Savaşkıran için Kralların Yolu’ndan sonra diyorlardı hocam. Diğerlerini hatırlamıyorum. 20-30 arası mesajlarda Özgür hocam güzel özetlemiş aslında.
Cosmere serisinin 28. Gizli Projeler (Secret Projects) serisinin ilk kitabı olan Zümrüt Denizli Tress ciltli ve karton kapak seçenekleriyle isbn alınmış. İthaki Yayınları basıyor. Önümüzdeki günlerde satışa çıkar diye düşünüyorum. Grubun bilgisine.
Brandon, tress için “tüyap fuarında satılmaya başlayacak” diye tarih vermişti sanki. Ben mi yanlış hatırlıyorum, bilemedim.
Kendime Cosmere okuma sırası oluşturmaya karar verdim. Forumda paylaşılanlara da baktım, internette yaygın olanlara da.
@Moridin ve @lordmorpheus un mesajlarına da baktım
Youtube da son 1-2 yıl içinde paylaşılanlara da;
Bunların sonucunda Captured in Words ün kanalında anlattığı sıraya karar verdim, Sınırsız Arcanum’daki hikayeleri en güzel o yerleştirmiş aralara sanki.
Yarın bunu bir tablo haline getirip, İngilizce/Türkçe isimleriyle yazıp hangisini nereden bulabilirim onları derleyeceğim. Sonra forumda da paylaşırım.
Sen niye bu kadar gaza geldin ya? Bir yandan da seviniyorum, Kralların Yolu demek ki çok iyi bitiyor diye düşünüyorum. ![]()
Valla çok iyi olur, şimdiden teşekkürler.
Zamanlama çok denk geldi galiba
Kafa çok dolu ya, birkaç saat de olsa dünyadan soyutlattı saolsun Sanderson. Bu gazı almışken dibine kadar giriyorum cosmere’in
.
sissoylu ve fırtınaışığında büyük boy küçük boy farkı var, elantris ve savaşkıran da da aynı sorun var mı, bir de fırtınaışığı 4. cilt savaş ritminde de büyük boy küçük boy farkı var mı tek kitap halinde basım var mı
Elantris’in ilk baskısı bildiğim kadarıyla küçük boy ve farklı bir kapaktı ( Arkadaş yayınlarından çıkan ) Sonra Akılçelen büyük boy baskısı geldi ama bu şu an büyük boy mu küçük boy mu emin olamadım. Kitapçı rafında güncelini kontrol etmek gerekebilir
Savaşkıran da büyük boydu. Onun da baskısı bitip küçük boy baskıya geçtiler mi emin olamıyorum. Aynı şekil kontrol etmek gerekebilir.
Savaş Ritmi hiç büyük boy basılmadı, bu kitap şu an bastıkları güncel boyutta. 2’ye bölünerek basıldı.
Yeni baskıları küçük boy hocam. Akılçelen büyük boy basmıyor artık. Tüm kitapları bu hale getirdiler Alcatraz bile buna dahil