Bu Ara Hangi Oyunu Oynuyorsunuz? 🎮

Geçen hafta bunu oynadım ve çok sevdim ben bu oyunu. Oyunun dünyası muazzam. Zaten bir kitap serisinden uyarlamaymış ve yazar da işin içindeymiş. Hikayesi de bence keyifli ama klişe diyebilirim. Benim oyun zevkimi baltalamadı. Oyunda bir çeşit VR oyunlarında suçları çözen oyun dedektifiyiz. Oyun içinde oyun var. (Bu espriyi yapmasam olmazdı. Affedin forumdaşlarım.) Ama dediğim doğru. Oyun süresince farklı oyunlara bağlanıyoruz. Daha fazla spoiler olmasın diye detay vermeyeceğim. Oyunda yaptığımız harekete göre skill puanı kazanıyoruz. 4 farklı skill puanı var. Mesela insanlara dost canlısı davranırsak sosyallik puanımız artıyor. Fevri davranırsak ona göre başka puan artıyor gibi. Bu puanları da yeteneklerimizi geliştirmekte kullanıyoruz. Bu yapıyı çok beğendim ama diğer yandan oyunun eksikleri var. RPG elementleri zayıf biraz. Disco Elysium gibi bir zar sistemi olsa daha iyi olabilirmiş ama küçük bir ekip yapıyor ve bir sonraki oyunlarında daha iyi yapacaklarını düşünüyorum. Bu durum eksikliğini affettirmiyor ama oynarken de çok rahatsız etmedi. Oyun 130 lira ve parasını hak ediyor diyemem. Yine de kur düşünülünce eleştiremiyorum da. Bence kaçırmayın ve oynayın. Ama indirime girmesini beklemekte fayda var.

Bir de GFN üzerinde Saints Row 3 Remastered oynamaya başladım. Gamepad ile oynamaya alışmaya çalışıyorum. Oyunun kafası kırık zaten ve çok keyifli duruyor ama o karakter yaratma ekranı nedir öyle. Bu kadar ayrıntı da fazla. Sen komikli aksiyon oyunusun, sen naptın öyle.

Bir de bir sürü demo denedim bu hafta sonu onlar da aşağıda:

2 Beğeni