Bilimkurgu Klasikleri Dizisi (İthaki Yayınları)

@isos81 @nefarrias_bredd @BiblofilYouTube bi el atın çevrilsin :smile:

4 Beğeni

Mehmet Harmancı’ya versinler bu kitapları, en iyi o çevirir. :sweat_smile:

7 Beğeni

Aldım kabul ettim :grinning::grinning::grinning:

2 Beğeni

Radarıma girdi, bu kitaplar. Girdi ama Mars Üçlemesinden vazgeçtiğim anlamına gelmiyor bu durum.
"Eğer bir gün Saygıdeğer İthaki Yöneticileri yüce gönüllülük yaparda Yeşil Mars ve Mavi Mars’ı basarlarsa Çöpçüler Kralı filmindeki emekli apartman sakini gibi pencereyi açıp haykıracağım "Yaza yaza düşürdüm hükümeti -ay pardon- Yaza yaza bastırttım kitapları…

4 Beğeni

Dur zaten ortalık karışık :smile:

3 Beğeni

Kallokain nerede ey ithaki disptopya edebiyatının bana kalırsa 1984’ten daha iyi yazılmış bir kitap.

2 Beğeni

11 Beğeni

Kitapyurdu’nda 600 küsur satmış. Alfa’nın satışı ise 2 yılda 450 falan. İthaki 2 ayda 2 yıllık satışı geçmiş. Demem o ki Lem’i kaybedecek büyük ihtimalle Alfa. :slightly_smiling_face:

7 Beğeni

İthakinin %50 indirim günleri ve ön siparişte 45 oranıyla açması çok işine yarıyor. Pazarlamayı harika yapıyorlar. Diğer yayınevleri de bunu uygulamalı.

5 Beğeni

Kidega varken Alfa yılda iki üç kez yüzde 50 indirime giriyordu ah Kidegam😢

6 Beğeni

Sonra battılar…. Belki de bu yüzdendir. Sadece Alfa değil diğer büyükler de bol bol indirimdeydi. Hatta Delidolu bile yılda 2-3 defa %50 görüyordu kod ile %60 yapmıştım. Old but gold :smiling_face_with_tear:

5 Beğeni

İthaki’den aldığım tüm kitapları ℅50 ile alıyorum. Bu indirim olmasa açık söyleyeyim seride kitap seçerim. Bu yüzden almayacağım kitapları da alıyorum. Alfa’da ise yıl sonu ℅45 falan oluyor en çok. Bir de Amazon’da kelepir yakalayabilirseniz ne âlâ.

5 Beğeni

Merhaba. Alfa yapıyor mu her sene%45 indirimi. Malum %35 üstü görmek biraz zor oluyor Alfa ‘da. Yeni tenten ler gelmiş başka kitaplarda var zor tutuyorum kendimi. Beklediğimize değsin

1 Beğeni

Kültür serisi 2. kitabıyla devam ediyor;

26 Beğeni

Kapak rengi ne olur acaba son çıkan Rama’yla Buluşma griydi. Sarı tonlarında bekliyorum ben.

1 Beğeni

25 Beğeni

Birinci ve ikinci kitabın çevirmeninin farklı olması hoşuma gitmedi.

1 Beğeni

Şakası bir yana, iki kitabı okuyup değerlendirme yapmak lazım. 2. kitap çıkışını yapsın detaylı konuşuruz.

3 Beğeni

İlk kitabın da editörü diye hatırlıyorum kendisini.

3 Beğeni

En güvenilir çevirmenlerden olur kendisi.

5 Beğeni