Arayıp da Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar

IMG_4259
.??

Merhaba tanıtıcağım oyun bir mobil oyun zor bişey değildi koşma oyunuyla piano tales birleşimi gibi düşünün etrafta led ışık detaylar vardı ve biz koşarak küpleri kesiyorduk ve bunu arkada müzik çalarken müziğin ritmine göre yapıyorduk elimizde kılıç gibi birşey vardı ve başta karakterimiz sadece figür olarak görünüyordu saçı kıyafeti yüzü yoktu umarım bulabilirsiniz teşekkürler(yanıt kısmına yazmamda sakınca yoktur umarım…)

Merhabalar Yaşıyormusunuz Bilmiyorum ama Benim küçüklüğümde yani yaklaşık 8-9 sene önce oynadığım bir oyun vardı.Oyun hakkında fazla birşey hatırlamıyorum.Tek hatırladığım bir mahalle vardı ve sürekli etrafta dolaşan fareler vardı.Bu fareleri öldürebiliyorduk ve envanterimize geliyordu.Ondan harici hatırladığım nerden bulduğumu hatırlayamadığım bir şişe alabiliyorduk, Bir arabaya biniyordum ve benzinlikte durup ara yoldan bir dağ evine gittiğimi hatırlıyorum.Oyun fps görüş açısıyla oynanıyor.Bulmak için pek umudum kalmadı ama neyse.

Benimde arayıp bı turlu bulamadığım bir oyun varr bulmak için resmen yirtildim ama bulamadim yardım edin lütfen oyun ekranında bı tane kız oluyor rengi mavi mı ne öyle bişi bu kızın üzerine tıklıyoruz tikladikcada agliyo ağladıkça level atliyoruz ve altın topluyoruz sonra çiçek aliyoduk o altınlarla yada öyle hatirliyorum

Aynen dostum budur hay Allah razı olsun :slight_smile: