Bu Animeyi Bilen Var mı?

Selam Canlar, ben bugün “Yaa, şöyle bi’ anime vardı reis, hatırladın mı?” diyenler ya da bu resim/video hangi animeden diye soranlar için buradayım.

Çünku benim de bu videodaki animeyi bulmam lazım. Umarım herkes faydalanır.

Video:- YouTube

Çok aradım ama bulamadım yaw.Güzel bişeyede benziyor ama:)

1 saattir arıyorum, buldum:
Filmin adı 文豪ストレイドッグス DEAD APPLE


Filmin tamamı. 1:12:58 attığın bölüm :slight_smile:

5 Beğeni

Bungou Stray Dogs animesinin filminden bu kesit. Şu an 3. sezonu yayınlanıyor ve ilk 2 sezonu inanılmaz güzeldir. İzlemek istiyorsanız filmden önce animeyi izlemenizi tavsiye ederim çünkü Dead Apple tek başına tamamen anlaşılmaz ve açıkçası pek de iyi değil :sweat_smile:

2 Beğeni

Anime hakkında ufak bir bılgi vereyim: Animedeki karakterlerin isimleri Japon edebiyatına ait yazarlara ait.

1 Beğeni

Bana da bunu bulsaniz bi tatlı olurdu ki

1 Beğeni

Wataten!: An Angel Flew Down to Me olması gerek :smile:

2 Beğeni

Çok eskiden şöyle bir fotoğraf ya da çizim bulmuştum. Bir anime olup olmadığından bile emin değilim.
photo Daha büyük versiyonu vardı, fakat şuanda bulamadım.
Birde şu ‘I see’ meme denilen karakterin hangi anime içerisinde olduğunu bilen varsa…

Fotoğrafla benzer bunu buldum:
resim

Birkaç tane manga / anime çizen hayranlar deviantart hesaplarında paylaşmışlar ama hiçbiri orijinal değil. Tam net değil ancak bu bir animeye ya da mangaya ait olduğunu düşünmüyorum. Çünkü bu görsel alınıp birçok farklı şekilde boyanmış, paylaşılmış. Bir gönderide de OC yazmışlar. Zamanında biri kendi karakterini oluşturup internetin beğenisine paylaşınca arada kaynamış olabilir. Bunu da buldum:


“Lineart by unknown”

2 Beğeni

En azından bir gizem çözüldü :grinning: Uğraşın için teşekkür ederim.

1 Beğeni

Rica ederim benim için de eğlenceli oluyor :slightly_smiling_face:

Bilen var mı acep?

1 Beğeni

do you love your mom and her two hit multi target attacks(google görsel arama yaparsanız kolayca bulabilirsiniz)

1 Beğeni

Bu arada çöp baya 2 bölüm dayanamadım izlemeyin izlettirmeyin. :zipper_mouth_face:

1 Beğeni

Benim de aradığım bir anime var ama sorun şu ki elimde video yok sadece konusu var
Yardım etse biri keşke
Konu şu;
Yanlış hatırlamıyorsam insanlar ve kurt mu desem farklı bir ırk olarak ayrılıyordu ve zamanla ırkçılık oluşuyordu hatta bunlar tasma falan tkıyordu evcil olmak için. Ve bir ailede bir kız çocuğu ve bir oğlan çocuklrı var ama oğlan çocuğu diğer ırktandı. Sonra aralarında sınıf farkı olduğu içn onlar yakın olamıyormuydu neydi. Kısacası bildiğin evdeki hayvanmuamelesi görüyordu oğlan çocuk. Muhtelemen yarım bıraktığım bir anime ama nerede bulacağımı hiççç bilemiyorum

Buna yakın tokyo ghoul geldi aklıma. Ama sanırım değil. Daha önce nereden izlemiştin? Bilgisayardan veya telefondan geçmişten bulma ihtimalin var. Ss varsa hemen bulunur anime zaten.

Princess Momonoke yada wolf children olabilir mi?

En yakın tahminim, Sands of Destruction…

şimdi tam olarak hatırlamasam da

bir arkadaş grubu var savaşlı bir bölge vs vs ondan sonra bu arkadar grubu bir yere giderken bir otobüse bomba gibi birşey düşüyor onsan sonra arkadaş grubundaki birisi bu otobüse gidince beyazlı birşey var böyle konula yapışıyor çocuğun kolunda kristal gibi kalıyor ondan sonra bu çocuk istemsiz bir şekilde Ben10 deki şimşek hız’ın beyazlı sarılı hali gibi birşeye dönüşüyor bu çocuk o şeye dönüştükten sonra böyle bir grup bu çocuğu arkadaşlarının arasıdan alıp götürüyorlardı hani yardım amaçlı çocuğa

Merhabalar. Öncelikle klişe yeni üye cümlesiyle başlıyorum. :smiley:Benim bu kategoride açtığım ilk konu. O yüzden doğru yere açmamış olabilirim.Biliyorum, beni buralarda görmeye alışık değilsiniz. Ama sizlere bir sorum var.
Daha önce de söylediğim gibi küçükken 5 6 yaşlarımda animeler izlerdim. Bir şey anladığımı sanmıyorum o zamanlar fakat yine de ne izlediğimi bilmek istiyorum.
Maalesef o animeler hakkında hiç bir şey hatırlamıyorum. Tek bir sahne dışında.
Bir kız vardı. Sebebini bilmiyorum ama beyaz dikdörtgen gibi bir şey vermiştiler eline, peynir midir, ekmek midir orasını bilmiyorum. Kız gözleri kapalı bir şekilde onu eşit dilimler halinde kesmeliydi. Dilimledi fakat bir dilim diğerlerinden büyük olmuştu. O kadar izlemişim bu sahne dışında hiç bir şey bilmiyorum. Eğer izlediyseniz böyle bir anime var mı?

3 Beğeni