Sayfa kalitesi nasıldı bide ithaki bilim kurgu kitaplarıyla boyut olarak aynımıydı.?
Korsan kitapları basanlar zaten matbaaların kendisi. Kitapçıklar, el ilanları, broşürler vs. basan matbaacılar basıyor bunları. Adamların baskı makineleri zaten tüm gün çalışır durumda. O yüzden gider olarak bile girmiyorlardır bu tip kitapların maliyetini. En fazla 3-5 TL birşeydir maliyeti. Ayrıca benim bildiğim kadarıyla dijital baskı öyle 3. hamur kağıtlara yapılmıyor. Korsancı İthaki’den daha kaliteli kağıda basmış bile olabilir
Korsancıların İthaki’den daha iyi hizmet verme olasılığı nedense şaşırtmadı beni.
Elime ulaşınca yazarım. Belki alıp eline ulaşmış vardır burda onlar yazarsa güzel olur.
@Leingrad kapak konusunda İthaki’den daha iyi karton, ciltli ve sert kapak şeklinde satıyor.
Korsan kitaba karşı olmama rağmen sırf pdf olarak okuyamadığım için ben de aldım. Sayfa kalitesi Ithaki’den iyiydi desem ayıp olur mu?
Keşke elleri değmişken yeni baskısı yapılmayan başka İthaki kitaplarını da bassalar.
Onu yazacam ben daha sonra ama en büyük sıkıntı kitabın pdfsini bulmak. Eski mesajlara baktım belki bir yerde telefon nosu falan atmış olabilir diye. 2 tane karton kapak kitabı 75 Tl’ye, 2 tane sert kapağı 100 Tl’ye satıyor. 4-5 kitabı birleştirip bastırsak baya ucuza gelebilİir ama sadece baskısı olmayan kitaplar için geçerli bu durum baskısı olan kitabı gidip oradan almam ben.
100 TL etmez yav bunlar. Bir de kitabın sırt ve arka kapaklarını nereden buldular acep, baskı kalitesinde bu şekilde bulmak çok zor
Bu serinin planlanan bir sonu var mı? Bu konuda bilgisi olan? Daha kaç kitap basılacak? Yoksa sonsuza kadar gidecek mi böyle?
Şunları basıp bitireceğiz gibi düşündüklerini sanmıyorum çünkü satıyor seri.
Bitmekten ziyade seriden kitap çıkma hızı yavaşlayacaktır bir süre sonra. Bu seride 2000 yılından sonra yazılmış kitapları basmama gibi kuralları var. Bu kurala uydukları sürece ve sırf eski diye her bilimkurgu kitabını basmayıp belli bir standart tutturdukları sürece elbet bir gün sonlanması gerekecektir.
Seriden kitabı çıkmayan Olaf Stapledon, Pohl, Robert Silverberg, Poul Anderson, William Gibson, John Harrison gibi yazarlar ve Gene Wolfe, Arthur C. Clarke gibi farklı kitaplarını basabilecekleri yazarlar mevcut.
Sonsuza kadar olmasa da bu tempoda (ayda 1 kitap) yıllarca sürmesi muhtemel bence. Hayvan Çiftliği’ni bile bastıklarına göre Jules Verne bile basarlar bence bu seriden.
Toplamadığıma sevindiğim bir seri, nasıl olsa serinin altında çıkardıkları kitaplar ciddi rakamlara ulaşıyor diye devam ediyorlar gözlemlediğim kadarıyla. Yoksa içinde bilimkurguluğu ya da klasikliği tartışılacak çok eser var anladığım .
Seriden çıkıp ilgimi çekenler olduğunda bende okuma listeme ekliyorum. Zaten çok bilimkurgu aşığı da sayılmam, hepsini toplamadığıma en sevindiğim güncel seri bu bu olabilir Şu anki adetlerine baktığımda 100 ü görürler diyorum ben.
Bende aralarından seçip okuyorum, seriyi tamamen toplamayı düşünmüyorum aynı sebeplerden dolayı.
Nereden aldınız acaba ?
Ben de merak ettim, gayet güzel ve sağlam görünüyor.
Alırım bir link Baya iyi duruyor.
Merhaba, gardirops uygulamasinda @anilanil0606 adlı arkadaştan aldım ama fiyatı yükseldi sanırım 10/15, ben bir kaç kitap daha aldım uyguna yaptı.
Valla dostum gardiropsta @anilanil0606 adlı biri var ondan aldım. Bir kaç kitap daha aldığım için uyguna yaptı.
Aşağı yazdım hocam nereden aldığımı