10 senedir kitap çıkaramayan yazarların serilerini de tamamlayabilir mi acaba Sanderson? Zira ben yıldım.

Bunların bize ulaşması tahmini 3 yıl diyelim mi?
Daha Arcanum Unbounded ve Rhytm of War bile ulaşamadı. Ben beş yıl diyorum.
Ben onları unutmuşum bile.
Diyebiliriz süreç gerçekten çok yavaş ilerliyor.
Akılçelen’den hakları gidene kadar Sanderson okumama kararımın hala arkasındayım.
Arttırıyor ve 10 yıl diyorum. Zaten Rhytm of War ingilizce okumaya başladım. Diğer kitaplara da bu şekilde devam ederim.
Ben çıktığı gün okumaya devam ediyorum ama orijinalini.
Akılçeleni beklemek ölüm. O bitti gösterilen 4 kitabı da çok merak ediyorum.
Ben de Rhythm of Wars kitabını e-kitap olarak okuyorum. Çevirisini bekleyemedim.
Kobo Books diye bir uygulama kullanıyorum. Çeviri özelliği güzel. Uygulama içi mağazası da var ve ayrıca ücretsiz e-kitaplar da var mağazada…
Sanderson’un 2002 de yazdığı Way of Kings’in alternatif versiyonu. Henüz Fırtınaışığı Arşivi diye bir seri ortada yokken yazmış, ilk 100 sayfasını okudum da fena değil.
Sanderson kendisi yayınladı bu arada, korsan pdf falan değil
Soldaki kapak varken sağdaki seçiliyor
Ama işin garip yanı ya oy verme işlemi bitti ve ben kaçırdım ya da hiç oy verilmiyor.
Aa çok üzüldüm soldaki varken sağdaki mi seçilmiş 
. Şimdi baktım evet anket sonucunu paylaşmışlar sağdaki çıkmış…
Umarım şaka yapıyorlardır.
Çok kısa süreliğine oy açıyorlar Bunnycik
Ben soldakine oy verdim ama çıkmamış 🥲
Ya aslında soldaki kapağın anlamlı olması için, ilk kapağın da aynı olması gerekiyormuş.
Ama ilk kapak bu olunca, sağdaki yine bir nebze tutarlı oluyor.
Aynen, boşuna sormuşlar. İlk kapağı bu şekilde basınca ikincinin bir anlamı olmuyor.
Kendi uyduruk kapakları yerine bunu bassalardı, şuan ki seçim doğru olurdu.
İlk kitapta iki versiyonun da kapağını basmayıp, ikinci kitapta alay eder gibi bunlardan birini seçin demeleri de garip olmuş.
Ilk kitabın kapağı değişmedikten sonra isterlerse iki kapaktan da bassınlar yine almam. 
O değil de Skyward’daki ana karakter Spensa, Brandon Sanderson’ın yazdığı en gıcık karakterler listemde Shallan’ı geçerek bir numaraya yerleşti :d
Merhaba,ben ilk kitabı aldım en son şekilde çıkan baskılardan.2 ciltli olan.Punto büyüklüğü yeterli ama punto gerçekten çok ucuz duruyor.
Çevirisi nasıl bu arada kitapların ? Yeterli seviyede mi ?