Bilimkurgu Klasikleri Dizisi (İthaki Yayınları)

Evet ben de şimdi ona baktım, bu kadar detaylı basacaklarını sanmıyorum açıkcası.

Bu kitabı bilenler olmuştu,tebrik ediyorum.

4 Beğeni

Kapağa bakınca bilimkurgu’dan çok fantastik kitaba benziyor. Güzele benziyor ama. Başka bir fikrim yok kitap hakkında.
images%20(1)

5 Beğeni

Neden hiç kitabının seriye eklenmediğini merak ettiğim bir yazardı. Seriye normal bir zamanda eklense çok mutlu olurdum. Ama 50. kitap için beklentimi karşıladı mı? Pek sanmıyorum.

9 Beğeni

E seri değil demişlerdi :unamused:

3 Beğeni

Octavia Butler’in Yakın kitabının kapağında kullanılan renklerin aynısı bu kapakta da kullanılmış niye böyle oldu ki ? :smile:

2 Beğeni

Bu kitabın çıkacağını tahmin ediyordum ama 50.kitap olarak değil. Daha önce çevrilmeyen yazar söylemine de uyuyor ama :roll_eyes:

3 Beğeni

50.kitap hayırlı olsun. 5 kitaplık bir seri olarak gözüküyor (The Book of the New Sun)

2 Beğeni

Daha Dune serisini tamamlamadılar. Üstüne bu seri geldi. Kimbilir kaç senede tamamlarlar?

8 Beğeni

Kitabın konusundan, orasından burasından bahsedebilecek olan var mı? Merak uyandırıcı bir kitaba benziyor.

Gördüğüm kadarıyla Dune kadar hacimli değil, her kitap 300 küsur sayfa, çevirisi o kadar uzun sürmez umarım.

Bu kadar seriyle ‘bu’ seri nasıl tamamlanacak baya merak ediyorum. Kitap hakkında bilgim yok. Umarım severim.

3 Beğeni

Ya yine mi seriye başladılar, bir bitirin serileri sonra yeniye başlayın ama yok.

5 Beğeni

Sanırım “Bu muymuş?” dedirten bir kitap oldu :neutral_face:

16 Beğeni

Zaten yaptıkları saçma sapan bir hype yüklemesiydi.

1 Beğeni

Sonunda yahu. Hyperiondan sonra 50. olabilecek kitaplardandı. Şu zamana kadar hiçbir yayınevinin elini atması ayıptı. Merakla beklenen kitaplardan biriydi. Hayırlısı.

4 Beğeni

Eminim güzel bir seridir ama işte ne bileyim…

13 Beğeni

Tam olarak verdiğim tepki :grinning:

3 Beğeni

Bu kitabı deli gibi merak ediyor ve bekliyordum. Ama türü bilimkurgu mu ki? Ayrıca bu seriden çıkması demektirki en az iki yılda tamamlanır. Belki üç. Yani sevinç içinde hayal kırıklığı yaşıyorum. Ayrıca ben Dangerous Vision bekliyordum.

3 Beğeni

Ters olmuş idare edin :joy:

7 Beğeni