Sizin kapak daha güzeldi ama bu haliyle de beğendim. Okumak için sabırsızlanıyorum.
Rahmetli Özgen Berkol Doğan muazzam bir çeviri yapmış, kitabı eksiksiz çevirmiş ama İthaki Yayınları o dönem 11. Bölüm’ü eklemeyi unutmuş kitaba. Olay bundan ibaret.
Bu yeni baskıyla çeviriyi eksiksiz okuyabileceğiz ama öyle muhteşem bir kitap değil bana göre. Ben sevmemiştim:
Yani gülsem mi ağlasam mı güzelim kitaplar böyle böyle hiç olunca içim çok acıyor.
İkisini de bilenlerin bizleri bilgilendirmesi için piste davet ediyoruz.
Hocam “olmaması” diye sormuşsunuz, “artık yok” yanıtı almışsınız. Ben anlamadım? Hala yok mu demek istediler?
- bölüm eklendi olarak anlıyorum…
Alternatif olarak kendiniz de sorabilirsiniz bu kadar problem olduysa.
Zaten kitap satışa açılmış yakında kitabı alan birisi forumda paylaşır.
Pek bir şey değişeceğini zannetmiyorum. Alican bey yeni projelere girer bence.
Problem değil benim için sadece ne anlamamız gerektiğini sordum.
Kısaca, “Nooo, ooo, ho, no problem…” demişler.
Daha önce konuştunuz mu, hızlıca baktım ama bulamadım.
Tanrı’nın Gözündeki Zerre 3,5 kitapmış. İthakinin buçuk olanı olmasa bile diğer 2 kitabı basacağına dair bilgi edinen oldu mu?
Seriye dahil etmişlerse muhakkak basacaklardır. Yani biz forum ahalisi olarak öyle düşünüyoruz.
- Kitap başka yazar tarafından çok sonra yazılmış. Puanı da düşük diğerlerine göre. Yazar vefat ettikten sonra serinin sonu için mi yazılmış yoksa yan kitap tarzında mı bilemedim.
Sosyal medyadan 1-2 kez sordum ama cevap alamadım. Gerçi ilk kitap kendi içinde bitiyor ilk temas, uzaylılarla ile ilgili gizemler vs. öğreniyoruz ama hikayenin devamı varsa insan onları da okumak istiyor.