Çapraz analog seviyorsanız Xbox öneririm. Çapraz istemem derseniz dualsense öneririm. Bunların premium versiyonları da var ben edge olanını kullanıyorum.
Hayatında ilk defa gamepad kullanacak biri için mesajınız bana sanki fransızca okuyormuşum gibi geldi hepsini tek tek araştirıcam teşekkurederim
Sadece amazonda ufak araştırma yapıp bunu görmüştüm
Bir kaç aydır kablosuzunu kullanıyorum logitechin. Çok çirkin olması dışında fiyat performans ürünü, 2 Ekim’de 1049 TL’ye almışım. İçinden bağlantı adaptörünün de çıkması artı puan.
Ben de Xbox kumandası kullanıyorum. Bilgisayarla eşleşmede hiç sorun çıkarmıyor ve bence PS4 kumandasına göre çok daha rahat. Tek sıkıntı, normalde pille çalışması olabilir. Ya pili sürekli değiştirmek ya da kablolu kullanmak gerekiyor. Şarj edilebilir özel bir bataryası da var ama onu da ayrıca satın almak gerekiyor, bu da biraz can sıkıcı ama ben pille kullanıyorum, pek rahatsız etmiyor.
Logitech’i denemediğim için yorum yapamıyorum ama aralarında epey fiyat farkı da varmış maalesef.
Tainted Grail: The Fall of Avalon
Sene sanki 2011 ve Skyrim’i ilk kez oynuyorum… Henüz başlangıç zindanından bile çıkamadım, sağdan soldan kap kaçak toplamaktan.
Geçen hafta switch aldım. İlk bitirdiğim oyun katana zero oldu. Çok beğendim. Hikayesi biraz benim sevmediğim tarzda “gizemler ve teoriler” kafasında ama oynanış vs. çok iyiydi. Süresi de gayet yeterli bence. Yakında dlc gelecek sanırım, yalnız oyun 6 sene önce çıkmış ve bayağı ucu açık hatta to be continued yazarak bitiyor. Geliştiriciler biraz tembel galiba.
Verilen süre bana çok az geliyor ama birçok oyuna kıyasla çok iyi vakit geçirilebilecek bir oyun.
Bitiremedim, sabredemedim.
Kabloluyu babalar gunu hediyesi olarak kendime aldım. Bugün denedim. Hayatımda ilk defa gamepad kullandım. Klavye+mouse ikilisinden sonra ciddi fransiz kaldim parmaklar hiç alışik olmamasına rağmen bilgisayarın karşısında yayılarak oynamanın tadı başkaymış
Ben de aynı şekilde fransızlığı yaşadım, hatta sonrasında durumumu objektif bi şekilde değerlendirip asla çok iyi kulanamayacağımı da kabullendim, öyle devam ediyorum. God of War’da falan oyun zevkini bambaşka bir noktaya taşıdı. Güle güle kullan.