Birlikte Kitap Okuma Etkinlikleri

Okunacak o kadar çok kitap var ki tekrardan okumaya başlarsam o şansı Kara Kule serisine vermeyi düşünüyorum.

Geçen aylarda @Pyrewrath ingilizce kitap okuma etkinliği yaptı. Okuyacağım dedim ona bile başlayamadım iş mevzularından.

Seriyi okuduğum dönemde benimde hoşuma gitmişti. Ama kitabın ısmarlama bir seri olduğu bilgisini vereyim size.

3 Beğeni

İyi akşamlar arkadaşlar. Büyük ihtimalle bir mani falan çıkmaz ise Mart ayı gibi @SJack Ahmet ile Çelik Kale Çanakkale kitabının okumasını yapmayı düşünüyoruz. Yeterli katılım görürsek Rıhtımda etkinlik açmayı planlıyoruz. Herkesi bekleriz :blush:

• Katılırım
  • Katılamam
0 oylayan
3 Beğeni

Oy veremiyorum ankete ama katılırım ben de okursanız.

1 Beğeni

Ben katılırım ama sadece evde okuyabileceğim için bitirmem aylar sürecektir. :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Bende sadece evde okuyacağım zaten. Bunu ancak masa başında okuruz :smiley: İsmet İnönü kitabınıda @SJack Ahmet ile nasıl bitireceğiz diye başladık, beklediğimizden erken bittiydi kitap :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Beğeni

Etkinliği yaparız, yeterli katılım oldu bence. Geriye tarih kaldı. 27 Şubat Cuma’ya denk geliyor, uygun mudur size?

1 Beğeni