İçerisinde bu öyküler var.
Eğer hikaye bazlı telif alınıyorsa kitabı alfa da basamaz sanırım. Ama kitap bazlı alınıyorsa bu kitapta Ted Chiang “Hayatının Hikayesi” bile var. Muhteşem bir öykü derlemesi olur. Ben zaten orijinal dilde alacağım gibi ama bakalım.
Yarın sorarım yetkiliye
Bir de bunun klasik olanı varmış o da güzel duruyor.
Sizin attığınız kitabın da içeriğini atayım. Bilge Karasu - Prey ile Intizar Husain - Kaya Kalp ayrıca ilgimi çekti.
Ben, Efsane İthaki baskıyı okuyunca hatırladım ve kontrol ettim Artemis baskıda Ben Efsaneyim hikayesinden bağımsız 10 kısa öykü daha var.
.
En sevdiğiniz hangi kitaptı? Bir tane almayı düşünüyorum. Çevirisi düzgün olsa iyi olur. Serinin çevirisine çok tepki veriliyor malum.
Konu kilit
Dune
Konu kilit
Bir tane demiştim.
Çocukluğun Sonu.
Ben Robot
Çocukluğun Sonu
Kaplan Kaplan
Seriden hiçbir kitabı okumadıysanız; Cesur Yeni Dünya veya Çocukluğun Sonu’nu tavsiye ederim. Cesur Yeni Dünya seriye giriş kitabımdı benim.
Çoğunluk farklı önerilerde Çocukluğun Sonu’nda karar kılmışa benziyor. Tek kitaplık öneri için en uygun aday o gibi.
Maymunlar Gezegeni (20 karakter)
Giriş için maymunlar gezegeni idealdir. Cesur yeni dünya sıkabilir. Kaplan! Kaplan! da güzeldir. Giriş için tavsiyem Maymunlar gezegeni. Benim en sevdiğim ise 2001 : Bir uzay macerası.
Çocukluğun Sonu
Ben Robot
Maymunlar Gezegeni
Okuduklarım arasında Maymunlar Gezegeni
Hiç kimse Postacı dememiş yahu. 7-8 kitap okudum daha seriden ama favorim Postacı benim.
Çocukluğun Sonu. (20 krktr)