Far Cry 4 oynuyorum bu aralar. Sanırım bir 15 saati devirdim. Far Cry 3’ü bitireli yaklaşık 5 yıl olmuştur lakin birebir aynısı olduğunu şuan bile anlıyorum Silah mekanikleri ve araç kullanımı çok zevkli ama yok kule aç yok karakol ele geçir vöh dedim dün akşam… Hikayesi etkili olsa içine çekerdi belki. Şuan sadece bitsin diye oynuyorum 2 yıldır duruyor kıyıda köşede.
Ben 1. Ve 4. oyunu oynadım. Bu yaz da 5. oyunu oynamayı düşünüyorum. Açıkçası klavye mouse ile rahat değilse ben bir kaç yıl daha remmasterd sürümü brklemeyi düşünüyorum. Hem belki Türkçe gelir daha iyi olur.
Bence de beklemelisin hocam Bugün 3. oyunda ilerlememi engelleyen bir sorunla karşılaştım -ki daha oyunun çok başlarındayım- ve çok uğraşsam da çözemedim. Benim gibi çözemeyip vazgeçenler de olmuş. 2. oyunu çok sevmiştim hikayenin gidişatını merak ediyordum ama artık bende remastered bekleyeceğim gibi görünüyor
Sizin açınızdan üzüldüm. Bu tarz buglar çok sinir bozuyor. Neyse Gears 3 üçlemede en az sevilen oyun bildiğim kadarıyla. Bununda sebebi karanlık atmosferin gitmiş olması. Bu beni çok üzüyor ben ilk Gears’ın karanlık atmosferine ve kamera çekimlerine hayran kalmıştım. Hele 5. oyun rezalet görünüyor fragmanlardan gördüğüm kadarıyla. Kıpkırmızı bir renk plateti kullanmışlar. Ek olarak savaş şehirden çöle taşınmış gibi duruyor.
- ve 5. oyun kesinlikle ilk üç oyundaki karanlık atmosfere sahip değil ama şahsen ben 5. oyunu 4’den daha çok sevmiştim. Bence şans verebilirsiniz. Daha derli toplu, ne yapmak istediğinden daha emin bir oyundu. Yer yer oyunun sunduğu ufak tefek açık alanlarda da keşif yapmak falan güzeldi. Bence vaktiniz varsa 5. oyuna şans verin. Ya da remastered sürüm ile birlikte güzel bir maratonda yapabilirsiniz. İnşallah o zamana kadar 6. oyunda çıkar diye ümit ediyorum.
Bugün biraz Black Desert Online’a girdim. 1.000.000.000 vermişler Türkiye sunucusunda bana. Ben biraz hayat yeteneği kasıyorum ama öyle alacak, satacak pek bir şey bulamayınca çıktım oyundan.
Buna basit demiştim, sözümü geri alıyorum. Episode 3’ün şakası yokmuş . Yani zor bir oyun değil hala kesinlikle ama basit bir oyun da değilmiş ağalar, tükürdüğümü yaladım.
Darksider 1 e başladım şuan da oyunun 3. bosundayım ve gayet keyifle oynuyorum Oyunun ilk bir saatini kaydedip yükledim izleyebilirsiniz buyrun.
Bu kadar eskimiş bir oyunu nasıl halen keyifle oynuyorsunuz. Acayip özeniyorum valla.
İlk oyun bitirip ikincisine başlamak için heyecanlıyım öyle söyleyelim hahaha Grafikleri ve oynanışı tam sevdiğim tarzda
Control’u bitirdim. Gameplay kısmı özellikle levitate açıldıktan sonra tavan yapıyor. Hafif metroidvania sosu da var, çok hoşuma gitti genel itibarıyla. Tişikkirlir Rimidy…
Prey’e başlayacağım
Antik Çağ’da geçen Civilization tarzında bir oyun. Crusader Kings gibi event ve karakter sistemi var. Gayet sarıyor.
Bugün sonunda ne zamandır hayalini kurduğum oled tv’yi alabildim. Bilgisayara bağlayıp birkaç oyun ve ayrıca birkaç dizi denedim. Bu vesileyle Andor’a da başlamış oldum. Ancak asıl hedefim Death Stranding. Henüz iş yoğunluğundan bakma fırsatı bulamadım ama birazdan onu da deneyeceğim. Malum havanın sürekli kapalı olduğu ve siyahların bol olduğu bir oyun. Ayrıca Spiderman’i de çok merak ediyorum.
Geçenlerde Uncharted’ın son oyununa başladım. Sanırım bedava. Öyle sanıyorum en azından.
Half-Life 1 oynarken bu yorumu görmem tuhaf oldu
Ben de başlıyacağım buna. Geçenlerde switch emulatorü üzerinden Bayonetta 2 oynadım, oynanış ve grafikler benziyor.
Güncelleme: Çok bulmaca varmış sevmiyorum, bulmaca az olduğu için 3. oyununu oynayacağım muhtemelen.
Darksiders 1 çok güzel bir oyun ama ne yazık ki biraz fazla bug var. Bundan 2 yıl önce oyunu kıran bir bug yüzünden söve söve oynamıştım. Birde oyun biraz fazla uzun bir oyundu. Bayıyordu bir noktadan sonra. Şimdi 2. oyuna başlasam mı diye düşünüyorum.
@Munzevi 3. Oyun Souls Like ve bence grafikleri pek güzel durmuyor. Yerinde olsam ilk oyunu oynardım. Bulmaca aksiyon dağılımını iyi yapmışlardı. Üstelik boss savaşlarıda bulmaca gibi tasarlanmış. Ama yok ben sadece Hack’ n Slash oyun arıyorum diyorsan. Dmc serisinin son 3 oyununa bakabilirsin. Ninja Thory’nin yaptığı Dmc oyunuda güzeldir. Yine aynı firmanın yaptığı ve bence en hakkı yenmiş oyun olan Enslaved Odessey oyunu da tavsiye ediyorum. Ama bu oyunların hiç birinden Bayonetta kadar aksiyon beklemeyin. Bayonetta aşılması zor bir çıta.
Bulmacalar biraz can sıkabiliyor ama aksiyon içine iyi serpiştirmişler bence. Her boss önceki farklı şekillerde bulmaca çözmeni istiyor oyun bu yüzden hep aynı şeyi yapıyormuşsun hissi vermiyor oradan kurtarıyor
Fallout New Vegas’a yeniden başladım. Belki oynayalı bir on yıl olmuştur yeniden oynacağım galiba Geçen ayda Fallout 3 ü bitirmiştim
Fallout 4 yarım bırakmıştım ama ona geçmeden öncede Days Gone oynamayı düşünüyorum bakalım
Fallout New Vegas’ın ilk saatileri için buyrun.
DMC serisinden sadece 5. oyunu oynadım ve bugün Metal Gear Rising Revengeance oynamaya başladım Bayonetta’yı yapan şirketin Cyborglu bir Hack and Slash oyunu.
Bu oyunu daha önce bir “underrated games” listesinde görmüştüm bu da listemde öneri için teşekkürler
Gris
Bu oyunu buradaki arkadaşlardan öneri olarak almıştım. Öneren arkadaşlara (@Artorias ve @poppiejean ) çok teşekkür ederim. Bu stresli günlerde beni gerçek dünyadan uzaklaştırıp, dinlendiren bir oyun oldu. Tek kelimeyle bayıldım.
Daha bitirmedim, tadını çıkara çıkara oynuyorum.
Ek olarak yeri mi bilmiyorum ama Mass Effect oynayıp önerebilecek var mı? Steam’de Dragon Age ile indirimde toplam 178 TL’ye denk geliyor. Yorumlarınıza göre alacağım
Önerimi dikkate alıp oynadığın için ben teşekkür ederim. Bitirdiğin zaman tekrar konuşalım.
Mass Effect müthiş bir oyun serisi. Bence 2. oyun serinin en iyi oyunu. Çünkü Miranda Lawson var dermişim. Yvonne Strahovski canlandırıyor o karakteri.
Hikaye güzel, yan karakterler ve yan görevler tatmin edici. Hatta şöyle söyleyeyim çok çok iyi hikayesi var. Kitapları falan da var ama oralara girmene gerek yok. Andromeda çok kötü bence ama oynayıp keyif alabilirsin elbette.
Son olarak bu fiyatlara bedava kaçırmamanı şiddetle öneririm.