30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun!
İZMİR’İN KURTULUŞUNUN . YILI KUTLU OLSUN
İZMİR’İN DAĞLARINDA ÇİÇEKLER AÇAR
YAŞA MUSTAFA KEMAL PAŞA YAŞA
ADIN YAZILACAK MÜCEVHER TAŞA
Jön Türkler, İttihat ve Terakki gibi bir sıralamayla başlayan Türk gençlerinin aydınlanması, en kötü zamanda, vatan için kıyamet noktasında adeta bir mucizeye imza atıp içinde Atatürk ve İnönü gibi nice kahramanlar çıkarıp, vatanı o kıyametten kurtardı.
Bugün Türkiye için hala umudum varsa, bu ülke bir başka ortadoğu çukuru değilse bilin ki Atatürk ve diğer Türk gençlerinin sayesindedir.
Son not olarak, ne demişti ilk başkaldırışta o gençler. Türk tarihinin en güzel birkaç cümlesinden biri oldu sonraları.
“Parola vatan, işareti namus. Kahrolsun istibdat, kahrolsun zulüm. Yaşasın hürriyet, adalet, müsavat ve meşveret”
Cumhuriyetimizin öyle ulu bir çınar ki düşmanlarının bütün hainliklerine rağmen dimdik ayakta. 99. Yaşı kutlu olsun.
Cumhuriyetin kıymetini bilenlerin bayramı kutlu olsun. Bugün devlet tarafından kutlanmıyor olsa da, umarım yakın zamanda özlediğimiz hakettiğimiz kutlamalar yapılır.
Tüm forum ahalisinin yeni yılını kutluyorum. Bol okumalı, araştırmalı, öğrenmeli bir yıl diliyorum. Nice yıllara…
Seneye görüşürüz…
Yenni yılınız kutlu, mutlu, huzurlu olsun. Bu sene tüm kötülerden kurulduğumuz bir yıl olsun.
Herkese keyifli ve mutlu yıllar
Herkesin yeni yılını kutlarım. Her şeyin gönlünüzce olduğu, güzel bir yıl olur umarım.
Herkese mutlu,huzurlu ve sağlıklı bir yıl dilerim.
Tüm müslüman aleminin Miraç kandilini kutlarım. Allah dualarımızı geri çevirmesin.
Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar. Dualarınızda ihtiyaç sahiplerine, çaresizlere, depremzelere de yer verin. Allah hepimizin dualarını kabul etsin.