Çıktığı dönem oldukça ilgi gören bir yapımdı. Ben de xbox 360’da oynamıştım. Ama artık gelişen grafikler ve hayalgücü, ayrıca bu tarz oyunların içerik anlamından zenginleşmesi sebebi ile dediğiniz gibi aynı tarz düşmanlara aynı mantık ile sürekli aynı karanlık ortamda saldırmak biraz monotonluk yaratabiliyor. Yinede bu unsurlar Alan Wake’in kült bir yapım olmasını yadsıyamaz. Ayrıca sağlam ve gerilimli bir hikayeye sahip. İmkanı olan varsa bence denesin. Acaba yakın zamanda American Nightmare’i de çıkartırlar mı?
Fena oyun değildi. Işıklar altında kalmak hiç bu kadar huzur vermemişti ama 2012 yılında çıkarılan oyuna remastered yapmayın ya.
Katılıyorum. Aslında 2010’da çıktı, 10 yıllık oyun diye remaster yaptılar ama yine de gereksizdi bence de. Çünkü oynanabilirliği ve grafikleri günümüzde hala iş yapar haldeydi.
Hey gidi, Xbox 360’da ilk oynadığım oyunlardan biriydi, teknoloji nasıl da gelişti diye ağzım açık halde oynamıştım.
Bir dönem deli gibi Quake2 ve NFS Porsche oynardım. Hatta internette ne kadar Q2 Single Player Map varsa indiriyordum. Sonra oyun oynamayı tamamen bıraktım. Şimdi akşam yemeklerden sonra bir kaç el Spider Solitaire, Okey ve Freecell oynuyorum. Bilgisayar epeyce eski sayılır. 2GB ram var ve win7 yüklü. Bilgisayarla olan ilgi seviyem artık internete gir, youtube’dan video izle, kitap sitelerini kontrol et. Hepsi bu
Ben de ilk çıktığında çok beklemiş ama oynayınca hayal kırıklığına uğraşmıştım. Oyunun arka planı, hikayesi, yazarlık hikayesi çok iyi. Ancak ön planda sayın @Erdo nun dediği gibi içerik kısıtlı ve sıkıcı. Oyun çok şey vadediyor ama vadettiğini sunamıyor.
Benim bilgisayarda Quake 3 Arena yüklü. Hâlâ arada açar bootlarla kapışırım.
Spider man’ı bundan 4 ay önce oynamıştım ve Miles Morales’i inceleme yorumlarına bakıp oynamamaya karar vermiştim keske vermemiş olsaydım,çoğu kişi bu oyuna oyunun dlc’si dedi bazıları oynanmasada olur dedi ama bana göre ne dlc nede oynanmayacak bir oyun.Oyun hikaye olarak yeterince iyi çünkü yeni yetme çömez bir spider karakterini oynuyoruz ve edindiği yeni tecrübeler oyuna renk katmış ve ana spider man’da Miles’ın yeni özellikleri olsaydı belki çok fazla sırıtırdı ama Miles’ın elektrik gücü,görünmezlik özelliği oyunu çok zevkli yapmış.Oyunun grafiklerine gelirsek ps5’de bomba gibi görüntü veriyor ve 2023 de çıkacak Spider man 2 bence kat ve kat iyi grafiklere sahip olacak.Oyunu tavsiye ederim.Bu kadar oyunu nasıl oynuyorum bu pahalılıkta derseniz ise Donanimhaber adlı siteden çok güvenilir birinden kıralama yöntemi ile dijital alıp oynuyorum.
İndirime girse de alıp oynasam dediğim oyunların başında geliyor.
Aynen uzun süredir 350 400 bandının altını görmedi ama alırsanız ultimate versiyonunu alın içinde Spider man Remastered var ps4 versiyonuna göre daha iyi grafik sunuyor zaten Miles Morales’de iyi grafiklere sahip oynamışken en iyi şekilde oynamak gerek bu güzel iki oyunu:)
Evet öyle yapacağım büyük ihtimalle. Oğlum da tam bir Spider-Man hastası, alıp PS5’te onunla birlikte oynamayı planlıyorum.
Bu haftanın güzellikleri bunlar:)Dmc 5 hem konusu hemde oynayışı ile çok güzel bir oyundu.Oyun da 3 ana karakter var ve bunları oyun sonuna kadar ara ara değiştirilerek oynuyoruz bunlar Dante,v,nero.Benim en sevdiğim karakter V idi ve oyunun sonun da bu karakter ile ilgili güzel bir sürpriz var.
Mafia 1 Remake.Uzun zaman önce çıkmış Mafia oyununun grafiksel ve oynayış bakımından muhteşem şekilde yenilenmiş hali.Oyun sadece düm düz ana hikaye görev sisteminden oluşuyor ve eskiyi özleyenler için bulunmaz kaftan.Oyunun konusu bir taksi şoförünün tesadüf eseri mafya üyelerini arabasına alması ile başlıyor ve birden bire kendini mafyanın içinde buluyor.Oyun çok keyifli tavsiye ederim ve oyunun sonu yine sürpriz içeriyor:)
Ne çok ortak yönümüz varmış, biz de düzgün bir indirime girmesini uzun zamandır bekliyoruz
Ahahah maşallah, çok tatlı. Aynen valla, benzer sürümden bir tane de bende var. Tüm oyunlarımı aldı, bir tur bile vermiyor.
İşin asıl garibi benim adım da Ufuk.
Ondan dedim ya ortak yönümüz çokmuş
Bizimkisi henüz daha tam oynamayı beceremiyor PS5’te ki Astro gibi platformları ve yarış oyunlarını oynarsa oynuyor, ama Spider Man’i çok istiyor
Hellblade
Senua, küçük yaşlarından bu yana psikozla mücadele eden bir savaşçı (kelimenin tam anlamıyla). “Diğerleri” diye hitap ettiği, sürekli onunla dalga geçen, onun ruhunu boyundurukları altına alan seslerle ve görsel aldanmalar/halüsinasyonlarla yaşamaya çalışan bir Kelt. Dillion’la tanışmasının ardından azalan bu semptomlara, onu yitirmesinin akabinde hepten azıyor ve hayatını işgal ediyorlar. Dillion’ı, hayatının yegane anlamını tekrar bulma kararı alan Senua, Hel’e doğru yolculuğuna başlıyor.Not:Bu yorumu ben internetten aldım:)
Bu zamana kadar oynadığım en iyi psikolojik oyundu.Sesler olsun,karakterin iç savaşı olsun vs her yönü ile sizi etkiliyor.Tavsiye ederim.
Şu videoyu izlemenizi tavsiye ederim.
Steam’de 15 ₺’ye düşmüş bi ara. Tekrar o fiyata düşerse ben de alıp oynamayı planlıyorum.
Not: Videoyu oyunu bitirdikten sonra izlemenizi tavsiye ederim.
Oyun bittikten sonra izledim güzel bir video olmuş.Ben ps5de oynadım pcde daha uygun oluyor ne güzel oyunlar:)
Benim hala P5R’ı bitirememem…
Sanırım sonuna çok yaklaşınca dikkatim dağıldı ve bi çok başka oyuna bakıp ve onlarda da ilerlemedim. Ardından Doom 3 ve Doom (2016) bitirdim.
Sonra Alan Wake Remastered aldım ön sipariş ile, ona başladıktan sonra tatile çıktık bir haftalığına ve tatildeyken sinir bozukluğuna yol açacak kadar yoğun bir stok takibi sonucu PlayStation 5 aldım. Şimdi bi an önce eve dönüp 4K+60FPS Alan Wake oynamak istiyorum.
Neredeyse on bir sene önce bir oyun dergisindeki ilk yazım kendisi hakkındaydı. Çok heyecanlıyım :’)