Baskısı yok şuan, herkes yeni baskıyı bekliyor. Ben basılır diye tahmin ediyorum yakın zamanda.
Ara vermeden seriyi tamamlasaydım güzel olacaktı. Neyse bekleyeceğiz artık.
Ara ara internet sitelerini kontrol edin ben de aylardır baskısını bulamamıştım. Geçen hafta idefixte 3 ve 5. kitap satışa çıktı ben hemen aldım.
Takip edeyim, teşekkürler.
Akılçelen ile mistborn 7 yi zor görürüz😕 belki bizim çocuklar…
Bu senin sonuna doğru biterse kitap bizlerde 2022’nin sonunda okuruz diye düşünüyorum.
Bu senenin sonunda stormlight 4 gelirse çok şanslı sayarım kendimi açıkçası.
Stormlight 4 çevirisinin durumu için mesaj attım ama cevap vermediler. Bu yıl sonu görmeyi düşünüyordum ama çok az umudum var. Öyle bir yazar ki Brandon hızına yayınevi yetişemiyor
Oathbringer kaç senede geldi? Ona benzer bir sürede de 4. kitap gelir. Normalde gelmesi lazım 6-7 çevirmen aynı anda çalışıyor.
Bu kadar çevirmenin olması işi daha da uzatacağını düşünüyorum. Nerde çokluk…
Kitabı ikiye bölünce, kitabın fiyatı da X2 olmuş.
Alper hocam ben artık dayamamadım, bugün Amazon’dan 2,3 ve 4. Kitabı sipariş verdim. İngilizceyi biraz daha geliştirip temiz okuyalım en azından.
Ben 2 yıl önce d&r’den Brandon Sanderson Kitaplarını incelemiştim ve çok hoşuma gitmişti kapak tasarımı, boyutunun büyüklüğü v.s. Sonradan nasıl bu kadar saçmalayabildiler anlamıyorum. Puntonun küçüklüğü sorunundan sonra böyle iki cilt yapmaları daha da saçma olmuş. Kapak tasarımı da kötü. Bi tabir vardır … sıvama gibi yayınevi aynen böyle yapıyor artık.
Yeni olup olmadığından emin değilim ama Skyward serisinin üçüncü kitabı Cytonic çıkmış. Bize de üç sene sonra Dex lütfederse gelir muhtemelen.
23 Kasımda çıkacak yazıyor, daha yarım yıldan fazla var.
Satışı iyi olursa kitaplar çok beklenmez büyük ihtimalle. Zamanında Reckoners 2’yi 6 ayda bitirmiş Dex (kalitesini falan bilmem). Ama o kapakla ilk kitabı nasıl satmayı düşündüler onu da anlamış değilim. Sadece isim olan bir kapak bile daha iyi olurdu.
Bende korktum ne oluo diye. Daha var çıkmasına. Skyward serisi fantastik scifi karışık. Ortalama diyebiliriz ama fantastik yazarının ilk kitabı için oldukça sağlam. Bu arada adam bunda da dayanamamış yıllar önce yazdığı bir kisa hikaye ile buna evren bile kurmuş. Kozmer değil ama yine de hoş.
@Tilqi_Gin @yafeshan kusura bakmayın “pre-order” detayı gözümden kaçmış, boşuna heyecan yarattım.
Ne alaka bilmiyorum ama Fortnite’a Sissoylu karakterleri gelicekmiş.