Hakları veren bizzat Brandon Sanderson’ın kendisi değil sonuçta. Ama hakların Akılçelen’den düşüp işini hakkıyla yapacak bir yayınevine geçmesi hepimiz için çok iyi olurdu gerçekten.
En son Eda Köksal’ın videosunda Sissoylu serisine denk gelmiştim. Sissoylu’nun 2. kitabını okuyordu, ilk 50 sayfa okuyup çeviri berbat hiç beğenmedim deyip inglizce e-book olarak okumuştu.
Elimde kitaplar mevcut ama ne zaman yeni kitaba başlayacak olsam risk almayıp deyip başka kitaplara yöneliyorum. Elantris’i okuduğumda çeviri rahatsız etmemişti, sissoylu konusunda ise olumsuz yorumlar görüyorum sürekli.
Sissoylu’nun üçüncü kitabı bu konuda gerçekten çok sıkıntılı. Düzelteceklerini de hiç sanmıyorum açıkçası. Bildiğim kadarıyla sadece Spook’u Dikiz olarak düzeltmişler ikinci baskısında. 
Okuyucu bu durumlardan muzdarip fakat akılçelende bu işi yapamadığı kabullenip daha iyi yapacak birilerine paslayabilir Brandon Sanderson kitaplarını. Neden bu kadar eleştiri ve kötü yoruma rağmen hâlâ inatla rezil işler yapıyorlar ki
Büyük ihtimalle kendilerine gerçekten para getirecek en büyük kaynak o olduğu için. Bunun dışında önemsediklerini sanmıyorum, öyle olsaydı hatalarını düzeltirlerdi; ki burada bahsettiğim şey sadece Oathbringer değil, genel olarak tüm Sanderson külliyatı.
Yeni normalleşme bir düzene otursun, resimli şekilde mail atacağım. Hem kargo şirketleri hemde tedarikçiler şu dönemde sıkıntılı
Dex’le iletişimi olan Skyward’ı sorabilir mi?
Merhaba, yeri burası mı bilmiyorum ama benim bir sorum olacaktı. Fırtınaışığı Arşivi serisinin (küçük boy) kitaplarının sayfaları mutlaka kopup parçalanıyor mu acaba? Yayınevinin hiçbir şekilde baskıda yenileme yapacağını düşünmediğim için sonunda ilk iki kitabı sipariş ettim ama sayfaları koparsa veya ortadan kırılma falan olursa diye endişeliyim doğrusu, çünkü çok fazla bu yönde şikayet görmüştüm. Elinde olup “benim kitabım sapasağlam” deyip içimi rahatlatabilecek bir arkadaş var mı? 
Benim sadece Oathbringer küçük. Onda da sayfa kopması veya ortadan kırılma olmadı. Tabi bu baskı kaliteli demek değil. Muhtemelen tekrar okumak istesem ikinci okuyuş sırasında bunlardan birini yaşarım. Uzun bir kitabı Neutral Evil olarak okuyunca sorun olmuş da olabilir. Siz Neutral Evil değilseniz endişelenmenize gerek yok. 
Kitaplarımı çok dikkatli okumaya çalışırım, o yüzden dediğiniz gibiyse sorun yaşamam
ama eğer baskı problemliyse o zaman yapabileceğim hiçbir şey kalmayacak maalesef 
Ben 3 kitabı da küçük boy aldım, sadece parlayan sözler ortadan açıldı. Yayınevi neden böyle saçma bir şey yaptı bir türlü anlam veremiyorum. Kitabın sağlamlığı yok, ayrıca yazılar küçük puntolarla yazılmış, 1-2 saatlik bir okumadan sonra göz yoruluyor.
Ben de aldım artık bakalım, ileride okurken problem çıkarsa o da şansımıza 
Hayırlı olsun, Fırtınaışığı Arşivi’ne sahip olmak, istediğin her an elinde kitabı tutmak müthiş bir duygu
Ben de öyle hissettim, Oathbringer’ı sonra alacağım ama zaten bu seriyi Sanderson okuma sırasına göre sona bırakmam gerekiyormuş sanırım. O yüzden kitaplar daha fazla zamlanmadan alayım dedim 
Son durum nedir şimdi ?
Final taslağının 40%'ını tamamlamış.
Onu anladım fakat, barlar kafamı karıştırdı. Ritim Savaşı çıkış tarihi yaklaşıyor, hâlâ % ler ile zaman geçiriyor
çıkış tarihi ertelenmez inşallah
Oathbringer amazon’da 39 lira ama dagilir diye almaya korkuyorum. Bu aptal baski ne zamana bitip yeni adam gibi bir baski yaparlar sizce?