Aslı Dağlı ile Kitapfelek

Gün gelecek hepinize birer kitap kazandırmış olacağım. :smirk::smirk::smirk:

Adres göndermeyi lütfen unutmayın.

1 Beğeni

Öehhh o neymiş öyle. Sittin sene bilemez mişim. Neyse çıkınca alır bakariz o halde. :wink:

2 Beğeni

O kadar “Water” adı geçen kitaba baktım ama bulamadım. Tebrikler.

3 Beğeni

Google’a “New books to be released in 2019 historical fantasy” yazdın mı, Goodreads sitesine girdin mi çat diye karşına çıkıyor. :roll_eyes:

6 Beğeni

Tam olarak bunu uyguladım.

4 Beğeni

Direkt Goodreads üzerinden araştırdığım için çıkmadı karşıma. Google’dan araştırmak bu sefer hiç aklıma gelmedi.

2 Beğeni

Yaşlanmışım. Inan hiç aklıma gelmedi.:sweat_smile: Hem benim öyle büyülü güçlerim yoktur.:thinking:

2 Beğeni

Bu dediğinizin akla gelmesi google’da araması zor. Ben adımı yazıp, kendimi aratıyorum daha çok.

6 Beğeni

Google çeviri ile çok da zor değil. :slight_smile: Adını neden yazıp aratıyorsun ki?

O şakaydı. Geçmiş yıllarda yapılan Türkler google’da ne aratıyor haberi ile ilgili bir şaka

1 Beğeni

Ahahaha. Ben de diyorum neden kendini sürekli aratıp durur? :smiley: Ne bulmayı bekliyor hani. :rofl:

2 Beğeni

Vallahi senden korkulur @Agape. Sivilde böyle bir iki cin tanıdığım var, bazen hepinizi şöööyle ağzım açık hayranlıkla izliyorum. :joy: :joy: :joy:
Neyse, şaka bir yana güzel yöntemmiş bak bu.

2 Beğeni

Arkadaşlar elinizde Puşkin’in YKY’den çıkan Ruslan ve Ludmilla isimli kitabı var mıdır acaba? Bir referans için kitaptan bir dörtlüğe ihtiyacım var.

@alper ve @Agape başta olmak üzere kitaplıklarınızı şöyle bir kurcalarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

2 Beğeni

Maalesef bende yoktur. :frowning:

1 Beğeni

Kitap bende yok, sepete ekledim. 3-4 Eylül’e kadar gelir herhalde.

1 Beğeni

Resmen adama zorla kitap aldırdım.

4 Beğeni

Bahane oldu :slight_smile:

Ruslan ve Ludmila ve Yevgeni Onegin YKY’den almak istiyordum. Umarım yarın kargoya vermiş olurlar.

2 Beğeni