Bunlar dövme olduğu için bazıları hariç minimalist sayılmazlar ama illa kaplan olacaksa minimalist de olacaksa çok daha yaratıcı sonuçlar çıkabilirdi diye düşünüyorum sadece. Tüm bkk içerisinde bana en yavan görünen kapak Kaplan, Kaplan! Kusura bakmayın arkadaşlar. Kendimce haklı sebeplerim var.
Bana nedense matematik ders kitabını hatırlatıyor bu kapak.
Kaplan! Kaplan! konusunda sizinle aynı görüşteyim. Kötü bir kapak.
Yıldız Gemisi Askerleri’nin en kötüsü olduğu konusunda hemfikir olmamıza sevindim.
Öhöm öhöm konu günceldir.
Kaplan, kaplan! seçen 10 şanslı kişiyi aldığı yüzde değer kadar gün uzaklaştıracağım. Çekilişi de canlı yapacağım.
Benim için sorun yok. Çünkü çekilişlerde hiç kazanamadım.
Oyumuzu değiştirme hakkımız var mı?
Yapabiliyorsanız kimseye farkettirmeden şey edebii… Ne diyorum ben yahu? Bence değiştirmezseniz daha güzel olur.
Tehditlere boyun eğmeyeceğiz!
Ben hiçbir baskı altında olmadan kendi hür irademle “Kaplan Kaplan” kitabını seçmekten vazgeçmek istiyorum bir tanecik değişim çok sorun olmaz gibi ya.
Dostunun gönlünü hoş tutan dost örneği. @Ishamael gibi olun, kazanın.
@Ozgur Seni hayat eleme potasına yazmışken bir de ben vurayım diyorum. Düşenin dostu olmaz derler.
Çekilişi kendi standartlarıma göre yapacağım. Mesela 7 rakamını severim. 7, 17, 27…şeklinde seçebilirim. 6 da olabilir.
Arkadaşlar bir zamanlar ben de sizin gibi “Kaplan Kaplan” kitabının kapağının güzel olduğunu düşünüyordum. Biliyorum. Sizi anlıyorum. Gerçekten. O keskin hatlarla çizilen iskeletimsi yapının hoşunuza gittiğini biliyorum. Böyle şeyler başta güzel gelirler ama ilerleyen zamanda bir bakmışsınız ki siz onu seçmemişsiniz aslında o sizi seçmiştir. Türkiye’deki kitap kapakları o kadar kötüdür paint ilk tercih olarak o kadar kullanılır ki, Kaplan Kaplan’ın basit hatta bakakalıp çizgilerini minimalist zannedersiniz. Ama kendi iradenizle hiçbir yol gösterici olmadan kendi başınıza düşünürseniz hatanızın farkına varabilirsiniz. Ben hatanın neresinden dönersek kardır diyip Kaplan Kaplan’dan vazgeçtim ve inanın böyle daha mutluyum. Artık güvende hissediyorum sanki bir tehlike vardı da geçmiş gibi. Ama tabi yoktu sadece bilinçaltımızda bir yerlerde gerçeğin keskin psikopatça ve ısrarlı sesi vardı ve o artık sakin gibi.
Doğru yolu bulmanız dileklerimle.
-Ishamael
Ve hatta bir kitap kapağını beğenmeden önce bir bilene (Agape) sormanız kendinizi daha mutlu, mesut ve hatta bahtiyar hissetmenize neden olabilir.
Daha iyi açıklanamazdı.
@alper daha iyi bir bilen olamazdı.
Bugün de kendimi övdüm ve egomum bundan haberi yok.
Çıktığı gündendir Kaplan! Kaplan! ve Bitmeyen Savaş kapaklarını beğenmedim. Aşırı basitler. Tabi beğenenlere de saygımız sonsuz…
15 dakika sonra oylama kapanacaktır.
İlk turun kazananları; Kaplan! Kaplan!, Ben, Robot, Maymunlar Gezegeni ve Çocukluğun Sonu adlı kitaplar oldu. Yarışmanın ikinci ayağı yarın açacağım konuyla devam edecek. Oylamaya katılan herkese çok teşekkürler.
Yalnız Kaplan! Kaplan! 1.oldu onu da ayrı belirtelim lütfen
- Kaplan! Kaplan!
Zaten sıralamaya göre yazdım. İşin sonunda bakalım birinci olabilecek mi?