Benim ilgimi çekmiyor. Benim bilim kurgu tanımım ya uzay olacak yada çok yüksek bir teknoloji olacak. Şöyle olsaymış böyle bir gelecek ortaya çıkarmışlar bana göre değil. Benim kendi düşüncemdir kimseyi bağlamak zorunda değil.
Malum kitabı alamadığım için zaten elimde olan kitapları almıyorum, seri bozulmuş diyerekten. Can yayınlarından her iki kitap da var hatta YZ-Biz, Fahrenheit gibi kitapları da almadım, bunları da almayacağım. Şaka gibi iki kitap çıkarmışlar, hoş değil.
Doğrusu benim de İthaki BKK serisini tamamlama gibi bir kaygım olmadığı için Orwell kitaplarını almayacağım.
Bu iki kitap sayesinde her çıkan bilimkurgu klasikleri kitabını almak takıntısından kurtuldum herhalde. “Ciltli alayım, eskileri hediye ederim.” , “Seriden yeni kitap var, hemen sepete ekleyeyim.” gibi kaygılarım kalmadı desem yeridir. Eğer İthaki seriyi gerçekten önemsiyorsa "Yüzyılın En İyi Bilimkurgu Öyküleri"nin telifini alıp tekrar bassın.
Kapak benim hoşuma gitti.
Kapak harika olmuş
Ben beğenmedim. Zaten almayacağım kitabı
Domuz maskesi takmış yarasa kulaklı Batman değil mi o ?
İthaki kapak tasarımını şirkette stajere falan yaptırıyor bence paint üzerinden.
Domuz hem korkunç, hem de komik olmuş.
İthaki SF Masterworks’den kitap eklemeyi seviyor BKK’ya Last and First Men, Star Maker, Sirius ve Odd John’u basarlar bence. Telifsiz ve SF Masterworks’de olan eserler neden basmasınlar ki?
Oldu olacak İthaki bu seriye Jules Verne Denizler Altında 20.000 Fersah ile Ay’a Yolculuk kitaplarını da eklesin, zira bu iki eser de gerçek bilim-kurgu klasikleridir.
Güzel kapak olmuş, ben beğendim ama satın almayacağım.
Ülkemizde adı fazla duyulmadığı için biraz şüphem var. En azından bir eserini basıp deneseler harika olur.
Hayvan Çiftliği kapağı şahane olmuş. 1984ise çok iç açıcı olmamış. Muhtemelen sadece Hayvan Çiftliğü’ni alırım.
Bence de eklenmeli.(20 krktr)
Zaman aralığı pek güven vermese de çıkacak olması sevindirdi.