Brandon Sanderson

3 Beğeni

14 Beğeni

Bence Elantris’le başlayın. Çok keyifli bir kitap.

2 Beğeni
5 Beğeni

Kitap ne zaman çıkacak belli oldu mu?

1 Beğeni

Bu hafta içinde bandrolü alındı bildiğim kadarıyla. Bu ay çıkar diye tahmin ediyorum.

2 Beğeni

Bekleyen arkadaşlar varsa, Parlayan Sözler kitabının yeni basımı için yayın evi ile görüştüm. Kitabın matbaaya gönderildiğini söylediler.

3 Beğeni

2 cilt halinde mi olacak ?

2 Beğeni

Okadarından bilgim yok sadece kitap yeni tasarım halinde ne zaman çıkacak diye sordum. Matbaa ya gönderildiğini söylediler. Ben iki cilt halinde çıkar diye düşünüyorum.

2 Beğeni

Oathbringer’ın tek kitap olan baskısı var. Onu iki cilt olanla nasıl değiştiriyoruz? Bir bilgisi olan var mı?

1 Beğeni

Arkadaş Kitabevi’ne mail atman lazım => ytp@arkadas.com.tr

2 Beğeni

Evet arkadaşlar bu arada 4.kitabimizda çıkışını yaptı. Hadi bekleyenlerin gözü aydın.

2 Beğeni

Hiçbir internet sitesinde yok, instada da yok. Nerede bu. :)) 200 TL’den kitapçılar mı satıyor?

2 Beğeni

Kitapyurdu sitesinde 70-80 liraya satılıyor yakında hepsinde satışa çıkar.

1 Beğeni

Hocam siz 3. kitabı okuyordunuz galiba ve ilk iki kitabı da o kadar beğenmemiştiniz. İlk kitap mıydı ya da o? Şimdi ne düşünüyorsunuz seri ile ilgili? Merak ettim.

1 Beğeni

Kitapyurdu ile Pandora kitap sitesinde gördüm. Fiyatlar biraz fahiş ama bu kadar bekleyenler için fiyatın artık pek bir önemi kalmamalı, yeter artık çıksın sadece. Ama yine de tuzlu biraz. Söyle çıkışa özel yüzde 40 indirim avantajı olsa iyi olurdu.

1 Beğeni

Tanesi 80 den total 166 TL. Bu aslında tek bir kitap arkadaşlar. İngilizcesi bile 15 usd :)))

1 Beğeni

Türkçesi daha ucuza geliyor o zaman; 12.5 dolar:)))))))

1 Beğeni

Ciltli muhteşem kapaklı ve anadilde :slight_smile: 1.5 sene önce çıkmış olması da cabası. Gerçekten çok vasat bir süreçle karşı karşıyayız.

1 Beğeni

Arkadaşlar sissoylu serisini almak istiyorum ama kafam karıştı. Kitap ebatları değişmiş sanırım. Bununla ilgili birkaç sorum var:

1. Değişen kitapların boyutu küçüldü mü büyüdü mü?
  2. Okumayı zorlaştıran punto sıkıntısı var mı?
  3. Boyutu değişen kitaplar piyasada mı? Eğer öyle ise nasıl ayırt etmek lazım? ( kaçıncı basımdan sonra alınmalı vs.)
  4. Kitap boyutlarının değişmesi okumayı güçleştiriyor mu? (eski basım mı yenisi mi daha kullanışlı?)
3 Beğeni