Bazı Yeniliklere Dair

Merhaba Arkadaşlar,

Sizlerden gelen geri dönüşlerin ardından harekete geçtik ve daha keyifli bir Kayıp Rıhtım Forum deneyimi için bazı düzenlemeler yaptık.

Aramıza yeni denetmenler katıldı: @SJack (yeniden!), @Jaehaerys, @ozanercan, @tobizume ve @taurenim.

Onlara hoş geldiniz diyoruz. Ayrıca @Agape ve @Arqonquin de görevlerine devam ediyor.

Güncel denetmen listemiz şu şekilde: @Agape, @Arqonquin, @SJack, @Jaehaerys, @ozanercan, @tobizume ve @taurenim.

Bununla birlikte Kayıp Rıhtım Forum Kuralları da güncellendi. Yeni kurallara da her zamanki gibi hassasiyet göstermenizi rica ediyoruz.

Kayıp Rıhtım Forum hepimizin. Burada hep birlikte iyi ve kaliteli zaman geçirmeye çalışıyoruz. Farklı fikirlerin ve paylaşımların değer gördüğü bir ortamı ancak hep birlikte koruyabiliriz. Destekleriniz ve katkılarınız çok değerli.

Yeni döneme dair öneri ve şikâyetlerinizi bu başlık altında, özel mesaj yoluyla ya da info@kayiprihtim.com üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Herkese keyifli bir forum deneyimi diliyoruz!

34 Beğeni

Güzel haberler. Yeni denetmenlere yeni görevlerinde başarılar dilerim. Görevlerini en iyi şekilde yapacaklarına inanıyorum bu takımın. Hayırlı olsun. Umarım forum için en güzeli olur.

15 Beğeni

Foruma hayırlı olsun. İşiniz zor dostlar, sabırlar diliyorum :blush:

7 Beğeni

Güzel haberler. Denetmen sayısının artması da çok iyi olmuş. Arkadaşlara başarılar dilerim.

8 Beğeni

Kayıp Rıhtım Forum Kuralları gönderisinden tartışılmaya devam ediliyor:

Bazı başlıklarda bu kural uygulanamayabilir. Youtube Caddesi, Okuyorum (Görsel Başlık), En Son İzlediğiniz Film, Satın Aldığınız Yeni Kitaplar gibi başlıklarda sadece görsel ve video paylaşımı konunun amacına uygun düşüyor. Benzer başka başlıklar da vardır, aklıma ilk gelenler bunlar.

2 Beğeni

Tüm yeni/eski denetmenlere hayırlı olsun. Forum yönetimine de çok geç kalmadan önlem aldığı için teşekkür ederim.

Forum hepimizin. Burayı gerçek hayattan kaçış ve huzur bulma yeri olduğunu unutmadan hareket eder ve beğenmediğimiz şeyleri hep birlikte güzelleştirmek için çaba gösterirsek, eskisinden daha güzel bir Rıhtım’ımız olur. :heart:

13 Beğeni

Tüm arkadaşlara yeni görevlerinde başarılar :champagne: .

4 Beğeni

Bazı başlıklar için bu kural esnetilebilir ya da yeni bir döneme girilebilir. :joy:

2 Beğeni

Yeni denetmenlere başılar diliyorum.

Forumun belli bir uzunluğun üzerinde olan mesajların otomatik olarak “Blok Alıntı” veya “Detayları Gizle” formatına dönüştüren bir özelliği yok mudur? Eğer yok ise “20 karakter” sınırının tam tersi bir uzunluk ve görsel yükleme sınırının konulması gerektiğini düşünüyorum.

Sanki milletin çok umrundaymış gibi 500 paragraf kopyala-yapıştır yapay zeka muhabbeti veya üyelerin yazılarının önem taşıdığı konulara konulan 7000 tane görsel yüzünden bir sonraki üyenin attığı mesajı okumak için 15 dakika kaydırma yapmak gerekiyor ve bu durum insanların forum kullanım deneyimini mahvediyor.

Bu kadar ortak bir paylaşım platformu kullanım bilincinden uzak, düşüncesizce atılan mesajlar için bahsettiğim gibi bir otomatik gizleme veya uzunluk sınırına ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.

15 Beğeni

Şu an forum güncel değil. En yeni sürümünde bu bahsettiğiniz özellik var mı yok mu bilemiyorum. Yakın zamanda güncellenirse bakarız anca. Onun dışında forumun yapısına eklentiler dışında pek müdahale edemiyoruz diye biliyorum. Ardı ardına paylaşılan resimler vs bundan sonra tek cevap olarak sınırlandırılacak ya da silinecek. Tabii öncesinde uyarı yapacağız.

5 Beğeni

Herkese şimdiden bol sabır ve başarılar diliyorum.

Forum eklentilerine biz bir şey yapamıyoruz. Hazır bir sistem bu. Geliştiriciler bir özellik eklemediği sürece yenilik olmayacaktır. Eski sistem bir forum olsaydı yapılabilirdi ama bu haliyle mümkün değil.

3 Beğeni

Siz yapamazsınız zaten ona bir şey diyemem ama robot bey yapar @SJack :slightly_smiling_face:

4 Beğeni