Kral teşekkür ederim ama radigim oyun bu değil
Aradığım oyunda ATV ile bir yerden kaçiyoduk ve arada bir silah kullanıyoduk yani silah oyunu degildi
La reis unutmuşuz sorma ya
Galiba aynı oyunu arıyoruz şuan. Bulabilecek miyiz acaba ya?
Age of Empires olabilir mi?
Merhaba, bir aralar binoyun vardi kac 2.5 yildir falan ariyorum oyunu oyunun konusu ebelembeç gibiydi hoverboard vardı ebe olan hoverboard etrafi yesil oluyordu ve digerlerine o virusu bulastiriyorduk motorlar vardi
Merhaba ben bir oyun arıyom çocukluğumda izlerdim oyun biraz minecraft gibiydi ama karakter 3d silahlar 3d korku türü az çok online vardı eski bir oyun blok koyma minecraft gibi sanki ejderha falan vardı karakterler 3d ama blok olayı minecraft gibi bilen yani tek bloklar küp şeklinde online oynanıyor karakterler falan 3d lütfen bulun şu oyunu
Bilen olur mu bilmem ama küçükken oynadığım bir oyundu aniden aklıma geldi. Bı bebek var bebeğe ablası bakıyor bebeğin saçlar turuncu falan. Bebeği büyütüyoruz, ben hiç yetişkin yapamamistim. Bebeğin bezini koyuyoruz,uyurken koyun falan sayiyorduk,bı şeyler ekiyorduk,spa falan vardı. Bu kadarı aklımda adını unuttum belki bilen birisi çikar
Oyun tarifini nasıl ve nereye yapiyoruz
Arkadaşlar 2 ane pc oyunu ariyorum 2007 öncesinde oynamıştım. Biri yılan oyunu gibi bir alan var alan içerisinde yılana benzer bisey vardı yilanin olmadığı kasımdan parça parça kırpıp alanı kuculterek oynaniyordu.
Digeride boş yesil bir arazide ucaksavara benzer bir silahın var düşman askeri geldikçe vuruyordun
Bolum geçtikçe tank ucak geliyordu yanlış hatirlamiyorsam oyunun ambleminde yıldız vardi
İlki Volfied olabilir.
Eyvallah bilader ilki harbiden o
Arkadaşlar bir oyun arıyorum tahmini 2007-2012 arası oynadım adam böyle çatılara duvarlara faln yapışabiliyordu yaratıklara karşı oynuyorduk kesiyorduk falan grafikleri iyiydi şehirde bazı binalarda yuva yapmışlardı yangınlar falançıkıyordu hatta birini biz ateşe veriyorduk hatırladıklarım bu kadar karakter assasins creeddeki gibi bişeydi
Beachhead olabilir sanki bu.
Prototype mı acaba bu da?
2008-2009 da oynadığım bir oyun var adını hatırlamıyorum böyle bir şehirde tek başına bir adam karşışına vahşi köpekler goriller geliyordu silahla öldürüp hayatta kalmaya çalışıyordu ıssız bir şehirdi
Aradığım bulamadığım bir oyun daha var bugün tekrardan aklıma geldi, oyun açık dünya oyunuydu bir kasabaya benzeyen şehirde geçiyor araba yarışı oyunuydu ama oyun grafik olarak çizgi film gibiydi arabalar da arabaya benzemiyor hatta bi tane araba kaleme benziyordu ama uzun değildi beşgen şekildeydi arabayı boyayabiliyorduk sanırım garaj gibi bir yerdi oraya giriyorduk falan yarışlara katılmak için açık dünyada o yarışın olduğu yere gidiyorduk şehirde çimenlik ve üzerinde çok seyrek şekilde tek tek ağaçlar bulunan bir kısım da vardı oyun tahmini 2000 2005lerin oyunu olabilir minik tatlı az bilinen bir oyundu ismini çok aradım oyunu bulamadım
Simpsons hit and run olabilir.
Simpsons Hit and Run’ı bu sıralar oynuyorum. Harika bir oyun gerçekten. Ama neyse bu oyun o olmayabilir gibi geldi.
Aslında böyle bir oyunu hiç hatırlayamadım, belki Re-Volt olabilir diyeceğim, ama tam o da değil gibi. Biraz araştırdım tam uyan bir şey de bulamadım. Belki Neodori Forever olabilir? Orda şöyle bir araba varmış belki onu hatırlıyordur arkadaş.
Maalesef aradığım oyun bu değil fakat grafik kalitesi benziyor böyle çok bilindik bir oyun değildi ufak bir yapım olsa gerek
Bende bir yıla yakın aradığım bir oyun var oyun Windows 7 2014 yılları oynadığım bir oyun oyunun kalite ve grafikleri Max Payne 2 tarzı ama hikaye ve oynanış çok farklı oyun sokakta veya binada adam öldürme ile Bossa doğru gittiğimiz bir tarz birinci şahıs bir oyun hatırladığım birkaç bölüm var bir bölümde küçük bir apartmana giriyoruz silahlarımız hepsi masanın üstünde tam alacakken içeri bizden çok iri kaslı ve büyük biri geliyor silahımız alamadan bizi duvara vuruyor adamı elle öldürmek lazım atlıyoruz adamın sırtını ve evin duvarlarını yıka yıka adamı sersemletip en son tüplü televizyona kafasını geçirdikten sonra camdan atıyoruz silahımız masadan alıp camdan aşağı baktığımızda adam yok yolda kan izleri var bunu hatırlıyorum bir başka bosstada adamın sol eli bilek kısmından kesik ve adam eli yok el kısmını bir silaha çevirmiş otomatik ve bombalı silah atabiliyor adam bizde onu bir kütüphane gibi bir yerde savaşıp onun silahlı kolunu hesip öldürüyoruz daha çok şey hatırlıyorum ama bunlar yeter umarım bide normal adamları farkı tarz öldürebiliyoruz mesela piranalara yem ederekn yada sırtı bize dönük birine silahımız ona verip o şaşkın iken bıçaklayarak fln neyse işte hatırladığım bunlar