Yeni gördüm daha ya 2 dakikacık geri açın da katılmadım demeyeyim zaten oylarım sonucu değiştirmez. 
Neyse ben kendi içimde oylarımı verdim. Cesur Yeni Dünya, Bitmeyen Savaş, Ben, Robot ve Sürgün Gezegeni.
Böyle izliyoruz bu konuyu 

Tüm seri içerisinde birincilik adayım Yenilmez’dir
İlk 4’e oy verdiğim 2 kitap girmiş 
Benim verdiklerim direkt ilk dörtte. 
Hile var diyorsun yani 
@Agape’de yazıyor yandın
Hepsini bilenle, hiç bilemeyeni başbaşa bırakıyorum 
Forumda bir kişi daha “direk” yazarsa üç gün uzaklaştırmadan başlayacağım artık.
Yemin ediyorum gözlerim kanamaktan kan çanağına döndü. ![]()
Direk bu arkadaşlar:
Söylemek istediğiniz şey ise; direkt
Direkt: belirteç
dolaysız bir biçimde, doğru olarak, doğruca, dosdoğru.
sıfat
doğrudan doğruya, dolaysız.

@Ufuk Benim bakış açımın insanlığın genel bakış açısıyla bir olacağını zannetmemiştim zaten.
Genelde en olmadık şeyi seven insanımdır.
‘‘Kanamaktan’’ kısmına gerek var mıydı?
diyerek bütün dikkatleri ‘‘direkt’’ üstüme çekmek istemezdim aslında ![]()
@Agape Aslında ben de senin oy verdiklerini beğenmiştim ![]()
Çıldırmak üzereyim. Şeytan, forumdan çıkış yap ve uzun bir süre de bir daha girip bakma diyor.
Günde kaç mesajı düzelttiğimi sadece bu kelime yüzünden tahmin bile edemezsin. Lanetli bir kelime gibi bulaştıkça bulaşıyor. Neyse ben gidiyorum…
@Ufuk Ben de oy verdiklerimi beğenmiştim. İkimizin de bana katılması ve aynı fikirde olmamız çok sevindirici.
Hak veriyorum, ben de senin sayende artık yanlış yazıldığını görebildiğim -de,-da’ları daha dün kendim hata yaptığım halde ayırmak istiyorum mesela 
Neyse yazım yanlışı eleştirisi yaparken yazım yanlışı yapan editör, çevirmen, genel yayın yönetmeni, prodüktör, aktör durumuna düşmeden kaçıyorum 
Hiç güleceğim yoktu inanın ki. Demek istediğinizi çok iyi anlıyorum. Malum telefonun klavyesi bazen eksik yazıyor. Bazen de boşluk bıraktığımı zannediyorum ama bırakmamış oluyom. Yoksa direği biz de biliyoruz.

Not: Bakınız ‘oluyorum’ yazdığımı düşünüyorum ama oluyom yazmışım. Hep klavyenin suçu.
Şike itirafı geldi. @Agape ban pls.
Ya direk iyi valla iyi. Bile isteye kendi hür iradesiyle noktadan sonra küçük harfle başlayanlar var forumda. Hani üşenip mi basmıyorlar diyeceğim ama özel isimleri büyük yazıyorlar. Bir sürü şey yazardım ama yazmayacağım.
Ben de sık hata yapıyorum, farkına varırsam düzeltiyorum, bazen “iyi saatte olsunlar” düzeltiyor. 
Bir başlık mı olsa “forumda sık yapılan yazım hataları” gibi… Hatayı yapan etiketlense, biz de yanlışlarımızı bilsek, düzeltsek. Çok mu teferruatlı olur.
Ben hatalardan bahsetmiyorum ki onlar yapılıyor hatalar umrumda bile olmuyor benim hatta dilin düzgün kullanımı kısmında her yazım yanlışına atarlananlara baya bir kızmıştım bu değil mesele. Özellikle telefondan yazarken çok yanlış oluyor, o olabilir. Olay bilinçli yapılanlar. Foruma sözlük havası vermeye çalışan üyeler var. Dikkat ediyorum özel isimleri büyük harfle yazıyorlar, bütün kurallara uyuyorlar, hatta belki benden daha düzgün yazıyorlar ama noktadan sonra küçük harfle başlıyorlar. Hani Türkçe seçenekli bir paketmiş de istedikleri kuralları seçip istemediklerinin tikini kaldırabiliyorlarmış gibi davranıyorlar.
Etiketleme olayına gelirsek. Etiketlersek taşlanırız. Özel mesaj bile atsak taşlanırız.