Brandon Sanderson Kitapları

Evet denk geldi baya. Sanırım Kayseri’de benden başka okuyan yok. Bayadır duruyormuş çünkü. Aldım 2 ve 3ü. 1i zebramodan 6yı da yine D&Rdan aldım. 4 ve 5 kalıyor onları da alıcam o zaman büyük hallerini bulup.

2 Beğeni

Son gittiğimde büyük olarak sadece elantris ve matem bantları görmüştüm. Kuşatma yoktu, neredeydi acaba? :thinking:

Kayseri Parktaydı. Onu alınca forumu arattım Matem bantlarını forumdan aldım.

1 Beğeni

Kuşatma küçük boy. Büyüğünü ancak çok aktif olmayan bir dnr’da elinde kaldıysa falan bulabilirsin. Küçüğe geçmeden önce bir kaç ay kitap yok sattı haliyle piyasada büyük pek kalmadı. Bende küçüğü var mesela. Ama ben de geçen çok aktif olmayan bir mağazasında büyüğü gördüm 60 tl ydi fiyatı. Alıp küçüğünü satayım mı diye düşündüm ama sonra o parayı Akılçelen’e veresim gelmedi :sweat_smile:

1 Beğeni

Kuşatmayı buldum aldım zaten kayseripark avmden. Çağlwrın kahramanıyla beraber. İş yerimde kalmış boyutlsro elantrisle aynı. Daha büyüğü yoktu değil mi?

1 Beğeni

En son benim bildiğim ilk nesilde sadece kuşatma küçültüldü. Yani aldığın 3’le aynı boydaysa eski basım büyük olandır. Zaten yazılarına bak sıkış tepiş minicik “bu ne be” demiyorsan doğru olanı almışsındır :slight_smile:

1 Beğeni

Aynen Elantris Kuşatma ve Çağların Kahramnı aynı boy. Yazılar fena değildi. Ben oathbringer’ı gördüğümde bunu okuyan var mı aceba demiştim. Küçük versiyon olacak gibi değil.

3 Beğeni

Savaşkıran da aynı boyutta .

2 Beğeni

Benim gibi yazarların sohbetlerini sevenler için, çok güzel bir haber geldi. Booktuber Daniel Green youtube ta böyle bir şey paylaştı “So… you guys want me to release a Brandon Sanderson interview tomorrow?”
Sanırım yarın Brandon Sanderson sohbeti videosu geliyor. :grinning: İlgilenenler yarın bu kanalı kontrol edebilirler.
https://www.youtube.com/channel/UCw--xPGVVxYzRsWyV1nFqgg

3 Beğeni

Hemen yapıştırayım linki şuraya.

7 Beğeni

Akılçelen ile iletişimi olan varsa Edgedancer’in ne zaman çıkacağını sorabilir mi ?

25 tl ye var 80 tl ye de tıpkı basım diyor biri bana açıklasa iyi olur 80 e tek kitapta fazla

Savaşkıran için küçük boy baskı yapıldı mı?

Yapılmadı henüz. (20 karakter)

Merhaba, pek değerli forum üyeleri ve okuyucuları. Açıklama yazmakta pek iyi değilimdir. O yüzden direkt konuya girmek istiyorum, başlıktan da anlayabileceğiniz üzere çok hayranlık duyduğum ve muhtemelen kitaplarının tamamını okuduğum Brandon Sanderson hakkında bir konuşma alanıdır burası, umarım benim için ilk olan konu bu açma deneyimi sizler için de eğlenceli olur

En büyük mü bilmiyorum tartışmaya açık ama en üretken fantastik yazar olduğu kesin.

1 Beğeni

Bu arada sormak istiyorum, Fırtına Işığı Arşivi dördüncü kitabı Rhythm of the War kitabı Türkçeye çevrildi mi acaba? Ben herhangi bir kopyasını bulamadım da.

Kesinlikle katılıyorum başlık dikkat çeksin istemiştim. :slight_smile:

1 Beğeni

Vay canına! bu oldukça bilgilendirici hepsini okumasam çok işime yarayabilirdi teşekkürler.

Aklıma bu geldi. Polat ve Çakır Brandon Sanderson hakkında konuşuyor :slight_smile:

3 Beğeni