Arayıp da Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar

Aşı deyince hemen ampul yandı bende de :slight_smile: Çok severim. Bagman, Helm ve Gunner’ın Rogue’la olan muhabbetlerini dinlemek falan epey keyifliydi. Keşke devam oyunu çıksa.

1 Beğeni

Selamlar, 2015 - 2016 yıllarında oynadığım bir demo oyun vardı, yaratıklar falan vardı (resident evil tarzı). Karakter bir erkekti, insand dışı yetenekleri vardı sanırım çatıdan çatıya atlıyordu çatıdaki yaratıkları öldürüyordu. Demo oyununun sonunda o yaratığın en büyüğünü öldürünce oyun bitiyordu. Oyun kapağında mavi ve kırmızı renkler vardı sanırsam. Bu arada, pek emin değilim ama oyunun ismi sanırım d ile başlıyordu.

Death To Spies olabilir.

1 Beğeni

Bu da Dying Light yada Dead Island olabilir…

Merhabalar herkese. Eski bilgisayarımda bir oyunum vardı kafayı yiycem bulamıyorum. 2000lerin başlarında oynardım. At üzerinde gittiğimiz görev alıp verdiğimiz. Ormanlık alanda geçen bir oyun. Üzerine giysi silah vb. alabiliyordun. İsmi Cedric diye kalmış aklımda ama bulamıyorum. ölen canavarlardan düşen paraları falan alıyordun yerden. Hayırlayan varmıdır :slight_smile:

Pek hatırlamıyorum ama sanırım bu değil…

Ya bir tane oyun vardı bulamıyorum oyun şöyle. Bir tane adam var işte çöllerden falan gidiyor böyle farklı farklı yerlerden daha sonra karşısına yaratıklar falan çıkıyor hatta bir tepede kötü bir adam vardı 3 kişi gelip bize bakıyordu falan ve oyunun sonunda biz bir yere gidiyoruz ortada bir tane gül var sonra orada sihir falan oluyor bütün her yer çiçeklenmeye ve yeşermeye başlıyor. Bu oyun ne valla bulursanız çok sevinirim. Bir yerde de bloklar kırılıyordu biz giderken ortada bir tane yaratık vardı onunla savaşıyorduk ya neydi bu oyun

Arkadaşlar oyunun demo versiyonu olduğunu hatırlıyorum. Oyunda karakter yoktu ve oyunun bir gemide oldugunu hatırlıyorum. Bir top vardı ve onu belli bir yere değmeden karşıdaki engelleri vuruyorduk. Her bölümde bir farklılık oluyordu ama malesef oyun hakkında tek hatırladığım bu. Oyunu oynayalı en az 8 sene olmuştur.

bir oyun vardı mekanlarından birisi böyle uzun bir saray koridoru gibiydi online de oynanabiliyordu sanırsam karakterleri vardı bir sürü ateşçi buzcu okçu dövüşcü falan ve bu karakterlerin isimleri vardı okçununki henry falandı sanırım dövüşcünün kü daviddi bu david böyle saçları dik dik mavi bişey giyen bir elemandı sonra mor tenli çok güçlü bir karakter vardı ve birde onun kadar güçlü olmayan onun çocuğu gibi bişey vardı birde hatırladığım en güçlü karakterlerden biri olan hades vardı ismini hatırlıyorum bu eleman zor alınıyordu veya açılıyordu tam hatırlamayıorum bu eleman ateş güçleriyle buz güçlerini aynı anda kullanabiliyordu ve çok güçlüydü hatta ateşçi karakteri ile buzcu karakteri birleşip tek kişi onu kontrol edebiliyordu . o mor tenli eleman kötüydü galiba böyle mor kurukafa atma skili falan vardı tüm hatırladıklarım bunlar eğer üşenmeyip okursanız ve yardımcı olursanız çok sevinirim

Benim oyunum mausla oynanıyordu. 2 Cd den oluşan bir Pc oyunu. Seni böyle yakalayıp sürükleyerek dipsiz bir kuyuya atıyorlardı, orada kemikleri üst üste koyarak çıkıyordun. Çadırlar, insanlar falan vardı. Hatta şefin çadırı mı ne vardı sana bi sağa bi sola gidip duran bir şeyi vurmanı söylüyordu. Kale vardı, kalenin tepesinde, surlarda askerler falan vardı. Kaleye yaklaşırsan askerler seni vurup öldürüyordu. Kalede hapis bir prenses vardı, oyunun amacı da onu kurtarmaktı.

oyunda bir tane küçük siyah birisi vardı ama insan değildi kare ye benziyodu ekrana tıklayınca sağa sola atliyordu .2D. savunma koyabiliyorduk . saldırma yapmak için anahtar lazımdı kazanmak için savunmalardan kaçmak gerekiyordu . yaklaşık 3-4 yıl önce oynuyordum

Bir oyun vardı dergide cd verilmişti oyunun başlangıcı uzayda geçiyordu gemimizle daha büyük bir gemiye iniyorduk ve uzaylılar gemiyi basıyordu sonra savaşırken bir gezegene iniyorduk

2008 falandı uzaylılar turuncu kafalı irilerdi

Eski bir korku oyunu vardı. Gemide geçiyordu ve gemide hayaletler vardı. Işıklar kapanınca kırmızı veya mavi hayaletler geliyordu. Garip garip olaylar dönüyordu. İsmini çok aradım ama hiç bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim

Çağlar Boyu Savaş sanırsam

Aradığım bir mobil oyun var. Oyun 2D savaş oyunu, oyuna başlarken karakter seçiyorsun, ninja, savaşcı filan, 5. Seviyede bir dev ile savaşıyorsun, kutu topluyorsun, kutulardan enderliğe göre kılıc zırh filan cıkıyor efsanevi eşyaların özellikleri var. Zehir gibi özellikler, babamız kaçırılmış veya öldürülmüştü galiba hatirlamiyorum. Hikayeyi bize ilk bölümde bir şaman anlatıyor ve şamana kaybediyoruz. Bölümleri gectikce bosslar cıkıyor karşına “Dev, Kasap, Şaman, Neptün, Samuray” gibi bosslar bayadır arıyorum bulan biri cikar mi?

Eskiden mobilde bir oyun oynardım. Bir karakter ve başlangıç canavarı seçiyordunuz. Sonra açık dünyada dolaşıp nesneleri arıyordunuz ve içlerinden canavar çıkıyordu. Bazı kişilerden görev alıyordunuz. PvP gibi modları da vardı. Aklımda en net kalan şey bir adaya gidiyorduk. Orada bir portal vardı ve geçmek için 50 canavar istiyordu. Pokemon tarzı bir oyun ama biraz daha farklı. Adı sanki “Menclis” gibi bir şeydi. Gidip eşya falan satın alabiliyorduk. Ve en sevdiğim özelliği de canavarları bir merkezde birleştirebiliyorduk. Görev yaparken bazen insanlarla da savaşıyorduk. Bilen varsa lütfen ismini yazsın. Şimdiden teşekkürler…

Hep aklıma gelen ama hiç bir zaman bulamadığım araba yarış oyunu var. Başlarken bir köprüde başlıyoruz kırmızı bir araba ile ve hatırladığım diğer şey ise aldığımız arabalarla polise 3 kere yakalanırsak arabayı kaybediyorduk.

NFS Most Wanted a benziyor ama onda beyaz bir arabayla başlıyordun oyuna.

Beyler ben de eskiden oynadığım şimdi ismini bilmediğim oyun var. Oyun şöyle; oyunun bir bölümü var, adı Amerika’ya Ani Saldırı olması gerek. Sonra bizim karakter bir binanın içinde uyanıyor. Sonra ilerliyor önüne paraşütle atlayan birisi geliyor onu öldürüyoruz ve onun silahını alıp ilerliyoruz. Birkaç kişiyle karşılaştıktan sonra dışarı çıkıp etrafa bakınırken bir ev üzerimize yavaşca düşerken bir komyon gibi bir aracla bizi alıp kurtarıyorlar. Başka bir bölümde veya bölümün devamında biz bir yeri koruyoruz sonra tanklar falan geliyorlar bizde yeraltından giderek tankın altına bomba yerleştirip tankı patlatıyoruz. Oyun hatırladığım kadarıyla böyle. İsmini bilen varsa söyleyebilir mi? Şimdiden teşekkürler.

1 Beğeni