Arayıp da Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar

Ben de bir tahminde bulunayım: Darkstone

Bu oyunlara çok benziyor ama silahla örümcek ya da canavar öldürüyoruz

Yok maalesef değil Arcanum’a ve Nox’a baya benziyor ama uziyle falan lağımlarda ya da dış dünyada gezinip dev ya da küçük örümcekleri tarıyoruz.

Fallout 2 olabilir mi?

1 Beğeni

Bütün detayı kafamda oturtamadım ama Postal olabilir mi?

Bide şöyle bişey var.

1. fotodakine aşırı benziyor ama grafikleri biraz kötü ve hep karanlık bir ortam fener fln yakıyoruz

Fallout 2 Diablo 2 buna benzeyen bir oyun türü ama uzi fln var yaratıkları öldürüyoruz.

Aradığınız oyunun adı Alien Shooter 2.

Lütfen Türkçe yazım kurallarına uyalım. Aynı konuya üst üste mesaj atmayalım. İyi forumlar.

2 Beğeni

Allah razı olsun ne zamandan beri arıyorum çok saolun

1 Beğeni

Arkadaşlar merhaba benim de ismini hatırlayamadığım bir oyun var. Oyun mobil platform oyunu oyunun kapağında yani kapak resminde ağaçlar işte orman resmi gibi bir şey vardı oyunun içeriğini değilse birkaç insanla birlikte yaşamaya başlıyorsunuz bir tane orman ve okyanusun yanında daha sonra işte orayı büyütüyorsunuz yeni alet edevatlar alıyor işte yeni binalar kuruyorsunuz falan olduğunuz yeri büyütüyorsunuz balık tutmaya gidebiliyorsunuz bir süre sonra oyunun ismini hatırlayamadım yardımcı olursanız çok sevinirim

Lütfen bu oyunun hangi oyun olduğunu bulalım. Oyunla ilgili tek hatırladığım antik bi ortam ve bu ortamdaki antik bi yapı var yapının kapısının önünde başlıyorsunuz (3.bakış açısı). Yerden savaş aletlerimi ne alıyorduk. Silah falan yok oyunda, antik çağ zaten oyun. Yapıdan içeriye giriyorsunuz, sonra içerde kolonlar var yapıyı tutmak için. Kolonun aralarında heykeller var ve sen yapıya girince bu heykeller canlanıp seni öldürmeye çalışıyor ve sen de onları öldürmeye çalışıyorsun. Tek hatırladığım şey bunlar.

Anlatınca Conan oyunlarına benziyor ama ne zaman oynamıştınız ki?

Çoook uzun zaman önce.Kalitesi çok iyi değildi gibi hatırlıyorum.

1 Beğeni

Çok eskiyse Enclave veya Severance olabilir ama o oyunlarda canlanan heykeller varmıydı tam emin değilim.

1 Beğeni

sen bu oyunu oynadın mı yani benimanlattığım gibi biyer var mıydı ?

1 Beğeni

Arkadaşlar benimde adını hatırlamadığım bir oyun var yanlış hatırlamıyorsam dergiden çıkmıştı…Oyunun menüsünde kırmızı bi alarm var üzerinde yarasa var oyun başladığında yarasa kaçıyor ve alarm çalmaya başlıyor askerler helikoptere biniyor bizde o askerlerden biriyiz kadın bi subay bizi yönetiyor kulube gibi biyerde iniyoruz orda bişeyler yaptıktan sonra uzaylı tarzı kurtlar saldırıyor o kadın ölüyor fps modunda bir oyundu yardımcı olursanız sevinirim.

Millet sırf oyun buldurmak için üye oluyor çok ilginç :smiley:

2 Beğeni

Arkadaşlar bir oyun arıyorum. Fps türüydü, japonya’da geçiyordu sanırım etrafta sakura ağaçları vardı. Bir kılıcımız vardı aynı zamanda shuriken de atabiliyorduk, kanlı bir oyundu, böyle kol koparmalı kesmeli doğramalı, bir bölümünde bambu ağaçları olan bir labirent gibi bir yer vardı. İlk bölümünde geleneksel bir japon binası gibi bir yerde takım elbiseli kılıç kuşanmış çete vari kişilerle savaşıyorduk. Bu kadar hatırlayabildim oyunu bilen varsa söylerse çok mutlu olurum.

Shadow Warrior?

1 Beğeni

Benim aradığım üç oyun var.

İlki PC oyunuydu. 2000-2010 yılları arası olması lazım. Kırmızı ve mavi takım vardı, farklı temalı haritaları vardı. CS’ye benziyor ama bunda bayrak topluyordunuz. Daha fazla detayını hatırlayamadım.

Diğeri PS2 oyunu olması lazım. Japon-Çin temalı bir oyundu. Farklı karakterler vardı. Arkadaşınla iki kişilik oynayabiliyordun, ekran ikiye bölünüyordu. Savaş oyunuydu ama grafikleri iyiydi. Her karakter farklı bir silah kullanıyordu.

Bir PS2 oyunu daha vardı. Araba oyunuydu. O da çift kişilik oynanabiliyordu, gene ekran bölünüyordu. Karlı haritası falan vardı.

İkincisi Dynasty Warriors 6’ya benziyor ama değil

Çok eskiden, tarihini tam bilmiyorum, 2005 civarı çıkmış bir oyun olabilir. Oyun savaş oyunu 3. Şahıs (GTA’daki bakış açısı gibi) ve bizim karakterimiz uzaylı (insanın mavi renkte olanı). İlk bölümde gökten bir kapsülde düşüyoruz. Hikayeli falan bir oyun. Sırtında metal çanta var, can azaldı mı bi robot kol aşı tutmuş çantadan çıkıp kolumuza vuruyor.

Oyunun logosu kırmızı ve siyah renkti. Sanırsam fps oyunu. Grafikleri düşük değil öyle. Bulursanız çok sevinirim, çocukluğumun oyunu, hiç bulamadım :pensive:

Umarım bulursunuz.

Rogue Trooper :slight_smile:

1 Beğeni