Bilimkurgu Klasikleri Dizisi (İthaki Yayınları)

Beyza hanımın hikayeleri de hiç fena değil. Başta biraz fazla lovecraft tarzı kalmış ama ortalardan itibaren başarılı buldum ben. Görünce yazayım dedim.

1 Beğeni

Şükürler olsun, Yeşil Mars’ I gördüm… Sonra Mavi Mars’ı bekleyeceğiz

2 Beğeni

Hiçi destanını ilk kez forumda gördüm ve o zamandan beri de bekliyorum. Baya güzel bir seriye benziyor.

2 Beğeni

Hiçi, PKD android ile ilgili kitaplarına ve Ender serisine benziyor. Sosyolojik ve dünya politikası olarak çok kapsamlı, bakalım yeni çeviriyle günümüzde nasıl olacak.

3 Beğeni

Aha hiçi geliyor​:heart_eyes::heart_eyes: başka birşey isteseydim keşke.fakat 6 kitabı da basacaklar mı? Üçleme olarak bilinir ama 6 kitapdan oluşuyor (sanırım yan hikayeler ve birde kısa hikayeler kitabı var)

Spoiler olacağından yazmadım fakat 3 kitap tatmin etmez sonu için, en az 4 kitap basmaları lazım.Bakalım ne yapacaklar ?

2 Beğeni

Hiçi ne varsa çıkacak denmişti bakalım

2 Beğeni

Hiçi ile alakalı yemek tarifi kitabı çıksa alırım :heart_eyes::+1:

3 kitaptan ötesini zor görüyorum :slight_smile:

1 Beğeni

Ben olsam Hiçi’yi ilk üç kitap tek cilt şeklinde basar geçerim. 2. üçlemeyi de bu şekilde basarım. 900 küsur sayfalı bkk çıkmayalı uzun zaman oldu. Tohumdan Hasada, Lilith’in Dölü, Zanzibar İstifi ne güzel kitaplıkta göz dolduran kitaplar. Hiçi de bu şekilde olursa güzel durur kitaplıkta. Hem 6 kitap tamamlanana kadar Hiçi 2-3-4-5-6 ne zaman basılacak sorularını önlemiş olurdum. :slightly_smiling_face: @Omerezer.

9 Beğeni

31 Aralık 2026’da da çıkabilir :rofl:

3 Beğeni

Yeni kitap haberleri konusunda lafı geçmişti. Lem kitapları İthaki’ye geçse hangileri Bilimkurgu Klasiklerinden çıkar :thinking: Yenilmez çıkmıştı zaten seriden. Solaris seriye kesin dahil olur. Gelecekbilim Kongresi belki diye düşündüm.

1 Beğeni

Yıldız güncesi mutlaka olur. Aden olur.

2 Beğeni

Yeni kitap;

33 Beğeni

Bilimkurgu klasiği bu işte. :+1:

4 Beğeni

Anıl beyin bahsettiği kitap buymuş demek bende bilimkurgu forumlarında sub redditlerinde baya araştırmıştım ama bulamamıştım. Filmini çok severim kitabınıda mutlaka okuyacağım.

4 Beğeni

Kitabın konusu ve kapak görseli çok hoşuma gitti. Listeme ekliyorum ben de.

2 Beğeni
15 Beğeni

31 Beğeni
2 Beğeni

Dizi son zamanlarda ciddi anlamda seviye atladı. Bir kaç sene önce çıkan alakasız kitaplardan dolayı diziden soğumuş ilgimi yitirmiştim ama yavaş yavaş tekrar içine çekmeye başladılar beni. Umarım bu tempoda ve kalitede devam ederler

6 Beğeni