Bu Ara Hangi Oyunu Oynuyorsunuz? 🎮

Souls serisinde eksikleri kapatmaya devam.

1 Beğeni

Epic’te Hogwarts Legacy bedava.

Oyuna daha yeni başladım ama çok güzel, çok tatlı bir oyun. Şimdiden çok sevdim. Normalde visual novel tarzını çok sevmem ama bu oyun harika.

Bu oyuna başladım. Başlangıcı fena durmuyor. Yorumları da fena değil. Bakalım nasıl gidecek…

Oynamış yada halen oynayan varsa yorum yaparsa sevinirim. Bu arada oyun steam ve mobile de ücretsiz.

2 Beğeni

2 Beğeni

Resident Evil Requiem çıkana kadar oynamadıklarımı oynama kararı aldım. Eksiklerin hepsini tamamlayıp aralara da güzel oyunlar serpiştirmeyi planlıyorum.

3 Beğeni

Otomatik ataklar yerine moba tarzı skill sistemi olan bir roguelike. Bayağı sardı.

3 Beğeni

Genshin Impact’ten çokça esinlenmiş ama en azından dünya ve hikaye ciddi, kan var falan. Arada biraz giriyorum, zaman öldürmelik ama ilgimi uzun soluklu tutabileceğinden şüpheliyim.

2 Beğeni

Dedigin gibi arada girip takılmalık. Benimde ilgimi çok tutamadı. Birseyler eksik gibi kalmış. Arada bakıyorum.

POE2 nin lige başladım bende.

1 Beğeni

Zamanında 1i denemiş ama sevememiştim, Grim Dawn’dan sonra o tadı alamadım bir daha. 2’yi iyice oturtsunlar bir şans vereceğim ama.

1 Beğeni

2 yi ilk çıktiğinda denemiştim hiç zevk almadiydim. Şimdi bu lig başlangıcında oynanişta yaptiklari bazı yenilikler ve doğru build seçimi ile baya hoşuma gitti. Bence de bir şans ver ama oyunun mekanikleri çok değişik. Oyun içindeki her skill, talent tree, itemler vs bir makinanın parçası gibi. Bu çarklardan biri yanlış olsun karakter ilerlemiyor. Değişik…

2 Beğeni

RE6

:pleading_face:

1 Beğeni

Bugün buna başlıyorum. Buna benzer oyun tavsiyeniz varsa (Xbox One uyumlu) sevinirim. :slight_smile:

4 Beğeni

Uzun zamandır switchde oyun oynamıyordum. Spiritfarer ile bu orucu bozdum. Oyunda ruhları öteki aleme taşıyıp son yolculuğuna uğurluyoruz. Bunu yaparken de çeşitli son isteklerini gerçekleştiriyoruz. Konu biraz karanlık ama gameplay de bir o kadar tatlı. Bakmanızı tavsiye ederim.

5 Beğeni

Shadow of Mordor’u ayıla bayıla oynadıktan sonra buna dalmıştım ama nedense oynayasım gelmedi. Muhtemelen çok tekrar gibi gelecek. O yüzden başka oyuna geçmek istiyorum. 3 seçenek belirledim:

1. ⁠⁠Palworld (daha çok multiplayer için sanırım bu)
  2. ⁠Star Wars Jedi: Survivor
  3. ⁠⁠Hogwarts Legacy
  4. Ryse (Skill tree yok diye kısa sürede tekrara düşüyor diye okudum)
  5. Dishonored 2

Eğlenceli bir oyun olsun istiyorum, yani keyif alayım oyundan, zorlanmayayım. Tavsiye ve önerilere açığım. :slight_smile:

2 Beğeni

Hogwarts Legacy’e bakabilirsin güzel eğlenceli bir oyun eğer beğenmezsen Digimon Story Time Stranger oynunu öneririm.

1 Beğeni

Araya güzel bir oyun serpiştireyim. Çok tatlı bir bulmaca puzzle oyunu. Müzikler, atmosfer, renkler ve görsellik şahane. Oynanabilirlik rezalet. Fakat şu an indirimde 2 dolar civarı bir şeye satılıyor. Oyun dünyasına yeni yeni alışıyorsanız tam sizlik bir oyun olabilir.

4 Beğeni

Buna başladım, keyifli görünüyor.

5 Beğeni

Baya keyifli bir oyun bence. Yapılacak, araştırılacak çok fazla şey var. Odağımı RE6’ya verdiğim için biraz frene bastım ben yoksa oyundan çıkası gelmiyor insanın.

Sınıf olarak Ravenclaw mı seçeceksin? Kanaryaya en yakını o. :sweat_smile: Ben Gryffindor seçtim burada da şampiyon olalım diye. :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni