Birlikte Kitap Okuma Etkinlikleri

Okunacak o kadar çok kitap var ki tekrardan okumaya başlarsam o şansı Kara Kule serisine vermeyi düşünüyorum.

Geçen aylarda @Pyrewrath ingilizce kitap okuma etkinliği yaptı. Okuyacağım dedim ona bile başlayamadım iş mevzularından.

Seriyi okuduğum dönemde benimde hoşuma gitmişti. Ama kitabın ısmarlama bir seri olduğu bilgisini vereyim size.

4 Beğeni

İyi akşamlar arkadaşlar. Büyük ihtimalle bir mani falan çıkmaz ise Mart ayı gibi @SJack Ahmet ile Çelik Kale Çanakkale kitabının okumasını yapmayı düşünüyoruz. Yeterli katılım görürsek Rıhtımda etkinlik açmayı planlıyoruz. Herkesi bekleriz :blush:

• Katılırım
  • Katılamam
0 oylayan
4 Beğeni

Oy veremiyorum ankete ama katılırım ben de okursanız.

2 Beğeni

Ben katılırım ama sadece evde okuyabileceğim için bitirmem aylar sürecektir. :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Bende sadece evde okuyacağım zaten. Bunu ancak masa başında okuruz :smiley: İsmet İnönü kitabınıda @SJack Ahmet ile nasıl bitireceğiz diye başladık, beklediğimizden erken bittiydi kitap :grinning_face_with_smiling_eyes:

3 Beğeni

Etkinliği yaparız, yeterli katılım oldu bence. Geriye tarih kaldı. 27 Şubat Cuma’ya denk geliyor, uygun mudur size?

2 Beğeni

Belki bunu sormak için erken ama Kar Fırtınası nisan ayında mı okunacak? Nisan için okuyacağım kitaplara karar veriyorum ona göre araya sokayım.

2 Beğeni

@isos81 'i summonlayayım, bu aralar fantastik okumayı daha çok seviyor, bana Nisan ortası-sonu gibi uyar, neal abiye saygım büyük..

3 Beğeni

Fantastik seviyorum ama sizle okumayı daha çok seviyorum. :slight_smile: Size uyarım. Phlebas sonrası olabilir.

3 Beğeni

Merhaba arkadaşlar, ay sonuna doğru Kadim Irk için okuma etkinliği düzenlemek istiyorum. Katılmak isteyenler ses versin lütfen. :slight_smile: Çekilişe de bekleriz.
Çekiliş : Kadim Irk - Adrian Tchaikovsky

Kadim Irk Okuma Etkinliği
  • Katılırım
  • Katılmam
  • Karar veremedim
0 oylayan
4 Beğeni

@SJack Robot denetmenler bilim kurgu etkinliklerine otomatik katılmıyor muydu? :thinking:

3 Beğeni

Katılmam diyeyim ki ters etki yaratsın. Katılırım dediklerime katılamıyorum şu sıralar.

3 Beğeni

Denetmenleri bence Tayfalar Banlayabilmeli ya. Bu özellik gelsin lütfen.

3 Beğeni

Eksikparça’dan bir şeyler okuyasım ve yeni seriler alasım hiç yok ya, ama etkinlik kalabalıklaşsın diye gelebilirim :grinning_face_with_smiling_eyes: Biraz bakınayım bakayım nasıl bir kitapmış.

3 Beğeni

İngilizcesini bir kaç sene önce okuyup bayıldığımız bir kitap, forum tanışsın diye uğraşıyorum. :slight_smile:
Beğenirsin bence.

4 Beğeni

@Pyrewrath öneriyorsa bir bildiği var ki öneriyor. Adrian reisi sevdim ben, o yüzden çıkan kitapları kaparım :innocent: Bu arada kaç kitaplık seri bu? Zamanın Çocukları’na dönmeyek :sweat_smile:

3 Beğeni

Kadim Irk seri değil. Kısa bir hikaye diye biliyorum.

2 Beğeni

Seri değilse çok sevinirim. Yoksa ikinci kitap ne zaman çıkardı bilmiyorum :sweat_smile:

1 Beğeni

Muhtemelen yarım kalırdı :joy:

2 Beğeni

Yazar 2. kitabı duyurdu ama seri değil bu kitap, evreni genişletiyor tahminimce. Kendi içinde gayet güzel sonlanıyor.

3 Beğeni