Booktuber'lık ve Bookstagram'lık Müessesesi

Ecnebiler yapar. Adamlarda bir kitabın elli tane baskısı var. Bizde karton kapağı ciltli yapsan kimse alamıyor. Hele limitli baskı falan oldu mu, incelemek için teleskop lazım. Nasıl satın alalım. :smile: Hadi aldık, inceledik anlattık, ee kim alacak? Bu sefer de alta yorumlar başlar. Bunu alacağına köy okuluna kütüphane kurardın ş***fsiz falan diye.

7 Beğeni

Örneklem de sunmuş olayım iki adet, görmüşken. Yapıcı eleştiri olarak yerini alsın.

İçerikten bağımsız olarak şu duvarı kitap sayfaları ile kaplayıp dibinde mum yakma atraksiyonu çok tehlikeli birşey değil mi?

4 Beğeni

Bu da çok tehlikeli ama benim seyrettiğime göre hiçbir şey. Kötülüğün Ekonomisi diye bir belgesele denk geldim. Meksikalı bir youtuber kocaman bir tabanca ile göğsüne ateş ettirdi.
Ateş ettirmeden önce göğsüne bir kitap tutacağını ve bu kitabın kurşunu durduracağını iddia etti ve anında öldü.

3 Beğeni

Kitabın içine gizlice Kevlar koymadı ise normal…

1 Beğeni

Böyle bir organizasyonu yapacak kadar zeki bir insan olmadığı yüzünden belliydi. Kitabın içine kevlar bile konsa bence göze alınacak bir tehlike değil.

Tabi her silahı/mermiyi durduramıyor :stuck_out_tongue:

1 Beğeni

Ben de bir ara kanal açmayı düşündüm ama kendimi bildim bileli Takifemi ile boğuşuyorum ve bu işleri imkansız hale getiriyor.

Neden abi neden… Kim çıkardı bunu acaba, hangi mükemmel mucit duvarları kitap sayfası ile kaplayalım dedi? Mumu da üstüne sineği olmuş, valla mükemmel.

Apartmanda yangın çıktı, neden? Alt komşu booktubermış.

4 Beğeni

Dikkatle bakarsanız mumum pille çalışanlardan olduğunu görürsünüz.
Ama kitap sayfalarını bu şekilde kullanmak içime sindirebildiğim bir olay değil. Baktıkça canım yanıyor sanki. Belki geri dönüşüme gidecek kitaplardandır diye içimi rahatlatıyorum.

1 Beğeni

Ahh küçük ekranda onu anlamadım ya maalesef, neyse en azından yangın riskini denklemden kaldırabiliriz :joy:.

Mumlar malesef gerçek.

3 Beğeni

Yakında evlere zorunlu iş güvenliği uzmanı ve risk değerlendirmesi gelmeli diye haberler görürüz, tabi çıkan yangınlardan sonra :smiley: .

6 Beğeni

Doğalgaz için 3-5 senede bir geliyorlar. İstediklerini yapıyoruz ama onlar gidince yine kafamıza göre takılıyoruz. :slight_smile:

2 Beğeni

İş güvenliği uzmanlığı biraz şey gibi cevapları sorulandıran gazeteci misali.

1 Beğeni

Bu dediğiniz olayın benzerini sihirbaz/performans sanatçısı David Blaine’de denemişti fakat onun yaptığı oldukça profesyonelce.
https://m.youtube.com/watch?v=B0lxpyxAFAY

1 Beğeni

Mum dekorasyonda hoş olabiliyor, dikkat edildiği sürece problem yok. Ancak yırtılmış kitapları görünce içim acıdı. Kötü bir kitap bile böyle bir sonu hak etmiyor. :sweat: Sonuçta iyi kitaplar okumaya, kötü kitaplar da eleştirmeye yarar.