İlk 3 kitap tek cilt basılacaksa 4. kitabı beklemekten vazgeçeyim kavram yayınlarından okumuştum üç kitabı umudum hiç basılmayan son kitap içindi. Niyet okuyarak onu basmayacaklar diyorum doğru mu?
6.45 görseli gerçek mi
Gerçek.
6:45’e hayatım boyunca hiç bulaşmadım. Yani 2 defa kitap aldım ama okumadan sattım. 6.45’in şerrinden Allah’a sığınırım. Bu ne yahu
Ben de dün Kitapyurdu’ndan bakmıştım, evet gerçek feci kötü.
Valla ben Alper Abi’nin bizi trollediğini düşündüm. Bu kadarı olamaz diye varsaydım.
Sonunda bahseden ve devamının gelmesini isteyen bir arkadaşımızın daha olduğunu öğrendim… Ne mutlu bana
İthaki baskısını görünce kitaba olan merakım depreşti ve bendeki Altıkırkbeş baskısını çekip raftan, okumaya başladım (henüz başındayım ama müthiş bir kitap bence). Allahım her sayfada mı hata olur? Çevirisini incelemedim ama harf yanlışlarından gına geldi. Ve zirveyi gördüm:
Burada sizce ne yazması gerekiyor?
İnsandan Öte - Theodore Sturgeon
Aynen öyle.
Merhaba Janie. Arkadaş olacak mıyız?
Bence böyle yazılacakmış
İnsan çizmeye çalışırken ben temsili gibi olmuş
Teğmen olur olmadık yerde random atmış, orduyu bitirmişler Janie .
Üç satırda bu kadar çok hata yapmak büyük başarı.
“mahvedici, bir kalabalık”
“cevep verdi”
Yeni bilimkurgu klasiği belli oldu.
Sanırım bu kitap. Bana farketmez, hangisi çıksa okurum (gerçi Yokuştaki Salyangoz’u hala okumadım). Garip bir keyif alıyorum Strugatski kardeşlerin kitaplarından.
Benim gibi Rusça bilmeyen arkadaşlar için sanırım şu kitap basılacak . Vardı bu ithakinin 2023’te basacağız vaatleri arasında. Kısmet bu güneymiş.
Edit-sama: 2022’de demiş ithaki.
The Doomed City by Arkady Strugatsky The Doomed City (Rediscovered Classics) by Arkady Strugatsky | Goodreads
Hata filan yok ki burada? Mis gibi Türkçe. Siz Türkçe bilmiyorsanız bu sizin sorununuz.