Bence dahil olmasın. Ben de izliyorum.
Restore Machines, Random Hands, Primitive Survival Tool kanallarını severek izliyorum. Bir de kılıç,bıçak yapma videoları da ilgimi çekiyor. Forged in Fire programını izliyordum bir ara. @Leingrad 'ın videolarını da izliyorum keyifle. Yeni video gelmeyecek mi? 
Teşekkür ederim. Yavru bir köpek sahiplendiğim için ara vermek zorunda kaldım. Kesinlikle rahat bırakmıyor çünkü
Halbuki Natsuo Kirino - Grotesque kitabını yapıyordum. Korku temalı, geyşa imgeli bir kapağı olacaktı ama içini hazırladım kaldı öylece. Ufaklık biraz akıllansın devam edeceğim 
Tez zamanda akıllanır umarım.
Bir ara, Bookerlık odaklı değil de, genel kültür/sanat açısından ilgimi çeken materyallerden, özel konulardan bahsetmeye niyetlendiğim bir kanal fikrim vardı. Hala var. FAKAT! Diksiyon, sesini kontrol etmek, konuşma metni yazmak, mükemmelik takıntım- Zor ya. Ha’ deyince olmuyor. Hitabetimi ıslah edebilmek için devamlı Rambo (İlk Kan) romanının ilk kısmını okuyup duruyorum. Kader kısmet ve sistemli, planlı programlı olmak şart. Yayıncılık işi sadece sesken bile kolay değil. Elbette, her teşebbüs değil. Neyse. Başlığı saptırdım.
Hocam ben sizi zevkle izlerim.
Teşekkürler. Görsel düşünmüyorum. Benim planda sadece ses var; podcast hesabı. Yılın yarısı köyde geçiren, stüdyo kuramayan biri için en ideali. Tabii, Spotify yerine Youtube’da yayınlarım. En azından kitap kapağı, filmden diziden bir iki kare gösteririm.
Aman. Gerçekleşme olasılığı düşük. En azından kendi kanalım için. Birine söz verdim. Deneme mahiyetinde bir şeyler hazırlıyorum. Hayırlısı diyelim, hayırlısı olsun.
Önceden Rıhtım’ın da böyle güzel bir etkinliği vardı youtube’da: Kayıp Rıhtım İnceliyor. Buralarda çokça emeği olan Hazal Çamur’un keyifli sunuşuyla insan hevesle izliyordu. Her zaman hangi kitap bu sefer gelecek diye merakla beklerdim. Hey gidi günler.
@valarrr başlığın ilk mesajlarından.
Cemalettin Bey abiciğim seni severim ama 52 sayfalık bir incelemeyi okuduğun bir görüntü var kafamda bunu dedikten sonra.
Anlatabildim sanıyorum. 
Biz izleriz de dinleriz de, terapi niyetine iyi gelir valla.
Kanal açılırsa her paylaşım altına ilk yorum yazmanın hayalini kuruyorum şu an. @Bay_Karamsar
İlk denemem 20 dk geçmedi. Belki umut vardır?
Tabii, denememin içeriği listeydi; hani, şu var, bu var, gibisinden. Ha, kendi uydurduğum şeyleri listelemiştim. Kurgudan potansiyel kurgu çıkarmak. İncelemede belki, belki,… her şeyin hayırlısı. 
Bazı hayaller tehlikelidir. En azından ben kendimi hayal ederken biraz tırsıyorum.

Benim aklımda da izlediğim veya okuduğum şeyler hakkında konuşacağım bir kanal açmak var. İzlediğim veya okuduğum şeylerin az bilinmesi hem iyi hem kötü oluyor. Kötü olma sebebi tabi ki çok potansiyel izleyici olmaması. İyi olma sebebi ise rekabet olmaması. Şimdiye kadar tam aklımdaki gibi Türkçe içerikler yapan bir kanal görmedim. Yabancılarda bile çok yok zaten. Bu yüzden eğer açabilirsem kanalım çok niş bir kitleye hitap eden ama o kitlenin sıkı takip edeceği bir kanal olur. Altta birkaç tane farklı konulu yabancı kanal bırakıyorum, açacağım kanal bunların karışımı olur gibi geliyor. Hepsi İngilizceniz varsa bakmanızı önerdiğim kanallar.
https://youtube.com/c/Aleczandxr
Arada ben de YouTube’da kışın ormanda sığınak yapan abileri ibretle izliyorum. Eksi 20 derece soğukta ne işiniz var ormanda gibisinden. Ama konuşma olmayan videoları tercih ediyorum. Yerli kanal yabancı kanal ben de çok fazla konuşmaya tahammül edemiyorum.
Anladığım bir konu değil. Onu anca sen yapabilirsin. ![]()
Laf arasında bahsettiğimiz oluyor ama bunun için kanal kurmak da ne bileyim. ![]()
Bu konulara meraklı 5 kişi falanız, onların hepsi de buradan ya da bir şekilde temaslı insanlar.
Ne bencil adamsın ya @alper. Kendi için video istiyor. ![]()

Hatta sahaf, kitapçı gezsin onların videolarını paylaşsın. Aradığım kitap var mı diye bana sorsun. 
Ben de senden bütün kitaplarını yere dizip yeniden yerine kaldırma videosu bekliyorum ama hayaller gerçek olsa @Ufuk yeşil olurdu.
Anladım şimdi. Defalarca yaşanmış bir olayı ölümsüzleştirmek için videosu da olsun istiyorsun sen. ![]()
Uzun uzun yıllar önce, ormanın derinliklerinde küçük yeşil benim yaşadığım bir köy vardı. Biz kendimize kurbik derdik. Çok iyiydik ve sonra korkunç Cadı Agape vardı. O kötüydü, bizden nefret ederdi. Bir de onun kedisi vardı adı Alper’di 
@alper youtube kanalı açmalısın.
Ben kurbagaydım, ne zaman kedi oldum.
@BiblofilYouTube ecnebiler cilt, sayfa vs incelemeleri yapıyorlar. Özellikle klasikler için yapılanları izliyorum.