Brandon Sanderson

Baskısı yok şuan, herkes yeni baskıyı bekliyor. Ben basılır diye tahmin ediyorum yakın zamanda.

2 Beğeni

Ara vermeden seriyi tamamlasaydım güzel olacaktı. Neyse bekleyeceğiz artık.

2 Beğeni

Ara ara internet sitelerini kontrol edin ben de aylardır baskısını bulamamıştım. Geçen hafta idefixte 3 ve 5. kitap satışa çıktı ben hemen aldım.

2 Beğeni

Takip edeyim, teşekkürler.

3 Beğeni

image

6 Beğeni

Akılçelen ile mistborn 7 yi zor görürüz😕 belki bizim çocuklar…

2 Beğeni

Bu senin sonuna doğru biterse kitap bizlerde 2022’nin sonunda okuruz diye düşünüyorum.

2 Beğeni

Bu senenin sonunda stormlight 4 gelirse çok şanslı sayarım kendimi açıkçası.

1 Beğeni

Stormlight 4 çevirisinin durumu için mesaj attım ama cevap vermediler. Bu yıl sonu görmeyi düşünüyordum ama çok az umudum var. Öyle bir yazar ki Brandon hızına yayınevi yetişemiyor

1 Beğeni

Oathbringer kaç senede geldi? Ona benzer bir sürede de 4. kitap gelir. Normalde gelmesi lazım 6-7 çevirmen aynı anda çalışıyor. :grinning:

2 Beğeni

Bu kadar çevirmenin olması işi daha da uzatacağını düşünüyorum. Nerde çokluk…:grinning:

4 Beğeni

Kitabı ikiye bölünce, kitabın fiyatı da X2 olmuş.

Opera Anlık Görüntü_2021-05-08_042318_www.ilknokta.com

11 Beğeni

Alper hocam ben artık dayamamadım, bugün Amazon’dan 2,3 ve 4. Kitabı sipariş verdim. İngilizceyi biraz daha geliştirip temiz okuyalım en azından.

2 Beğeni

Ben 2 yıl önce d&r’den Brandon Sanderson Kitaplarını incelemiştim ve çok hoşuma gitmişti kapak tasarımı, boyutunun büyüklüğü v.s. Sonradan nasıl bu kadar saçmalayabildiler anlamıyorum. Puntonun küçüklüğü sorunundan sonra böyle iki cilt yapmaları daha da saçma olmuş. Kapak tasarımı da kötü. Bi tabir vardır … sıvama gibi yayınevi aynen böyle yapıyor artık.

2 Beğeni

image

10 Beğeni

Yeni olup olmadığından emin değilim ama Skyward serisinin üçüncü kitabı Cytonic çıkmış. Bize de üç sene sonra Dex lütfederse gelir muhtemelen. :sweat_smile:

4 Beğeni

23 Kasımda çıkacak yazıyor, daha yarım yıldan fazla var.
Satışı iyi olursa kitaplar çok beklenmez büyük ihtimalle. Zamanında Reckoners 2’yi 6 ayda bitirmiş Dex (kalitesini falan bilmem). Ama o kapakla ilk kitabı nasıl satmayı düşündüler onu da anlamış değilim. Sadece isim olan bir kapak bile daha iyi olurdu.

4 Beğeni

Bende korktum ne oluo diye. Daha var çıkmasına. Skyward serisi fantastik scifi karışık. Ortalama diyebiliriz ama fantastik yazarının ilk kitabı için oldukça sağlam. Bu arada adam bunda da dayanamamış yıllar önce yazdığı bir kisa hikaye ile buna evren bile kurmuş. Kozmer değil ama yine de hoş.

3 Beğeni

@Tilqi_Gin @yafeshan kusura bakmayın “pre-order” detayı gözümden kaçmış, boşuna heyecan yarattım. :sweat_smile:

1 Beğeni

Ne alaka bilmiyorum ama Fortnite’a Sissoylu karakterleri gelicekmiş.

4 Beğeni