Gün gelecek hepinize birer kitap kazandırmış olacağım.
Adres göndermeyi lütfen unutmayın.
Gün gelecek hepinize birer kitap kazandırmış olacağım.
Adres göndermeyi lütfen unutmayın.
Öehhh o neymiş öyle. Sittin sene bilemez mişim. Neyse çıkınca alır bakariz o halde.
O kadar “Water” adı geçen kitaba baktım ama bulamadım. Tebrikler.
Google’a “New books to be released in 2019 historical fantasy” yazdın mı, Goodreads sitesine girdin mi çat diye karşına çıkıyor.
Tam olarak bunu uyguladım.
Direkt Goodreads üzerinden araştırdığım için çıkmadı karşıma. Google’dan araştırmak bu sefer hiç aklıma gelmedi.
Yaşlanmışım. Inan hiç aklıma gelmedi. Hem benim öyle büyülü güçlerim yoktur.
Bu dediğinizin akla gelmesi google’da araması zor. Ben adımı yazıp, kendimi aratıyorum daha çok.
Google çeviri ile çok da zor değil. Adını neden yazıp aratıyorsun ki?
O şakaydı. Geçmiş yıllarda yapılan Türkler google’da ne aratıyor haberi ile ilgili bir şaka
Ahahaha. Ben de diyorum neden kendini sürekli aratıp durur? Ne bulmayı bekliyor hani.
Vallahi senden korkulur @Agape. Sivilde böyle bir iki cin tanıdığım var, bazen hepinizi şöööyle ağzım açık hayranlıkla izliyorum.
Neyse, şaka bir yana güzel yöntemmiş bak bu.
Arkadaşlar elinizde Puşkin’in YKY’den çıkan Ruslan ve Ludmilla isimli kitabı var mıdır acaba? Bir referans için kitaptan bir dörtlüğe ihtiyacım var.
@alper ve @Agape başta olmak üzere kitaplıklarınızı şöyle bir kurcalarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Maalesef bende yoktur.
Kitap bende yok, sepete ekledim. 3-4 Eylül’e kadar gelir herhalde.
Resmen adama zorla kitap aldırdım.
Bahane oldu
Ruslan ve Ludmila ve Yevgeni Onegin YKY’den almak istiyordum. Umarım yarın kargoya vermiş olurlar.