Bu Ara Hangi Oyunu Oynuyorsunuz? 🎮

Bu ara Hades oynuyorum. Tahminimin üzerinde bir zevk ile oyuna bağlandım. Hayattan koptum resmen. Uzun zamandır oyun oynarken bu kadar eğlenmemiştim. Roguelike sevenler kesin oynamıştır ama daha göz atmayanlar varsa ertelememesini tavsiye ederim.

3 Beğeni

Farming simulator 2022 geçen sene almıştım bu sene bi tekrar yükledim. Akşamları bir giriyorum. Oyunun içinde 6-7 saat kaybolmuşum. Nasıl neden anlayamıyorum. 2-3 arkadaş beraber girince çok daha keyifli oluyor.

2 Beğeni

Nasıl oynadığımı sormayın :see_no_evil:

4 Beğeni

Oyun sızmış diyorlar. Günlerdir Zelda içeriğinden cüzzamlıdan kaçar gibi kaçıyorum spoiler yememek için hahaha.

1 Beğeni

Emülatörle performansı nasıl?

1 Beğeni

Konsolda oynuyorum fps bol bol düşüyor sabrım olsa day one patch beklerdim.

1 Beğeni

Star Wars’ten sonra bir oyun daha patladı. Doku çözünürlüğünün kare kare olan bir oyunun 30 fps çalıştığına inanabiliyor musunuz?

2 Beğeni

Arkane hiç bir zaman optimizasyon konusunda iyi olan bir firma olmamıştı bir de bunun üstüne her oyunlarına Denuvo ekleyemeye başlayınca performans düşüklük seviyesi cehennemde takılıp düşme riski yaratacak hale geldi. Fakat Arx Fatalis, Might and Magic, Dishonored falan derken yıllardır fanı olup kanalizasyonda geçen oyun yapsalar severim dediğim bir firma nasıl bu kadar berbat bir oyun çıkardı akıl sır erdiremiyorum hala. Oyunlarının grafikleri hiç bir zaman üst düzey gerçekçi olmasa bile sanat yönetimiyle harika göstermeyi başarıyorlardı. Bu oyunda o bile yok. Firmanın yarısını kovup öyle mi tasarladılar oyunu anlamadım ki. Umarım bu felaket onlara eski formlarına dönmeleri için bir sebep olur.

2 Beğeni

image

Resident Evil 4 Remake’i iki kere üst üste bitirdikten sonra böyle bir oyuna saplanacağımı tahmin edemezdim. Bağımlılık yaptı.

4 Beğeni

Güzel mi ya o kadar. Benim kız sevemedi pek. Kenayi oynuyoruz, oyundan sonra gerçek zamanlı Kena oynuyoruz. Ben Kenanin bubası oluyorum, benim kız da Kena. Görünmez ok falan atiyoruz. :sweat_smile:

3 Beğeni

Ben onu da sıraya aldım. Benim kız şu an yine aynı seriden geçen aylarda ücretsiz verilen Sackboy’u oynuyor. Little Big Planet her ne kadar çocuk oyunu gibi gözükse de tuş kombinasyonu ve üst üste zıplamalı aksiyonlarda düğme koordinasyonunu kızım yapabilecek gibi durmuyor. O yüzden belki sevmeyebilir. Ama yetişkin için oldukça iyi. It Takes Two’dan sonra oynadığım en eğlenceli platform oyunu diyebilirim.

2 Beğeni

Bu aralar yine Death Stranding oynamaya başladım. Sanırım bu üçüncü oluyor. :slight_smile: Ne zaman gerçeklikten kaçmak istesem direkt olarak bu oyuna gömülüyorum. Tek başıma bayırları aşıyor, yük taşıyorum. Oyunun başlarındayım. :slight_smile: İnsanların geride bıraktıklarını görünce, orada beni düşünen birileri var diye düşünüp beğeni atıyorum. Müzikleri zaten ayrı efsane.

4 Beğeni

Oynadım ama oyunu pek beğenmedim. Tarzı bana hitap etmiyor. Tabii ki tarz olayı zevkler ve renkler; ama bir de bazı bölgelerde kaplamalar aşırı düşük seviyede gözüktü bana. Resmen PlayStation 1 devrinden kalma. Özellikle ana binadaki şişelerin üzerindeki yazılar, yerlerdeki çizgiler çok kötüydü. Oyunu Series X’te denedim.

1 Beğeni

PC’de göz attım, keyifle oynanabilirlikten çok uzak; Fps 20-30 arasında gidip geliyor, ani görüntü değişimlerinde takılmalar gerçekleşiyor.

2 Beğeni

Control’e başladım. Oyunun kendisinden ziyade her oyunda oyun karakteri olarak hollywood aktörlerini veya ünlü simaları görmekten gına geldi. Eskiden ünlüler tam olarak karakter bile denmeyecek daha cameo rollerde kullanılırdı. Eskilerden hatırladığım Omikron’da David Bowie falan vardı. Sonra yan karakterlere sıçradılar ordan da artık oyunlarda özgün karakter göremez olduğumuz bir noktaya geldik. Örneğin Detroit’de 30 tane karakter var hiçbiri oyun için tasarlanmış karakterler değiller. Kime baksan aktör, sunucu, şarkıcı, influencer, şu bu…

İnsanın ses ve yüz algılaması beynin benzer bölümlerinde gerçekleştiği için algıda ses-yüz arasında bir bağ kurduğu bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçek. Bu yüzden seslendirme için genellikle ya o karaktere benzeyen kişileri seçerler ya da seslendirecek kişinin bazı yüz ve fiziksel hatlarını karaktere uygularlar eyvallah ama goygoy yapılsın diye direkt alınıp kullanılması çok canımı sıkıyor. Controlde de başrolü ünlüye vermişler.

2 Beğeni

Okumadıysan bu oyunun yanına ya da üstüne şunu şiddetle tavsiye ederim. Atmosfer olarak çok benzeşiyorlar.

2 Beğeni

Ostriv sardı beni bu aralar. Banished tarzı bir oyun gerçekten mükemmel

1 Beğeni

Emülatörler sağ olsun Gears of War serisine giriş yaptım.

1 Beğeni

Hocam remmasterd trilogy olarak gelecek diyorlar. Bende onu bekliyorum. 2 sene önce ilk oyunu pc de oynayıp çok beğenmiştim. Oyun exculisive olduğunu belli ediyordu. Bu yaz da 5. oyunu oynamayı düşünüyorum. Gears serisi hem evren hem de tarz olarak çok sevdiğim bir evren.

Sakıncası yoksa birde oyunu klavye mouse ile mi oynadiniz ve acaba oynamak rahat mı?

Hocam 1-4-5 gamepassta olduğu için onları klavye ve mouse ile oynamıştım gayet rahattı. Emülatör de klavye ayarı biraz uğraştırdığı için kol ile oynuyorum 2. oyunu bitirdim şimdi 3’e başlayacağım. İkisi de gayet rahattı.

1 Beğeni