Aslı Dağlı ile Kitapfelek

Ben buldum bile. Hem de 3 dakika sürdü. :rofl: Bence ipucu yeterli. :smirk:

3 Beğeni

Sizlerin keyfini kacirmasin diye de ozelden mesaj atarak bu mu diye sordu. En kisa zamanda bu kadindan buyu yapmayi ogrenmeli. :smirk:

6 Beğeni

Emily Tesh- “Silver in the Wood” demek istiyorum :zipper_mouth_face:

1 Beğeni

Kitabın adı yirmi karakterden mi oluşuyor? Gördüğüm andan beri geziniyorum bulmak için

2 Beğeni

Ahaha hayır. 20 karakter kısıtlamasını aşmak için öyle yazıyoruz:)

2 Beğeni

Değil. :slight_smile: Yirmi karakter.

Anam hâlâ bulamamışlar. :joy: Bana ne ısmarlıyon kuzum? :sweat_smile: Bir adet palmiye sallayıcı alırım. :joy::joy:

4 Beğeni

Ahahah. Hakikaten bu sefer Rıhtım beni şaşırtıyor. Zırt diye bulurlardı hep.

Sen gel, Tattoo sana palmiye sallar :smiley:

2 Beğeni

Yeeyyy… Annemle bakıyoruz zaten hep. Annem ekrandan seviyor. :joy:

2 Beğeni

Şimdi bir dakika, elimizdeki verileri bir kez daha hatırlamak gerekirse; yurt dışında da daha çıkmamış, tarihi kurgu ve fantastik konulu bir kitap arıyoruz. Kitap “The shape of water”'in kapağına ve adına da benziyor değil mi? :thinking:

3 Beğeni

Evet. @Agape tam olarak bu ipuçlarıyla ve o benzeşmeyi benim nasıl yaptığımı tahmin ederek buldu:)

3 Beğeni

Ooo @Agape tam bir büyücü. Hilebaz. O sayılmaz. Bak ben laz buyiciyim ben halen düşünüyorum. Muhtemelen gece 12den sonra aklıma gelir.:joy::sweat_smile::thinking:

3 Beğeni

Ahahahaha kahkaha attım. Birinizin aklına gelsin de kitabı hediye edeyim. Çaresizce kitap hediye etmeyi bekliyorum burada:)

2 Beğeni

Ben çok yorgunum. İş, eş, bebe akıl kalmadı. :slight_smile: Bilene hayırlı olsun. :confused: Bir tane daha ipucu versene.:thinking: Hem ben nereden bileyim dünyada bile çıkmayan bir kitabı. Puffff
Edit: Serinin devam kitabı mi ?

3 Beğeni

Tek kitap :slight_smile: Herhangi bir serinin parçası değil.

3 Beğeni

Ohoooo. Her şeyi söyledin. :joy:

1 Beğeni

Resmen ağzımdan ipucu kaçırdım!

3 Beğeni

Ta Nehisi Coates - The Water Dancer mı acaba?

6 Beğeni

Eeğğğveeeet! Bildiniz! Bana bir ara adresinizi yazın lütfen, kitap basıldığı zaman kopyanızı göndereyim:)

2 Beğeni

Şok içindeyim. İlk kez forumdan bir şey kazandım :joy: çok teşekkürler :sweat_smile:

4 Beğeni