Alaycı Kuş benim de ilgili çekti, listeme aldım ama alıp okuyana kadar ciddi bir süre geçer. Yorumları bekliyorum ben de.
Kısaymış, birkaç gün sonra okurum.
Daha önce Metis’ten çıkan bir kitapmış
https://www.metiskitap.com/catalog/book/5015
Rıhtım’daki inceleme
Uzun süredir bu seriden hacimli bir kitap çıkmadı, fiyatları çok uçurmak istemediklerinden dolayı bilerek mi yapıyorlar bilmiyorum ama umarım yakın zamanda 600-700 sayfalık eserler görürüz.
Neden, daha mı iyi oluyor 600-700 sayfalık kitaplar?
Kalın kitaplar daha iyi oluyor diye bir şey demedim. Sadece biraz da çeşitlilik lazım diyorum. Eskiden kalınlı inceli her tarzda kitap görürken son zamanlarda çıkan kitapları ince seçiyorlar. Çok büyük bir sıkıntı değil aslında ama insanın canı arada çeşitlilik istiyor. :))
Metis Bilimkurgu serisinde bulamadığım kitaplardan bir tanesiydi. Güzel oldu benim açımdan tekrar basılması.
Okudum.
Sen de bir dur artık Serhat ya İliğimizi kemiğimizi kuruttun kaç yıldır yeni kitap ata ata. @alper göğsüne senin adını dövme yaptırmış benden söylemesi
aman @alper kaçkere dedim o devmeyi ulu orta gösterme diye
. Her ne kadar sizin için atsamda benimde cüzdan boşalıyor her yeni kitapta.
Dövme abdest geçirmiyor diyorlar.
2010:BİR UZAY DESTANI ne zaman çıkacak acaba? İlk kitaptan bu yana bir hayli zaman geçti. Hâla bekliyorum.
Bu kitap çok ilgimi çekti. Böyle daha önce ülkemizde yayımlanmamış güzelliklerle buluşunca seviniyorum. Tabi bunlardan da önce yarım serilerin tamamlanması gerek. Yine de İthaki çok güzel kitaplar basıyor.
Ben sorduğumda çıkacak ama tarih belli değil demişlerdi.
Ben sordum cevap vermediler. İnşallah çıkarırlar.