız. İkincisiyse her şey olabilir. Uzaylı temalı RTS oyunu o kadar çok ki daha fazla detay duymadıkça hangisinin olduğunu öğrenmek neredeyse imkânsız. Starcraft, Dark Colony, KKND vs olabilir
Battlezone (1998) olabilir.
malesef hocam yardımın için teşekkür ederim
Uprising Join or Die yada Uprising 2 Lead and Destroy olabilir belki. Başka da tahminim yok
hocam Allah razı olsun aradığım oyun Uprising Join or Die bu çok teşekkür ederim
Benim de adını hatırlayamadığım ama bulursam kesinlikle sevinçten havalara uçabileceğim bir oyun var bulan olursa şimdiden saolsun oyun yılını bilmiyorum ama oyuna üstten bakıyorduk ama nokta fln değildi bildiğin adamımız fln vardı yıkık şehir gibi yerlerden geçiyordu silahımız vardı örümcekleri ve canavarları öldürüyorduk birilerini görüyorduk onlara yardım ediyorduk bazen oyun da lağımda geçiyordu bazen karanlık arazilerde.
DİABLO 2 türündeydi oyun.
Arcanum ya da Nox olabilir mi?