Birlikte Kitap Okuma Etkinlikleri

Yarım bırakmıyor hakkını yemiyeyim Eksikparça’nın ama çok bekletebiliyor.

3 Beğeni

Devamı bu sene bekleniyormuş;

5 Beğeni

Kaigen’in Kılıcı ( The Sword of Kaigen ) nı beraber okumak için etkinlik yapsak kimler katılır? Standalone bir fantastik kitap olduğu için benim gibi bir süredir okumayı düşünenler vardır belki, etkinlik yaparsak da bahane olur :grinning_face_with_smiling_eyes: .

Kaigen’in Kılıcı okuma etkinliği yapsak katılır mısın?
  • Katılırım
  • Katılmam
  • Kararsızım, beni gazlamanız lazım :slight_smile:
0 oylayan

Son 4-5 yılda çok övgü almıştı yabancı youtuberlardan falan, hem aklımın bir köşesinde olan bir kitaptı. Birileri okur çevirisine yorum yapar vs belki diye bekledim ama göremedim, madem öyle biz okuyalım dedim :grinning_face_with_smiling_eyes: . Katılırım diyen birkaç kişi çıkarsa temmuza etkinlik açalım.

https://www.goodreads.com/book/show/252997181-kaigen-in-k-l-c

Bu da sitemizdeki tanıtımı;
https://forum.kayiprihtim.com/t/fantastik-kurgunun-son-yillardaki-en-cok-ovulen-romanlarindan-biri-turkce-raflarinda/72459?u=vordue

Liste fiyatı 599,5 TL. Şu an en uygun %40 indirimli 359,70 TL ye bkm ve kitapsepetinde var;

Amazonda da bu fiyattan vardı ama stok bitmiş sanırım.

5 Beğeni

Amazon stoğa tekrar eklesin kitabı alacağım. Alırsam etkinliğe katılırım.

2 Beğeni

Kitabı gördüm ben, arkasını okudum. İlgimi pek çekmediği için almadım.

2 Beğeni

Ben %25 gibi DNF’ledim ben bunu. Ama etkinlik olursa eşlik ederim size.

3 Beğeni

Maalesef katılamam, şartlar namümkün

4 Beğeni

Önyargılı yaklaşıyorum, hiç beğenmeyecekmişim gibi geliyor. Bakayım, sizler beğenirseniz okurum artık. :slight_smile:

4 Beğeni

Ohoo herkes gaz bekliyor :joy: Bende etkinlikle falan dalarsak kendimi gazlarım, aldıktan sonra kitaplıkta uzun süre sürünmez diyordum. Gerçi bende almadım daha :joy: .

O zaman bu etkinliğe pas, zaten sırada wind and truth bekler :grinning_face_with_smiling_eyes: .

6 Beğeni

Sen oku, beğenirsen gaza gelir alırız :laughing: Arka kapak bana kitabı sevmezsin koy bakayım geri yerine dediği için almadım.

3 Beğeni

Sen aslında uzak doğu kültürü ile harmanlanmış fantastikleri seversin ama :grinning_face_with_smiling_eyes: Bunda da Japon kültürü var.

Ben yüksek ihtimal severim ama ne ara okuyabilirim onu bilmiyorum işte :grinning_face_with_smiling_eyes: .

3 Beğeni

Amazon stoğuna gelmiş bu arada :grinning_face_with_smiling_eyes: .

Ben de biraz önce Kitapyurdundan daha pahalıya almış bulundum :joy: .

3 Beğeni

Evet gördüm bugün. Akşam bunla Rüzgar’ı alacağım.

3 Beğeni

Bu gerizekalı yayın evini beklememek verdiğim en doğru kararlardan biri oldu. :slight_smile:

4 Beğeni

Ben anketi kaçırdım. Şimdi okuyor muyuz okumuyor muyuz? :smiley:

@isos81 başganım ne derse o olur :nazar_amulet:

3 Beğeni

Ben bu kitapta bu riske girmem, tamamen Özer’e bırakıyorum. Sonra beğenmeyince kitap parasını istiyorsunuz. :sweat_smile:

4 Beğeni

Pek niyetli olan olmayınca vazgeçmiştim ben ya. Bir tek campaignimizin long range nişancısı kadim dost @Lorien_archers amazondan alır okurum dedi, o der demez amazon stoğuna girdi kitap :joy: . Sen de okurum diyorsan, İsmet’i yarım bıraktığı kitaba da geri döndürürsek 3,5 tan 4 kişi oluruz :grinning_face_with_smiling_eyes: .

Yoldan da 1-2 kişi daha toplarık diyorsanız açayım konusunu, yapalım etkinliğini.

3 Beğeni

Yok ya, ben o kadarcık masrafı ne istiyecem. Maddi, manevi tazminat olarak ev, araba, arsa falan işte isterim :laughing:

2 Beğeni

Yok biz direkt haram ederiz bu sefer beğenmezsek. O senden çıkar. :smiley:

5 Beğeni

Çok iyi kitap ama ingilizcesini okuduğum için sonraki bir zaman geri dönerim diye rafta durması için aldım. Herkes gaz bekliyorsa sanırım en iyi gaz muhteşem bir kadın ana karaktere sahip olması olabilir. Aile baskısı, aile içinde iletişimsizlik, annelik, milliyetçilik ve savaşın insanlar üstünde etkisi gibi saydığım konuları daha iyi anlatan bir fantastik kitap ben daha görmedim.

2 Beğeni