Brandon Sanderson

Burada olması daha iyi. Sanderson’ın ajansının gözleri burada şu an.

Ayrıca hâlâ İthaki’ye oy verenlere Yalçın Küçük’ün bir çift lafı var:

8 Beğeni

ŞU an için buraya yazmaya ve beklemeye devam edeceksiniz. Ve hareket olduğunda alan yayınevine destek verip aldıklarında ne zaman çıkaracaksınız diye darlamamanızı tavsiye edebilirim.

15 Beğeni

Umarım Epsilon alır. Sizi burada darlaması daha kolay olur :smile:

7 Beğeni

Fahrettin Bey darlamama konusuna katılıyorum ama şunun da sözünü vereyim. Eğer yeni bir Akılçelen durumu olursa kendimi bile bıktırana kadar darlarım.

3 Beğeni

Darlamak forum olarak hobimiz. En iyi darlayan edebiyat forumu olarak bizi seçiyorum. Önemli olan hedefi bilmemiz. :smirk:

4 Beğeni

Darlamanın da bir üslubu vardır ve şahsen ben uzunda olsa bekleyip serinin kısa aralıklarla arka arkaya çıkmasını tercih ederim.
Her kitabın arasında yaklaşık birer yıllık aralar olacağına toptan beklerim o sırada da başka kitaplar okurum.

11 Beğeni

Kesinlikle haklısınız. Mesela Brandon Sanderson özelinde konuşursak; Oathbringer hariç hepsi elimde mevcut Türkçe baskıların. The Reckoners, Alcatraz, Lejyon ve Rithmatist okudum. Kimi bitmeye az kalmış, kimi bitmiş seriler diğer kitapları okumadım. Yazılır, çevirisi çıkar bir maratona girer okur bitiririm dedim ama meğer kütüphanemde okumadan eskime ihtimali varmış. Okuyup meraklanmaktan daha iyi. O yüzden diyorum. Akılçelen’in Oathbringer’ını almayacağım. (Yemin Getiren desek olur mu? Fırıtınaışığı terminolojisini bilmiyorum. Akılçelen’in çevirmemesini kullanınca yaptıklarını onaylıyormuş gibi hissediyorum.) Mesela Fırıtınaışığı serisinde yeni yayınevi önce 4. kitabı bassın bekleyenler için. Ben de tüm seri yenilenince alır okurum.

4 Beğeni

Uzun süredir bu konuya bakıp bakıp okumadan geçiyordum, hata etmişim… Yayın hakları AkılKaçıran’dan gitsin, hangi yayınevi alırsa, her bastığı Brandon Sanderson kitabından onar yirmişer set alır, hayrına dağıtırım. Dükkana da yüzer tane sipariş çekerim, hepsinin resmini de buradan atarım. Bu kadar özel ve kıymetli bir alanda (yayın sektörü) bu derecede nefret ettiğim tek bir kurum dahi olmamıştı.

13 Beğeni

Adam facebook canlı yayında soru cevaplamış hiç haber vermiyorsunuz. Bir gün reddite bakmayıver hemen kaçıyor.

6 Beğeni

Biraz kilo ver, sağlına dikkat et reyis. Üzme sevenlerini.

1 Beğeni

Biz de kaçırdık ama yayini YouTube’dan yapacaktı ama sorun çıkmış yapmamışlar. Nedense Facebook’a geçmiş. Twitch falan açaydı bari

2 Beğeni

Evet ben de Facebook’tan izliyorum şimdi.

1 Beğeni

Arkadaşlar merhaba,
Rica etsem. dil yeterliliği olanlar buradan darlasa adamı instagram hesabı var.
https://instagram.com/brandsanderson?igshid=1r709uy9ye6vm

1 Beğeni

Şu aşamada Brandon Sanderson’a yazmak bir şey ifade etmez, ki zaten daha önce denendi, işe yaramıyor. Sonuçta Sanderson kitapların yayın haklarıyla ilgilenmiyor.
@silence arkadaşımızın hamlesi bana kalırsa oldukça yerinde oldu, şimdi yapmamız gereken şey süreci beklemek ve olduğu takdirde yeni yayın evine destek olmak.

7 Beğeni

Arkadaşın dediği doğru bu noktada artık top gri bölgede, :innocent: :grin: bundan sonra ne olacağını hep beraber bekleyip göreceğiz.

9 Beğeni

Sizden umutluyum ama kendime bile çaktırmıyorum.

6 Beğeni
1 Beğeni

Nedense bana da Epsilon gibi geliyor @fahrettin.

2 Beğeni

Olursa inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

11 Beğeni

Simdi sadece yazarin yabanci diller haklarini idare eden ajansinin cevirilerin yetersiz ve bozuk oldugunu dogrulamasi ve Akilcelen zulmunu bitirmesini mi bekliyoruz?

3 Beğeni