Oğlum hadi bi yürü git senin yüzünden başka insanlar yoruluyor adam beni bloklamaktan bikti. Senden mi korkacam. Seni kastedersem Şer Lock der yada @ koyarim…
Yazdığın mesajlarda benimle uğraşmak yerine konuya uygun şekilde yazabilmeyi başarabilseydin şu anda mesajların yerinde duruyordu. Belki anlamamışsındır diye yeniden tekrar ediyorum. Mesajlarını şikayet etmedim. Etmeyeceğim.
Her iki bayramda bizim bayramımız. Her iki zafer bizim zaferimiz. Eğer Malazgirt olmasaydı hala İran üzerinde veya Orta Asya’da yaşıyor olabilirdik. Eğer Büyük Taarruz başlatılmasaydı ve Zafere ulaşmasaydı muhtemelen Anadolu’nun içerisinde bir küçük bölgede sıkışıp kalacaktık. Bu nedenle Malazgirt Zaferi de kutlu olsun Büyük Taarruz ve Zafer Bayramı da kutlu olsun.
Kapitilasyonlardan öte toprağının bile satıldığı, Suriyeli ve Afgan akınlarıyla, sefaletiyle, yobazlığın tüm ülkeye çöreklendiği, din tacirlerinin cirit attığı haliyle ortada kurtulmuş bir ülke kalmasa bile…
Gelecek nesillere umut olması dileğiyle, 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.
2’nci yüzyılımızda fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesillerin, Türkiye’nin çağdaşlaşma mücadelesinin bayrağını devraldığı ve özellikle yetkesi olan kurumların köhnemiş fikirlerin pençesine düşmesini tevkif eden bir yüzyıl görme umuduyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı en içten dileklerimle kutlarım.