Evet ben de şimdi ona baktım, bu kadar detaylı basacaklarını sanmıyorum açıkcası.
Bu kitabı bilenler olmuştu,tebrik ediyorum.
Kapağa bakınca bilimkurgu’dan çok fantastik kitaba benziyor. Güzele benziyor ama. Başka bir fikrim yok kitap hakkında.

Neden hiç kitabının seriye eklenmediğini merak ettiğim bir yazardı. Seriye normal bir zamanda eklense çok mutlu olurdum. Ama 50. kitap için beklentimi karşıladı mı? Pek sanmıyorum.
E seri değil demişlerdi 
Octavia Butler’in Yakın kitabının kapağında kullanılan renklerin aynısı bu kapakta da kullanılmış niye böyle oldu ki ? ![]()
Bu kitabın çıkacağını tahmin ediyordum ama 50.kitap olarak değil. Daha önce çevrilmeyen yazar söylemine de uyuyor ama 
50.kitap hayırlı olsun. 5 kitaplık bir seri olarak gözüküyor (The Book of the New Sun)
Daha Dune serisini tamamlamadılar. Üstüne bu seri geldi. Kimbilir kaç senede tamamlarlar?
Kitabın konusundan, orasından burasından bahsedebilecek olan var mı? Merak uyandırıcı bir kitaba benziyor.
Gördüğüm kadarıyla Dune kadar hacimli değil, her kitap 300 küsur sayfa, çevirisi o kadar uzun sürmez umarım.
Bu kadar seriyle ‘bu’ seri nasıl tamamlanacak baya merak ediyorum. Kitap hakkında bilgim yok. Umarım severim.
Ya yine mi seriye başladılar, bir bitirin serileri sonra yeniye başlayın ama yok.
Sanırım “Bu muymuş?” dedirten bir kitap oldu 
Zaten yaptıkları saçma sapan bir hype yüklemesiydi.
Sonunda yahu. Hyperiondan sonra 50. olabilecek kitaplardandı. Şu zamana kadar hiçbir yayınevinin elini atması ayıptı. Merakla beklenen kitaplardan biriydi. Hayırlısı.
Eminim güzel bir seridir ama işte ne bileyim…
Tam olarak verdiğim tepki 
Bu kitabı deli gibi merak ediyor ve bekliyordum. Ama türü bilimkurgu mu ki? Ayrıca bu seriden çıkması demektirki en az iki yılda tamamlanır. Belki üç. Yani sevinç içinde hayal kırıklığı yaşıyorum. Ayrıca ben Dangerous Vision bekliyordum.