.??
Merhaba tanıtıcağım oyun bir mobil oyun zor bişey değildi koşma oyunuyla piano tales birleşimi gibi düşünün etrafta led ışık detaylar vardı ve biz koşarak küpleri kesiyorduk ve bunu arkada müzik çalarken müziğin ritmine göre yapıyorduk elimizde kılıç gibi birşey vardı ve başta karakterimiz sadece figür olarak görünüyordu saçı kıyafeti yüzü yoktu umarım bulabilirsiniz teşekkürler(yanıt kısmına yazmamda sakınca yoktur umarım…)
Merhabalar Yaşıyormusunuz Bilmiyorum ama Benim küçüklüğümde yani yaklaşık 8-9 sene önce oynadığım bir oyun vardı.Oyun hakkında fazla birşey hatırlamıyorum.Tek hatırladığım bir mahalle vardı ve sürekli etrafta dolaşan fareler vardı.Bu fareleri öldürebiliyorduk ve envanterimize geliyordu.Ondan harici hatırladığım nerden bulduğumu hatırlayamadığım bir şişe alabiliyorduk, Bir arabaya biniyordum ve benzinlikte durup ara yoldan bir dağ evine gittiğimi hatırlıyorum.Oyun fps görüş açısıyla oynanıyor.Bulmak için pek umudum kalmadı ama neyse.
Benimde arayıp bı turlu bulamadığım bir oyun varr bulmak için resmen yirtildim ama bulamadim yardım edin lütfen oyun ekranında bı tane kız oluyor rengi mavi mı ne öyle bişi bu kızın üzerine tıklıyoruz tikladikcada agliyo ağladıkça level atliyoruz ve altın topluyoruz sonra çiçek aliyoduk o altınlarla yada öyle hatirliyorum
Aynen dostum budur hay Allah razı olsun
Merhabalar, aradığım oyun çok eski bir atari oyunuydu. Tek hatırladığım kasetin üstünde çok güzel bir güzel ve çirkin resmi vardı ama içindeki oyunun resimle alakası yoktu. Barbie gibi küçücük bi kız sanırım kahramandı. Pembe bir şapka takıyor diye hatırlıyorum. 1 cm falan boyunda bir kız ama öyle Barbie görünümlü falan değil. İlk turu bile geçememiştim o yüzden ayrıntı yok aklımda. Şato gibi bir yere giriyordu galiba
Bir oyun vardi kucuk varliklar buyuk bir varligi buyutmek icin agaclardan elma calilardan bogurtlen dereden balik falan topluyordu ve buyuk varligi besliyordu bu hangi oyun
Okadar eski ve okadar ünsüz bir oyun zamanında enes batur oyunu oynayip kanalinda yuklemisti ancak hicbiryerde bulamadim cocukken izlerdim oynamak isterdim .d
Bı oyun vardı single player şeklinde oyundu Kaplumbağa seklindeydik Ağzından bomba Atarak diğer Kaplumbağaları Öldürüyorduk baya büyük dağlık haritalara sahipti space tuşuna başak uçuyorduk yakıt bitince düşüyordu bahsettiğim oyun 2005 -2007 arasında oynadım İnternetten felan indirmedim toplu Oyun Kurulu CD Aldım Onun içinden kurulum yaptım
İsmi Turtle Olarak Başlıyordu devamını hatırlamıyorum
bir oyun vardı girişte kırmızı bir araba ile başlıyorduk sanki polis telsizinden konusnalar falan oluyordu biraz sonra otobana bağlanıyorduk hatırladıklarım bu kadar bir türlü bulamadım
bu 2 boyutlu eski bir bilgisayar oyunu. oyun ormanda geçiyor. oyundaki karakterimiz erkek. bir portaldan çıkıyor. oyunda ağaçlar var ağaçlardan sincap çıkıp fındık atıyor. oyunda altın topluyoruz. yerin altına da inebiliyoruz. oyunda canımızı azaltan tuzaklar var. password kelimesinin harflerini bulmaya çalışıyoruz. oyunda kaçırılan bir kız karakter var onu bulmaya çalışıyoruz. oyunun diğer bölümlerinde mısır piramitleri var. başka bölümleri ise uzayda geçiyor. bu oyunun adı ne olabilir? bu şekilde chatgpt ye sordum bulamadı. acaba anımsayanınız var mı? hatırladığım her şeyi yazdım.
Tom boy olabilir mi?
“bud redhead the time chase” oyun buymuş, yorumunuz için teşekkürler.
oyunun giriş ekranında yeşil bir ova ve sol tarafta tahtadan yapılmış bir el arabası vardı içinde altınlar vardı sonra ise 2 boyutlu bir oyundu telefon ekranında baktığımızda karşı tarafta bir kale ve ortada ise yeşil bir alan içinde portaldan çıkan yaratıklara karşı mücadele veriyorduk ana karakterlerimiz ise okçu elf kara şövalye gibi karakterler vardı
eskiden oynadığım bir oyun vardı oyunda tek bir blok olarak uzaydan düşüyorduk. farklı yerlere seyahat ettiğimizde kendimizi farklı gidebileceğimiz araçlara dönüştürebiliyorduk. bu oyunu biliyorsanız ve söylerseniz teşekkür ederim
Benim aradığım oyunu bulmak daha zor olabilir. TTNET Vitamin ortaokulda olması lazım. Bir taksi oyunu vardı, toplama çıkarma bölme gibi işlemler yapıyorduk sanırım. Benzin sistemi falan da olması lazım. O oyunu bulmak baya zor olacak sanırım. Yabancılarda Crazy Taxi Coolmath’in oyunu gibi mekaniği vardı ama TTNET’teki daha iyiydi. https://youtu.be/rGq_zOfh_tQ
bir oyun vardı bıçakla yada okla hayvan avlıyorduk kendimize kulübe inşa ediyorduk hayvan öldürdükçe yada taş parçaladıkça çantamızda bir şeyler birikiyordu ağaç falan da kesiyorduk ama adını hatırlamıyorum
The Forest olabilir mi?
mobil bir oyundu
indie bir oyun olabilir büyük ihtimalle
Arkadaşlar merhaba harıl harıl oyunu ararken bu forumu buldum
oyunu küçükken D&Rdan dc olarak almıştım oyun hatırladığım kadarıyla bir strateji oyunuydu insanlar, doğa ile alakalı bir ırk ve lavlar gibi ırklar vardı lav ırkında ucuz bir lavlı akrep gibi bir birim vardı oyunda kendi haritanızı da tasarlayabiliyodunuz insanları koydukarı direğe bağlı kafesler fln vardır görel olarak koyulan cdnin kapağında ork gibi bi şey vardı sanırı warcraft değil şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim (gpt ile de bulamadım)